Erkek İki Yüzlülüğü

Ohoo ama siz beni hiç anlamamışsınız ki.Benim anlatmak istediğim şuydu ilk izlediğim videodaki kızlarını çocuklara yeni tanışmalarına rağmen ne kadar samimi,rahat(hatta videoda öpüşüyorlardı bu yüzden amerikada kızlar teklif ediyormuş tarzı yorumlar vardı) olmalarını öven tarza yorumlar vardı.
İkinci videoda ise benzer hareketleri yapan Türk kızına yollu tarzında yorumlar vardı erkekler tarafından.Bu mu iki yüzlülük olmuyor şimdi?
İş arkadaşı kısmına gelince bazıları sadece bir videoya yapılan yorumları ciddiye aldığımı söyledi bende sadece sanalda değil reelde de böyle olaylarla karşılaştığımı söyledim.

2 videoya yorum yapan kişiler aynı erkekler değilse hayır iki yüzlülük olmuyor.
2 farklı düşünce yapısındaki 2 farklı erkek, 2 farkli videoya yorum yapmış. Olayda iki adet olan tek şey erkek sayısı yani.

2 videoyu birden izleyip ikisine farklı yorum yapan bir erkek varsa iki yüzlü olan sadece odur. Diğerleri değil.

Hele şükür beni anlayan biri çıktı sonunda.Tam olarak bunu anlatmak istedim.Neymişte benim sevgilim,kocam böyle değilse neden dert ediyormuşum? Yahu ne alakası var,bunun bana dokunmayan yılan bin yaşasın demekten ne farkı var? Çevremizde böyle bir erkek olmaması es keza olmayacağı anlamına geliyor mu? Ya da toplumda böyle düşünen insanların olmadığı anlamına geliyor mu? Hiç polyanacılık yapmaya gerek yok ülkemizde kadına bakış açısının ne kadar sıkıntılı olduğu belli.Değildir diyen de hayal aleminde falan yaşıyordur.Beni üzen bir durumu dile getirdim diye bir erkekler tarafından beğenilmeme korkusu yaşadığım iddia edilmediği kaldı.Daha biz kendi aramızda birbirimize hoş görüyle yaklaşamıyoruz ki erkekler yaklaşsın.
Mesela o yılan bana dokunuyor 3 yıldır. Kocam Azerbaycanlı ana dili gibi rusça bilir. Ne zaman birileriyle tanışsak türkiyede (komşu,iş arkadaşı, normal arkadaş vs) ya sen niye Türk kızıyla evlendin şöyle güzel bir Rusla evlenseydin ya diyolar o ortamda ben ola ola diyolar bunu. Belki benim çok güzel meziyetlerim var belki kocam bana çok aşık ama yok eğer bir Rus ile Türk kızı arasında seçim yapmak gerekirse o kesinlikle Rus olmalı bizimle tanışan erkeklere göre. Ama Azerbaycana gidiyoruz ailesinin yanına orada da yeni insanlarla tanışıyoruz herkes kocama en iyisini sen yapmışsın aynı soydanız kendi soyumuzun kızları gibisi dünya da yok el üstünde tut karını diyo. Her milletin iyisi ve kötüsü vardır. Yabancı arkadaşlarımda var hepside saygılı iyi insanlar. Fakat ben kendi çevremde yabancı bir kadınla evlilik ihtimali varken Türk kızı akla dahi gelmemeli şeklinde düşünenlerle malesefki muhatap oluyorum.(Bütün Türk erkeklerini bilemem tabi fakat benim karşılaştıklarım hep böyleydi)

Lafın gelişi diye bir şey vardır bilir misin? Orada ki ölelim o zaman lafının okuduğunu anlayabilen herkes ciddi olmadığını anlar.Ama sen ve o cevaplarını alıntıladığın kişi sabahtan beri gereksizce üstüme geliyorsunuz.
Kendimi beğendirme kaygım varmış ama ben bile farkında değilmişim vay canına yaa :KK70:
Maşallah siz neymişsiniz öyle benim hakkımda benim bilmediğim şeyleri biliyorsunuz.
Bu yaptığınız açıkça zorbalık.Demek ki bilinçlenin derken haksız değilmişim bak.Daha yaptığın şeyin farkında bile değilsin.

Valla yazacak çok şey var ama kafam kaldırmıyor sorry. Sana zahmet beni de engelle de alıntılama ya yazsam da anlayabileceğini pek sanmıyorum.kolay gelsin.

Başlığınızı "Erklek ikiyüzlülüğü" diye atıyor, yazınızda "Bizim erkeklerimiz" diye üzerine basıyorsunuz. Genellemek değil de nedir bu? Önce ne yazdığınızı bilin ki sonradan kıvırıyormuş gibi görünmeyin.

Ben genellemenize takıldım ve evet bir cinsiyetin topyekun genellenip zan altında bırakılmasından hoşlanmıyorum, oldukça sığ bir tutum olarak buluyorum. Neyin çoğunluk, neyin azınlık olduğunu, tüm bir toplum kritiğini de bir youtube videosu altından yapabilmenize de şaştım. :) Siz internette her erkek profilden yazanı da erkek sanıyorsunuzdur muhtemelen. Neyse bu ayrı bir konu.

Rahatsız olabilirsiniz, olun bana ne, bana da komik ve gereksiz geliyor böyle dert yanmalar bundan da size ne yani napabilirim? :))
Yani burada yaşadığıma göre buradaki erkeklerden örnek vericem heralde nereden örnek vericem? Ve evet yabancı kızların hareketlerini övüp aynısını Türk kızı yapınca kötü gözle bakılıyorsa bu iki yüzlülüktür.
Ayrıca sadece bir video üzerinden bu yargıya varmadığımı defalarca söyledim.Biraz internette gezmek,haber takip etmek,sağda solda duyduğum söylemler bu kanıya varmam için gayet yeterli.
En basiti bir olay oluyor kadın için o da kısa giyinmeseymiş,o saatte ne işi varmış orda gibi yorumlar yapılıyor dimi? Demek ki bir sıkıntı olduğu ortada.Keşke benim genellememe takıldığınız kadar erkeklerin yaptığı genellemelerede bu kadar takılsaydınız.
Ben sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum zaten kıvırmama gerek yok,yazdığım şeylerinde gayet farkındayım ama karşıma ne demek istediğimi anlamayan birileri çıkınca kıvırıyomuşum gibi görülüyor sanırım.Anlayan da anladı çok şükür.
Genelleme yaptığımı inkar etmedim zaten ve dedim ki böyle erkeklerin olması her erkeğin kötü olduğu anlamına gelmez.Bunu da belirttim zaten.
Tamam size komik gelebilir bir şey diyemem benim için kafama takılan bir konuydu.Herkesin görüşü farklıdır.Kaldı ki sizden bir şeyde istediğimi hatırlamıyorum.

Valla yazacak çok şey var ama kafam kaldırmıyor sorry. Sana zahmet beni de engelle de alıntılama ya yazsam da anlayabileceğini pek sanmıyorum.kolay gelsin.
Emin ol zorla tutan yok canım ya.Yazdıkları karşındaki tarafından bir türlü anlaşılmayan benim asıl burda.Çok mutlu olurum bende inan yazmassan.

Yo amacım hiçte polemik çıkarmak değildi rahatsız olduğum bir durumu dile getirmek istedim sadece ve erkeklerin yabancı kız vs. Türk kızı kıyaslama muhabbetinide bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Malesef var yani böyle bir gerçek.

Polimik konusu oldugu fikrim halen devam ediyor

Erkeler için yabanci yerli fark etmez onlar ağalar paşalar onlar herşeyi yapar yaşar eleştirir onların tavrı bu
Iliskilerini överler bunun geyiğini yaparlar överler kendilerini

Hatta evlenir boşanır eski karısını yenisiyle çekiştirir çünkü onlar Erkek..

Bunu bir kız dese yabancı erkek şöyle yerli böyle dese Allah mafaza olay olur kıza damga vurulur ki bunuda genelde kadınlar yapar
Maalesef böyle adaletsiz bir dünya

Ha yabancı yerli kızları eleştiren varsın eleştirsin sonuçta " genelde" türk kızlarıyla yani memleketten biriyle evlenirler

Yabancı ülkeleri övenler hep olur orda yaşamayanlar bile sanki gittiler gördüler o kadara da kolay değil zaten orası burası her yerde yaşamak zor artık
Herkes kendini avrupaya atma derdin de sanki zorluk çekmeyecekler avrupa açtı kollarını yabancı gelsin diye bekliyorlardı.
Görüyoruz haberlede göçmenlerin daha iyi hayat diye akin akin gidenlerin
Bize gelenlerde maşallah bizden rahatlar
Gitmek isteyenler gidemiyoruz diyenler her şekilde gider araştırır herseyini ayarlar işini evini geleceğini planlar evraklarını kurallar neyse ne isteniyorsa ayarlar gider gidemiyoruz diye bir şey yok bir dünya ülkesi insani başka başka ülkelerde yasıyor avrupanın yarısı türkler zaten onlar nasıl gittiyse
bu ülkeden şikayeti olan avrupa özentisi olan dedikleri gibi daha iyi koşullarda yasamak isteyen herkes gidebilir tabiki kurallara uyarak
Ne şart sunuluyor ne isteniyor bilmiyorum
Gidemeyenler yaşamaya devam eder
Evet ülkemiz de sıkıntı var belki daha artıcak benim tercihim kendi vatanım özentim yok
Konu yabancı kızların daha iyi olduğunu diyen erkekler
Pişirsin de göreyim tarhana çorbasını
Mumbar dolmasını sarsın kalem gibi yaprak sarmasını
Yapsın mis gibi bazlamaları gözlemeleri
😁😁

Son düzenleme:
2 videoya yorum yapan kişiler aynı erkekler değilse hayır iki yüzlülük olmuyor.
2 farklı düşünce yapısındaki 2 farklı erkek, 2 farkli videoya yorum yapmış. Olayda iki adet olan tek şey erkek sayısı yani.

2 videoyu birden izleyip ikisine farklı yorum yapan bir erkek varsa iki yüzlü olan sadece odur. Diğerleri değil.
İki yüzlülük olması için illa aynı erkeğin 2 videoya mı yorum yapması lazım ne alaka ya? Aynı yorum içinde Türk kızını gömüp,yabancı kızı öven tarzda yorum yapan erkek iki yüzlü olmuyor yani dimi? :)
Doğru ama iki yüzlü olması için illa erkeğin iki videoya yorum yapması lazım :)
Ya daha benim gördüğüm yorumları bilmeden bir de böyle şartlar koşuyorsunuz ya ne diyim :)
Zaten bende bu erkeklere iki yüzlü dedim merak etmeyin tüm erkekler iki yüzlüdür,kötüdür demedim sakin olun :)

Polimik konusu oldugu fikrim halen devam ediyor

Erkeler için yabanci yerli fark etmez onlar ağalar paşalar onlar herşeyi yapar yaşar eleştirir onların tavrı bu
Iliskilerini överler bunun geyiğini yaparlar överler kendilerini

Hatta evlenir boşanır eski karısını yenisiyle çekiştirir çünkü onlar Erkek..

Bunu bir kız dese yabancı erkek söyleyerek mali söyle diye Allah mafaza olay olur kıza damga vurulur ki bunuda genelde kadınlar yapar
Maalesef böyle adaletsiz bir dünya

Ha yabancı yerli kızları eleştiren varsın eleştirsin sonuçta " genelde" türk kızlarıyla yani memleketten biriyle evlenirler

Yabancı ülkeleri övenler hep olur orda yaşamayanlar bile sanki gittiler gördüler o kadara da kolay değil zaten orası burası her yerde yaşamak zor artık
Herkes kendini avrupaya atma derdin de sanki zorluk çekmeyecekler avrupa açtı kollarını yabancı gelsin diye bekliyorlardı.
Görüyoruz haberlede göçmenlerin daha iyi hayat diye akin akin gidenlerin
Bize gelenlerde maşallah bizden rahatlar
Gitmek isteyenler gidemiyoruz diyenler her şekilde gider araştırır herseyini ayarlar işini evini geleceğini planlar evraklarını kurallar neyse ne isteniyorsa ayarlar gider gidemiyoruz diye bir şey yok bir dünya ülkesi insani başka başka ülkelerde yasıyor avrupanın yarısı türkler zaten onlar nasıl gittiyse
bu ülkeden şikayeti olan avrupa özentisi olan dedikleri gibi daha iyi koşullarda yasamak isteyen herkes gidebilir tabiki kurallara uyarak
Ne şart sunuluyor ne isteniyor bilmiyorum
Gidemeyenler yaşamaya devam eder
Evet ülkemiz de sıkıntı var belki daha artıcak benim tercihim kendi vatanım özentim yok
Konu yabancı kızların daha iyi olduğunu diyen erkekler
Pişirsin de göreyim tarhana çorbasını
Mumbar dolmasını sarsın kalem gibi yaprak sarmasını
Yapsın mis gibi bazlamaları gözlemeleri
😁😁
Görüşünüze saygı duyuyorum ama inanın benim böyle bir amacım yoktu.Sadece beni huzursuz eden bir durumu burada paylaşmak istemiştim hemcinslerimle.Ama nedense garip garip tepkiler aldım.Ben erkekler kötüdür de demiyorum lafım o tarz erkeklereydi zaten. :)

Görüşünüze saygı duyuyorum ama inanın benim böyle bir amacım yoktu.Sadece beni huzursuz eden bir durumu burada paylaşmak istemiştim hemcinslerimle.Ama nedense garip garip tepkiler aldım.Ben erkekler kötüdür de demiyorum lafım o tarz erkeklereydi zaten. :)
Bir kaç kişi böyle konuştu diye yada tanık.oldunuz diye herkes aynı değil
Belki cidden ağır bir darbe yemis olabilir yani kimin ne yaşadığını bilemeyiz

İki yüzlülük olması için illa aynı erkeğin 2 videoya mı yorum yapması lazım ne alaka ya? Aynı yorum içinde Türk kızını gömüp,yabancı kızı öven tarzda yorum yapan erkek iki yüzlü olmuyor yani dimi? :)
Doğru ama iki yüzlü olması için illa erkeğin iki videoya yorum yapması lazım :)
Ya daha benim gördüğüm yorumları bilmeden bir de böyle şartlar koşuyorsunuz ya ne diyim :)
Zaten bende bu erkeklere iki yüzlü dedim merak etmeyin tüm erkekler iki yüzlüdür,kötüdür demedim sakin olun :)

Asdfgfg siz iki yüzlü ne demek bilmiyorsunuz belli ki 😂
Tamam iki yüzlüler. Hatta sizinle ben iki ayrı insan olarak iki farklı fikri savunuyoruz, o yüzden kadınlar da iki yüzlü sjsjkl

Yani burada yaşadığıma göre buradaki erkeklerden örnek vericem heralde nereden örnek vericem? Ve evet yabancı kızların hareketlerini övüp aynısını Türk kızı yapınca kötü gözle bakılıyorsa bu iki yüzlülüktür.
Ayrıca sadece bir video üzerinden bu yargıya varmadığımı defalarca söyledim.Biraz internette gezmek,haber takip etmek,sağda solda duyduğum söylemler bu kanıya varmam için gayet yeterli.
En basiti bir olay oluyor kadın için o da kısa giyinmeseymiş,o saatte ne işi varmış orda gibi yorumlar yapılıyor dimi? Demek ki bir sıkıntı olduğu ortada.Keşke benim genellememe takıldığınız kadar erkeklerin yaptığı genellemelerede bu kadar takılsaydınız.
Ben sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum zaten kıvırmama gerek yok,yazdığım şeylerinde gayet farkındayım ama karşıma ne demek istediğimi anlamayan birileri çıkınca kıvırıyomuşum gibi görülüyor sanırım.Anlayan da anladı çok şükür.
Genelleme yaptığımı inkar etmedim zaten ve dedim ki böyle erkeklerin olması her erkeğin kötü olduğu anlamına gelmez.Bunu da belirttim zaten.
Tamam size komik gelebilir bir şey diyemem benim için kafama takılan bir konuydu.Herkesin görüşü farklıdır.Kaldı ki sizden bir şeyde istediğimi hatırlamıyorum.

Sizi anladığını söylediğiniz kişinin eski mesajlarını çıkardım getirdim, kendisi pek bayılır fırsatını bulunca Türk erkeğine hakaretler yağdırmaya ki az buz hakaret değil, sonra da "Nefret suçu işlemeyelim, kimse bir gruba hakaret edemez" filan yazar. :))) İkiyüzlülük denilen şey tam olarak bu oluyor.

Memlekette çeşit çeşit insan var ve diyorum ki bunu tüm bir toplumun cinsiyetine mal edemezsiniz.
Erkeklerin yaptığı genellemelerle ilgilenmem için, benim yanımda yöremde yapılıp üzerine böyle yorum getirebilmem gerekiyor, yoksa x erkek gitmiş Türk kadınları çok rererö demiş, naapim onun sığlığı bana niye dert olsun? :)

Burası karma bir forum olsaydı da gelip bir erkek "Türk kızları" ya da işte "Kadınların kezbanlığı" vb bir konu açarak genelleseydi, size verdiğim tepkinin aynısı ile karşılaşırdı. Ama gidip youtube'da x bir video altına bir şeyler yazılmış, aman şu haberin altına "Orada ne işi varmış o saatte?" yazmışlar, napalım var böyle insanlar ki bunu kadınlar da yapıyor bu erkeklere özgü bir şey değil. Mesela size body shaming yapan bir grup yorumcuyu göstereyim, bir magazin haberinin altına gelen yorumlar:

1.webp 2.webp

Bakın, görüyor musunuz bir insanın fiziksel görünümünü aşağılayanları; kadınlar da aşağılamış erkekler de.
Şimdi ben bunu tutup erkeklere mal edeyim mi? "Türk erkekleri kadınların fiziksel görünümünü aşağılıyor!!"

Yok böyle bir cinsiyet ayırımı, genellemesi. Kadın cinayetlerine "Hak etmiş" yazan erkek bulduğunuz kadar kadın yorumcu da bulup çıkarabilirim. Bu bakış elbette hepimize dert olabilecek bir bakış, ama bir cinsiyetin suçu, olduğu gibi onun günahı değil. Ayrıca bu yorumların hangi birini dert edinelim, edinelim de? Ayarsız çok insan var internet aleminde ve bir o kadar da böylesi yorumlara tepki gösterenler. Hangi birini dert yapalım da konu konu açalım? :)

Gerek yok.

Bir şey istemişsiniz de demedim.
Konu açmışsınız, yorumladım bu hakka sahibim, keyfim de böyle istedi.
Benle neyin tartışmasını sürdürüyorsunuz onu da anlamış değilim, iyi bir internet kullanıcısıyım ve internette olanı da iyi gözlemlerim, sizin derdinizi dile getiriş biçiminizi oldukça toy ve sığ buldum, bunu da belirttim. Görüyorum ki pek çok kişi de benim konunuzda takıldığım noktaya takılmış. Eh şu halde insan dönüp kendine bir bakmalı "Bu kadar kişi bana böyle yazdı, benim anlamadığım bir nokta var herhalde" diye. Tabii bunu da herkes başaramaz. :KK51:

Asdfgfg siz iki yüzlü ne demek bilmiyorsunuz belli ki 😂
Tamam iki yüzlüler. Hatta sizinle ben iki ayrı insan olarak iki farklı fikri savunuyoruz, o yüzden kadınlar da iki yüzlü sjsjkl
Aynı tarzda hareketi yapan yabancı kızı övüp Türk kızını gömen kişi iki yüzlü pşöıuor öyle mi? Haklısınız bencede ben iki yüzlü ne demek bilmiyorum.Hatta ben sizin bildiğiniz Türkçeyi'de bilmiyorum bence bunca yıl öğrenememişiz napalım :D Sondaki espriye güldüm ama şakalar falan harika

Merhaba kızlar şimdi bu da dert mi amaan canın sıkıldı takacak şey arıyorsun galiba diyebilirsiniz ama gerçekten çok canımı sıkıyor bu olaylar artık 😂
YouTube'da Amerika'da Uber(bir nevi taksi şoförlüğü yani) şoförlüğü yapan genç Türk bir çocuğun videosuna denk geldim.Arabaya binen yolcularıyla videolar çekiyor yolculuk boyunca.E haliyle kültür farkı,yetiştirilme tarzı yabancılar bizden daha rahat insanlar kötü anlamda demiyorum bunu bu arada yanlış anlaşılmasın.Yorumlara bakıyorum istisnasız her erkek Türk kızlarını gömüp yabancı kızlar şöyle rahat,böyle sıcak kanlı Türk kızları niye böyle diye kötülemişler.Sonra buna benzer konsepli yine Türk birinin Türkiye'de çektiği bir videoya rastladım.Kızlarla ilk buluşmasını arabada yapıyor falan olayı çokta anlamadım neyse.O videodaki her kızada nerdeyse her erkek bildiğiniz gömmüş ve afedersiniz yollu demeye getirmişler.

Şimdi bu iki yüzlülük değilde nedir? Neden bizim erkeklerimiz hem rahat,sıcakkanlı kız isteyip hem de böyle kızlara kötü gözle bakarlar? Napalım ölelim mi yani ne istiyorsunuz bizden ya?Yüz versek bi türlü vermesek burnu havada. Vallaha çok sinirime dokunuyo artık bu iki yüzlülük hiç bir erkeğe güvenemez oldum artık bunları gördükçe.
Aman takmayın böyle şeyleri kimseyi memnun edemeyiz bu hayatta 😅

Sizi anladığını söylediğiniz kişinin eski mesajlarını çıkardım getirdim, kendisi pek bayılır fırsatını bulunca Türk erkeğine hakaretler yağdırmaya ki az buz hakaret değil, sonra da "Nefret suçu işlemeyelim, kimse bir gruba hakaret edemez" filan yazar. :))) İkiyüzlülük denilen şey tam olarak bu oluyor.

Memlekette çeşit çeşit insan var ve diyorum ki bunu tüm bir toplumun cinsiyetine mal edemezsiniz.
Erkeklerin yaptığı genellemelerle ilgilenmem için, benim yanımda yöremde yapılıp üzerine böyle yorum getirebilmem gerekiyor, yoksa x erkek gitmiş Türk kadınları çok rererö demiş, naapim onun sığlığı bana niye dert olsun? :)

Burası karma bir forum olsaydı da gelip bir erkek "Türk kızları" ya da işte "Kadınların kezbanlığı" vb bir konu açarak genelleseydi, size verdiğim tepkinin aynısı ile karşılaşırdı. Ama gidip youtube'da x bir video altına bir şeyler yazılmış, aman şu haberin altına "Orada ne işi varmış o saatte?" yazmışlar, napalım var böyle insanlar ki bunu kadınlar da yapıyor bu erkeklere özgü bir şey değil. Mesela size body shaming yapan bir grup yorumcuyu göstereyim, bir magazin haberinin altına gelen yorumlar:

Eki Görüntüle 2970804 Eki Görüntüle 2970805

Bakın, görüyor musunuz bir insanın fiziksel görünümünü aşağılayanları; kadınlar da aşağılamış erkekler de.
Şimdi ben bunu tutup erkeklere mal edeyim mi? "Türk erkekleri kadınların fiziksel görünümünü aşağılıyor!!"

Yok böyle bir cinsiyet ayırımı, genellemesi. Kadın cinayetlerine "Hak etmiş" yazan erkek bulduğunuz kadar kadın yorumcu da bulup çıkarabilirim. Bu bakış elbette hepimize dert olabilecek bir bakış, ama bir cinsiyetin suçu, olduğu gibi onun günahı değil. Ayrıca bu yorumların hangi birini dert edinelim, edinelim de? Ayarsız çok insan var internet aleminde ve bir o kadar da böylesi yorumlara tepki gösterenler. Hangi birini dert yapalım da konu konu açalım? :)

Gerek yok.

Bir şey istemişsiniz de demedim.
Konu açmışsınız, yorumladım bu hakka sahibim, keyfim de böyle istedi.
Benle neyin tartışmasını sürdürüyorsunuz onu da anlamış değilim, iyi bir internet kullanıcısıyım ve internette olanı da iyi gözlemlerim, sizin derdinizi dile getiriş biçiminizi oldukça toy ve sığ buldum, bunu da belirttim. Görüyorum ki pek çok kişi de benim konunuzda takıldığım noktaya takılmış. Eh şu halde insan dönüp kendine bir bakmalı "Bu kadar kişi bana böyle yazdı, benim anlamadığım bir nokta var herhalde" diye. Tabii bunu da herkes başaramaz. :KK51:
Yani bu kişinin önceki yorumlarıyla şu an ki konumuzun alakası ne? Şu anda beni anlamış mı anlamış ben buna bakarım.
Ayrıca merak etmeyin ben çuvaldızı kendime batırırımda keşke karşımdakilerde aynısını yapabilse.
Aynı şekilde bende sizin ne yapayım yani yorumunuzu çok sığ buldum.Burada beğenmediğimiz her konuya bu mantıkla yaklaşalım o zaman iyiymiş.
İnsanların bu şekilde düşünmesi ya da sizle aynı düşünmesi benim haklı ya da haksız olduğumu göstermez.Ben kendi fikrimi söylüyorum siz kendi fikrinizi.Bunda haklı haksız yok bir anlasanız keşke şunu.Nasıl ki sizin yorum yapma hakkınız varsa benimde var.Kimseylede görüşünü bildirdiği için benim kavgam yok takıldığım nokta sizinle aynı düşünmeyen,başka fikirli olan insanları neden hemen alakasız noktalardan,psikolojisinden,karakterinden vurmaya çalışıyorsunuz ki?
Bende o zaman size derim ki benimde keyfim genelleme yapmak istedi.Buna bir şey diyebilir misiniz?Diyemezsiniz çünkü herkesin görüşü kendine.Kendine gelince benim keyfim diyip karşındaki farklı konuşunca kabullenmemekte çok olgunca olmuyor.
Ayrıca sizde şu an çoğunluğa bakarak benim haksız olduğum kanısına varıp bir nevi eleştirdiğiniz şeyi yapmış olmadınız mı?
Keşke sizde acaba bu kişinin anlatmak istediğini biz mi yanlış anlıyoruz diye bir baksanız.Belli ki onuda herkes başaramıyor.

Son düzenleme:
Yani bu kişinin önceki yorumlarıyla şu an ki konumuzun alakası ne? Şu anda beni anlamış mı anlamış ben buna bakarım.
Ayrıca merak etmeyin ben çuvaldızı kendime batırırımda keşke karşımdakilerde aynısını yapabilse.
O zaman sizde şu an çoğunluğa bakarak benim haksız olduğum kanısına varıp bir nevi eleştirdiğiniz şeyi yapmış olmadınız mı?
Keşke sizde acaba bu kişinin anlatmak istediğini biz mi yanlış anlıyoruz diye bir baksanız.Belli ki onuda herkes başaramıyor.

Alakasını da kuramıyorsanız artık daha ne denir size bilmiyorum.

Çoğunluğa bakmadım, konunuzu okudum, yorumumu yaptım ve ardından gelen yorumları (Benzer bakışta olduğumuz yorumcuları gördüm) ve o yorumlara verdiğiniz tepkileri okuyarak sizi gözlemlemeye başladım. Bu sırada da benimle pasif agresif bir laf sokma yarışına girmeyi tercih ettiğinizi ve yazdıklarımın içeriğine, verdiğim görsel örneklere kadar kapalı olduğunuza tanık oldum.

Gözlemlerim sonucunda da bundan fazlasının benim için vakit kaybı olacağı sonucu çıkardım.
Size hayırlı dertlenmeler dileyip ufaktan kaçayım. :KK51:

Back
X