Ah bu değişiklikler..

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.605
En iyi cevaplar
1
5.853
358
Merhaba kızlar. 2 oğlum var 3. istiyorduk o da geliverdi hemen :) ama ben üstünde durup takip etmediğim için hamilelik belirtileri olarak yorumlamadım bazi şeyleri. Göğüs ucundaki kahverengi halkalar büyümeye ve çok hafif koyulasmaya başladı. 2 kez hiç yaşamadığım ani baş dönmelerim oldu. En önemlisi cildim vücudum inanilmaz yağlandı ve kokum değişti sivilceler bir tarafta resmen bir öbek oldular. Saçlarım çabuk yağlanıyor. Ne oluyor bana derkenbir de baktım hamileyim. Tabi şimdi bu yoğun süreç nasıl devam edecek ve cinsiyet merakı başladı. Benzer belirtiler yaşayanlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim.

Benim saclarim yaglanip dokulmeye basladi bas donmelerim oluyordu evet kendimin ter koktugunu dusunuyodum surekli ama suan boyle bisey yok hepsi gecti :)

Benim saclarim yaglanip dokulmeye basladi bas donmelerim oluyordu evet kendimin ter koktugunu dusunuyodum surekli ama suan boyle bisey yok hepsi gecti :)
En azından geçici bi durum deyip teselli ediyorum kendimi. Bebeginizin cinsiyeti nedir? Sağlıkla doğsun inşallah.

İlk ve tüp bebekle gebeyim. Aynı belirtileri yaşıyorum. Bende merak ettim şimdi :)

Benimde saçım cokk dökülmeye başladı ve dişlerime çok yansıdı 2 haftadır diş ağrısı çekmiyorum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…