- Konu Sahibi sevdaligonul
-
Yapi itibariyle zaten oyle degilmissin , ama duan hamilesin ustelik , esininde dikkat etmesi gerekiyor...
Soyle gerekirse artik biraz daha dikkat edelim diye ...
Hem toplamiyorsa dagitmasinda bi zahmet , yakinda bebislerde gelirse daha temiz olmali ev.
Hem kendinizi hemde esinizi buna alistirin bence ... Temizlik herzaman iyidir ... Esinlede konus , olmuyorsada bir yardimci tut ...
evet düzenli biri değilim ama olmak istiyorum.çünkü dağınıklık iyi bir alışkanlık değil. insanın yaşam enerjisini bile azaltıyor sanki. sigaradan farkı yok.
Haklisin canim insan rahat olamiyo ozaman bazen birgun evi temizlemesem , sanki heryer batmis gibi geliyo bana ..
sende yavas yavas basla , ama tabiki esinde yardimci olsun
Sende yavas yavas yaparsan inan aliskanlik haline gelir ...
haklısın kesinlikle.okuldaki işler hafifledi.bu hafta hafiften etrafı toplıycam. onu da dağınıklıklarını toplama ve bana yardımcı olması konusunda eğitmem gerekiyor. aslında hakkını yemiyim iş söylediğimde yapıyor ama ah şu pc oyunları.o kalkıp yapana kadar beni sinir basıyo. kalkıp kendim yapıyorum. ya da ağır bir işse yapamıyorum bekliyo öyle.eşinle kesinlikle konuşmalısın asıl iş doğumdan sonra ozaman size yardımcı olması lazım tek bebekle
işler kalırken çiftiyle kesinlikle dağımıklığa alışmanız lazım :) en azından aldığı şeyi yerine koymayla başlayabilir eşiniz yardımcı olamaya bulaşıkları makinadan çıkarıp yerleştirse yada yıkanmışları assa yada yıkanmamışları makinaya atsa ufak ufak görevler verin onun kalkıp yapmasını beklemeyin siz yönlendirin yoksa bebişler doğduğunda daha çok zorlanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?