Bu erkeklerden iyice midem bulanmaya başladı. Malum sitede arkadaş listemde olup, gerçekten kişiliğinin iyi olduğuna inandığım bi erkek +18 diye tabir edilebilecek videolar paylaşıyo. Yok ankaralı kızların pavyon mı derler o tür yerlerde açık saçık kıyafetlerle das edip özel bölgelerin çekildiği video, yabancı bi şarkıcının bi videosu, onda da kız camda kıyafetlerini çıkarıyor bikiniyle kalıyor sonra başka bi kız geliyo ve öpüşüyorler iğrenç biçimde kız kıza hemde. bu iki videoyu gördüm midem bulandı. bu erkekleri tanıyamıcaz galiba biz. gerçekten efendi bi insan olarak tanıyıp gördüğüm bi arkadaştı...
artık midem bulanıyor böyle şeyler gördükçe, gizlide değil paylaşım sitelerinde paylaşılıyor artık...
hepsini temsil etmediğini biliyorum ama çok fazla görmeye başladım son günlerde... dediğim gibi asla beklemezdim o tür videolar. bende şaşırdım nasıl yani dedim ve kusura bakmamasını sileceğimi söyledim... yani hiç beklemediğimiz kişilerde yapabiliyormuş... arkadaşlarımı seçebilecek yaştayım...
ya canım benimde erkek kuzenim ona benzer bişi paylaşmış ama konduramadım aslında bazen bazı gruplara üyelik nedeniyle onlar kendileri paylaşım yapıyorlar yani hesap sahibinin isteği dışında onun gibi birşeyde olabilir kuzenimki öyleydi.
kendi özelinde izlerler mi ne isterseler yapsınlar ama hiç hoş değil herkesin görebileceği şekilde paylaşmaları... sevgilimde askerlik arkadaşlarını eklemişti ve tesadüf onlarında bi kaç kötü video paylaştığını gördüm, sonrada sildik zaten çokta gereği olmayan kişiler diye... ama aynı sayfayı bayanlarında görebileceğini bilerek paylaşım yapmalılar diye düşünüyorum...
ya canım benimde erkek kuzenim ona benzer bişi paylaşmış ama konduramadım aslında bazen bazı gruplara üyelik nedeniyle onlar kendileri paylaşım yapıyorlar yani hesap sahibinin isteği dışında onun gibi birşeyde olabilir kuzenimki öyleydi.
yok ben garip videolar paylaşmışsın hiç yakıştıramadım diye yazdım az önce, görüşmek istemediğimi belirttim, zaten öyle samimi bir arkadaş değildi ama beyefendiydi arada sohbetim olurdu silsem bişey kaybetmem dedim ve sileceğimi söyledim. o paylaşmamış olsaydı mutlaka açıklama yapardı, neticede sildim. kadınların bi çoğu hoşnut değil zaten erkeklerin o tür şeyler izlemesinden, birde apaçık ortada oluyor artık, nereye gidiyoruz böyle...
yok ben garip videolar paylaşmışsın hiç yakıştıramadım diye yazdım az önce, görüşmek istemediğimi belirttim, zaten öyle samimi bir arkadaş değildi ama beyefendiydi arada sohbetim olurdu silsem bişey kaybetmem dedim ve sileceğimi söyledim. o paylaşmamış olsaydı mutlaka açıklama yapardı, neticede sildim. kadınların bi çoğu hoşnut değil zaten erkeklerin o tür şeyler izlemesinden, birde apaçık ortada oluyor artık, nereye gidiyoruz böyle...
anladım canım bende o paylaşmamıştır diye düşündüm ama inkarda etmediyse silmen iyi olmuş. ya anlamıyorum ne cesaret paylaşıyorlar hiçmi eş dost akraba yok listelerinde nasıl bakıyorlar suratlarına falan ayıp ya utanma kalmamış yanii
kendilerini erkek olarak "basarisiz" görenler genelde egolarini tatmin etmek icin bu tür videolar paylasirlar,kendi aralarindada sohbet ettiklerini düsünüyorum "abi gördünmü ahmet/mehmet/ali/velinin paylastigi videoyu fistik gibi kizlari koymus profiline" seklinde.hayvanlik diyecem ama o canlilarada hakaret etmis olacagiz,igrenc diyip kapatalim konuyu.