ah bu eşimin küsmeleri

gerekli gereksiz küsmek de bir şiddet türü aslında.. uzmanlar buna psikolojik şiddet diyor..
zamanla içten içe bir öfke oluşur küsen tarafa karşı...

valla yengeç ise burcu böle yapmazz benim abi yengeç en yakın arkadasımın kocası yengeç eşimin bi akrabasının eşi yengeç hepiside eşlerinin ağzının içine bakıo ve herkes de dioki yengeçler eşlerini çok mutlu etmek isteyen burçlardan 1 tanesiymiş valla bende milletin yalancısıyım

benım eşimde yengec arada küsüyo bana ama eskıden ilk zamanlar daha cok küsüyodu şimdi kusmuyo yengecler eşlerını mutlu etmeyı severler o konuda haklısın

Siz de onun küslüğünü dalgaya alın . Bak yawrum baban bize küs, bak mamanı ye sonra da ben sana küserim baban gibi vb. şeyler söyleyerek , onun bu yaptığı şeyin çocukça olduğunu vurgulayabilirsiniz . Her küsmesinde böyle taktikler uygularsanız , belki bu huyundan bıkabilir bilmiyorumkismile

kadının tribi neysede,erkeğin tribi çekilmez bebenneyaptımki-tatlicadiarzu-
nazlı erkek zordur valla:delphin::umursamaz:
bu saatten sonra değişiceğini sanmıyorum.onu böyle kabul edip,sinirlerinizi bozmayın benceolumunekankayizsmile

tesekkür ederim arkadaslar yorumlarınız için başa cıkmaya calısacam eşimle küsmesiyle insallah vazgecirebilirim bu huyundan

Back
X