Bunu evlenmeden once ben de bu sekilde dusunurdum ta ki basima sorunlu bir aile ve eş cikana kadar.Yanlis anlamayin siz evlisiniz ve ideal bir yapiya sahipsiniz.Sorunlu insan istisnasiz herseyden sorun cikarabiliyor.Ben kendimi degersiz,sayılmaz sadece ayni evi paylasan ve sadece aile planlarini bana bildirdikleri bir kadin olarak goruyorum.Ama esime sorsan onlar sana ne yapti.Esimi kisiselinde cok sevdim ,cok guzel bir uyumumuz var gel gor ki inanilmaz yalniz hissediyorum evliligimde .Mutlu etmesi gereken anne ve ailesi var ve bana diyor ki ,tatillerimde bana karisma ben ailemle rahat rahat takilayim.bugune kadar anlatmaya calistigim sey sen ailenle rahat rahat takilma demek degildi.artik aile biziz ve benim de ailem var beni de yalniz hissettirme konusunu anlatmakti.hem tatillerde aile ile gecirecek hem annesini 2 ay davet edecek hem ablasini yegenini 1 ay davet edecek bana da sen de istedigini yap bana karisma bu konuda diyecek.inanilmaz degersizlestirme konusu bu ama anlamak istemiyor ve bosanmayi goze aliyor.aglaya aglaya ayriliyoruz.görüşmek ya da görüşmemek nedir
kv ile aynı şehirde yaşıyorum
bayramda seyranda giderim
küs değilim 15 yıllık evliyim çoğu zaman böyle geçti yıllar
ömrümde iki elin parmağı kadar telefonda görüşmemişimdir
eşim arada gider hatta bazen bir şey yapması gerekir unutur hatırlatırım
kızdığı şeylerde boş ver idare et he de geç derim vs vs
evine gidersem de misafir olarak oturur gelirim
burada hep yazarım kv evinde bir kere bulaşık yıkadım görümcemin sözünde diye
mesafe ve karşılıklı sınırları aşmayınca sorun olmaz ki