Ah bu ben!..

Nasıl yani, şimdi kadının işi gücü yok sırf sizi ikna etmek için o kadar saat yolu gelip açıklama yapıp gitti mi? Ne yalan söyleyeyim, surda tanınan bilinen eski bir üye olmasanız fake kesin derdim. O yanında getirdiği kızın söz konusu kız olduğuna hiç inanmadım. Yok artık yani, hem adam görüşmeye gelecek benimle sonra istemiyorum sevgilim var diyecek. Ben de onunla atlayıp yol gidip sevgilisine açıklama yapacağım. Hangi aklı evvel yapar bunu? Bir iş var bu işte.

6 saatlik yoldan gelen sadece adam yoksa kız aynı ilde. Hoş onu getirmek ve onunda gelmesi zaten Mügenin canını en çok sıkan durumlardan.

Nasıl yani, şimdi kadının işi gücü yok sırf sizi ikna etmek için o kadar saat yolu gelip açıklama yapıp gitti mi? Ne yalan söyleyeyim, surda tanınan bilinen eski bir üye olmasanız fake kesin derdim. O yanında getirdiği kızın söz konusu kız olduğuna hiç inanmadım. Yok artık yani, hem adam görüşmeye gelecek benimle sonra istemiyorum sevgilim var diyecek. Ben de onunla atlayıp yol gidip sevgilisine açıklama yapacağım. Hangi aklı evvel yapar bunu? Bir iş var bu işte.

Okadar saat yol? kız zaten burda, okadar saat yolu gelen doktor bey. İnan fake konu acacak olsam daha mantıklı şeyler sallardım bi kere zaten kendimi bukadar küçültücü konuma sokmazdım herhalde.. Bir söz var, gerçekler kurgudan daha karmaşıktır diye.sanırım bana cuk uydu. Sizin yaşadığınız bu saçmalık şokunu bende yaşadım ayrıca. Kadının ne gibi düşüncelerle geldiğini inanın bilmiyorum, bilmediğim şey hakkındada yorum yapamıyorum

:)) şok oldu şok :)) Ne salak yaa annemle teyzesi kanka nasıl haberim olmaz bu erkekler çok mal :KK70:
Beyinleri başka yerlerinde onlar
Açıkçası ben de şaşırmadım ortalık ruh hastası kaynıyor.
@Elysionight ın başına gelenin aynısı nerdeyse benim başıma gelecekti. Bu herif de hediyeler aldı çikolata , peluş oyuncak vs, iltifatlar etti ama ben tipini beğenmemiştim hem kilolu hem yaşından büyük duruyor. Normalde yapmam ama şans vereyim dedim. Akşam yemeğine davet etti elinde çiçekle gelmiş. Sonra öğrendim ki sevgilisi varmış ?!? Ben anlayamadım durumu yani bu herifin niyeti neydi ?! Hala şaşkınım.
yıllar evvel kpss kursunda bir mühendis nolur senden çok hoşlanıyorum dedi ben unuttum bayaaa sonra numarasını verdi nolur ara yalvardı aradım nası güzel konuşuyor hep bankacı yarım olsun gözlerin Ceylan kaşın Keman vs evlenelim biz bir sürü iltifat sonra ben uyuyum dedim uyku tutmadı faceden konuşurken arkadaş olmuştum hisler beni dürttü ana benim üniversite den kankım aradım kız kanki bu mühendis nası biri de hele dedim bana yazıyor görüşeyim mi hat düştü 3 saat ikisininde teli meşgul meğerse benim kankiyle de nişanlanacakmış işte ben daha cazip olursam beni alacaktı her halde bunların içinde köy ağası yatıyor bir tane olmaz bir tane daha bu arada üniversite deki kankimle standartlarımız çok yakın barı biraz daha farklı birilerine baksaydı belki de bakmıştı sonuç üniversiteden kankimle bana küstü
Kızlar burdan çıkarmamız gereken ders ne hiçbir erkek için üzülmek yok kankilerle ara açmak yok erkekler gider dostlar kalır çok uzun oldu

Belki bana saf diyeceksiniz ama ben adamın Mügeden hoşlandığını düşünüyorum.Teyzeyede Mügeyle durumları ortaya çıkmasın rahat görüşelim diye sevgilim var diyemedi.Ama bu onu yinede aklamaz tabi.Hem kızıma gidiyorum diye Mügeye yalan söyledi hemde o kızla görüştü.Mügenin peşini kolay kolay bırakacağını sanmıyorum hatta iş ciddiye binsin Mügeyi elimden kaçırmayım diye teyzesinede bahsedebilir.

Neyse kızlar her birinize çok tşk ederim. Hayatımda bu konu da sarpa sardı.Ben bunu tartışmayacaktım bile aslında niyetim öyleydi :) yine uzattım konuyu.
Doktorla görüşmeyi düşünmüyorum. Asla görüşmem demiyorum asla görüşmem dedim sonra gittim adamla sevgili oldum. Aldatılcağımı da mesela asla düşünmezdim.. Ya da foruma takılıp her şeyini anlatan bir kadına dönüşeceğimi :)) - zamanında böyle forumlarla çok dalga geçtim de -
Ezcümle hepinize destekleriniz ve yorumlarınız için tşkler. Artık konu açmasam iyi olur zira konu açıp sizler tarafından sevildiğim için bile gıcık olunan bir tipe dönüşmek üzereyim :)))
Çok öptüm hepisciğinizi.

Neyse kızlar her birinize çok tşk ederim. Hayatımda bu konu da sarpa sardı.Ben bunu tartışmayacaktım bile aslında niyetim öyleydi :) yine uzattım konuyu.
Doktorla görüşmeyi düşünmüyorum. Asla görüşmem demiyorum asla görüşmem dedim sonra gittim adamla sevgili oldum. Aldatılcağımı da mesela asla düşünmezdim.. Ya da foruma takılıp her şeyini anlatan bir kadına dönüşeceğimi :)) - zamanında böyle forumlarla çok dalga geçtim de -
Ezcümle hepinize destekleriniz ve yorumlarınız için tşkler. Artık konu açmasam iyi olur zira konu açıp sizler tarafından sevildiğim için bile gıcık olunan bir tipe dönüşmek üzereyim :)))
Çok öptüm hepisciğinizi.
Bayram'ın şimdiden kutlu olsun Bayram'da bir güzel dinlen et ye tatlı ye birde hiçbir Ada'm için uzun uzun ince düşünme Can'ım kısa net
Onlar bizim gibi değiller ıstisnalar hariç

Back
X