Ah bu betaa🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

yakut1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
772
1.186
43
Arkadaslar beta artısı yavas olup sonradan yükselen oldu muu ? İlk beta artısım %40 sonra %50 sonra %65 oldu. Böyle bisey yaşayıp bebeğini eline alan kimse yok mu

Arkadaslar beta artısı yavas olup sonradan yükselen oldu muu ? İlk beta artısım %40 sonra %50 sonra %65 oldu. Böyle bisey yaşayıp bebeğini eline alan kimse yok mu
Çok gördüm öyle olup da bebeği olanı inşallah sizinde öyledir allahım gönlünüze göre versin

Sonuc hala aynı. Yükselis var. Yarın muayne olcam. Düşme olmadı. Artıslar daha düzgün artmaya basladı. Seninkiler nasl
benim tüp bebek ilk deneme 11. Gün 203 çıktı 13. Gün 255 yarın akşam tekrar yaptırıcam bakalım inşallah artar sizinde sağlıklı bir gebelik vardır

benim tüp bebek ilk deneme 11. Gün 203 çıktı 13. Gün 255 yarın akşam tekrar yaptırıcam bakalım inşallah artar sizinde sağlıklı bir gebelik vardır
İnşallahh artar sizinde Düzene binen oldu mu hiç bilmiyorm ama yarın muayneye gitcem. Cok korkuyorm duyacaklarımdan

İnşallahh artar sizinde Düzene binen oldu mu hiç bilmiyorm ama yarın muayneye gitcem. Cok korkuyorm duyacaklarımdan
Herşeyin hayırlısı tabi ama insan umutlanıyo pozitifi görüp değer yeterli artmayınca yinede umudumu tüketmedim lütfen sonucu yazın olurmu inşallah güzel haberler duyarsınız

Herşeyin hayırlısı tabi ama insan umutlanıyo pozitifi görüp değer yeterli artmayınca yinede umudumu tüketmedim lütfen sonucu yazın olurmu inşallah güzel haberler duyarsınız
İnşallah. Dua edin lütfen sizde. Benmde ilk denemem. İnsan ufacık umutlar arıyor

Benım %100 artmadı canım henuz kucağıma almadım ama %60 bandında artış olmuştu

Benım %100 artmadı canım henuz kucağıma almadım ama %60 bandında artış olmuştu
Benm baslarda artısım o kadarda yoktu. Son bikac değerdir 60 üzeri oluyor. Bu seferde beta az dediler bikac kişi. Neye kafayı takacağımı şaşırdm

Benm baslarda artısım o kadarda yoktu. Son bikac değerdir 60 üzeri oluyor. Bu seferde beta az dediler bikac kişi. Neye kafayı takacağımı şaşırdm
ama bu kısıden kısıye degısıyor canım artıs %60 ve üzerini yakaladıysa doktorlar tarafından normal karsılanıyor bunlara takılıp bebegını strese sokma artıs oluyor sonucta bir süre bekle canım boşver kan tahlılını kese kalp atısı gorunuyorsa sorun yoktur.

Yarın kese için gidicem inşallah. Şimdi sata göre 5+2 günlük görünüyor. Ama beta değerim 1180 düşük diyolar

Ben farklı yerlerde yaptırdım kızlar ilk yapılan yerde cihaz arızalanmıştı laboratuvarlarda farklı değer çıkma gibi bir durum olabilirmi böyle birşey yaşayan olupta yazarsa çok sevinirim yarın ilk yaptırdığım yerde tekrarlıcam bakalım

Tabiki fark olabiliyor. Aynı yerde baktrmak en doğrusu

Yarın kese için gidicem inşallah. Şimdi sata göre 5+2 günlük görünüyor. Ama beta değerim 1180 düşük diyolar
geç döllenme olmuş olabılır inşallah herşey yolunda gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…