Ah bu kayinvalidelerrrr...

cancanguness

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
386
583
33
38
Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.

cevabı biraz aranızdaki samimiyete bağlı olarak yargılardım.
şayet resmi iseniz hoş olmamış ama arkadaş gibiyseniz çok normal bence

Valla ben hiç bişi yapamadım.. 23 yaşındaydım , lohusayken kv nin onlar olmamış benim dolaptan giyin dediğinde .. kilom gitmişti zaten 8 kilo almıştım ama göğüsler fırlayacak gibiydi .. ee 40 ım yeni çıkmış emziriyorum. Anne senin dolaptan nasıl giyinirim dediğimde duymadığım laf kalmadı.. aynada kendine bakmıonusun sen , heryerin heryerden fırlıyo sen kendini genç kızmı zannediosun vs vs .. hayır haklı dicem 36 benden pantalona nasıl sığıyordum.. derken derken bir depresyona girdim ......yemeden içmeden kesilince sütte gitti benim psikolojide.. biride çıkıp kadına dur ayıptır demedi

o an cevabını veremiyor musunuz?

sen benden kilolusun sana nasıl bol olur gibi mesela, ya da zayıfla deyince yok böyle iyi diyemiyor musunuz? susup bekliyor musunuz karşısında?
Yaa eve gidince kafamda verdim bu cevplari ama yuzune veremedim. Yasli kadin veremedimm cevabini nebilim. Bu annemin yuzunden salak gibi yetirtirdi bizi. Yok soyle terbiyeli ol yok buyuklerine cevap verme iste boyle kizlar yetisiyor

Valla ben hiç bişi yapamadım.. 23 yaşındaydım , lohusayken kv nin onlar olmamış benim dolaptan giyin dediğinde .. kilom gitmişti zaten 8 kilo almıştım ama göğüsler fırlayacak gibiydi .. ee 40 ım yeni çıkmış emziriyorum. Anne senin dolaptan nasıl giyinirim dediğimde duymadığım laf kalmadı.. aynada kendine bakmıonusun sen , heryerin heryerden fırlıyo sen kendini genç kızmı zannediosun vs vs .. hayır haklı dicem 36 benden pantalona nasıl sığıyordum.. derken derken bir depresyona girdim ......yemeden içmeden kesilince sütte gitti benim psikolojide.. biride çıkıp kadına dur ayıptır demedi
Bunlarla bas olmaz cok fenalar

Yaa eve gidince kafamda verdim bu cevplari ama yuzune veremedim. Yasli kadin veremedimm cevabini nebilim. Bu annemin yuzunden salak gibi yetirtirdi bizi. Yok soyle terbiyeli ol yok buyuklerine cevap verme iste boyle kizlar yetisiyor

bundan sonra verin cevabını sussun.

Bir dahakine lafını ver direk. İçinde tutma. Şakayla karışık olsa da ver. Bazen de sen kilosuna laf et. Nefret ediyorum insanların kilosuna laf eden insanlardan. Ben de çok kilo aldım hamilelikte. Yırtarım valla. Millet huyumu bildiğinden ben sorun ettikçe, hamilesin, lohusasın normal gider bunlar deyip sakinleştiriyor :-)

Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
salla gitsin bende evlendiğimde bir dünya idim evliliğimin 6. yılına girerken şimdi hepsinden zayıfım ama bunda kayınvalidemin benim oğlum şişman sevmezdi seni nasıl aldı cümlesi yatmıyor :KK53:tamamen kendim için verdim :D

Bir dahakine lafını ver direk. İçinde tutma. Şakayla karışık olsa da ver. Bazen de sen kilosuna laf et. Nefret ediyorum insanların kilosuna laf eden insanlardan. Ben de çok kilo aldım hamilelikte. Yırtarım valla. Millet huyumu bildiğinden ben sorun ettikçe, hamilesin, lohusasın normal gider bunlar deyip sakinleştiriyor :-)
Hamilelikte kilo almamak mumkun degil ki.. Vucut genialiyor bi kere baska turlu bir forma giriyor.. Zaten adam olan agzini acmaz kiloyla ilgili.. Dogumdan sonra gidiyor millete ne anlamadim zaten dogum sonrasi psikoloji cok kotu oluyor. Boyle abuk subuk insanlardan gina geldi. Ben ameliyattan ciktim ziyaretcilerden biri karninda bi tane daha mi kaldi nedir dedi? Sanki hic dogum yapmamislar ay deli ediyorlar insani

Benim kv görümceler de zayıflığıma takmış. Halbuki 152 boyum 48 kilom gayet normal. Ay kemiklerin belli çöp gibisin giydiklerin hiç yakışmıyo medine dilencisi gibisin biraz kilo al kuru tahta şeklinde (kendilerince) şaka yapıyolar.
:tokat:Cevaplarini veriyorum ama her türlü içime dert oluyor. Bide ben cevap verdikçe, herr seferinde aynı şeyleri söylüyolar cevap veremeyene kadar.
Ne yapsan yaranamazsin Herşeye bi kulpları var herşeye.. başlıkta da dediğin gibi :ukala:

E zayıflamak için diren sende.
Doğru diyorlar bazen kırılıyor olabiliyoruz ama zayıflaman lazım diyen biri bence tamamen haklı.
Şişkoysak sahte iltifat almak istemem , gerçekleri duymak daha iyi gelir. ...
Direnip hırslanıp zayıflayın :KK54:

Ay benimki de dogumdan sonra surekli gobegin var deyip moralimi bozuyodu. Hatta telefonda konusurken hemen nasilsin gobegin gitti mi diyodu. Aslinda gitmisti ama ben de yok var hala diyodum. Bir gun patladim. Etrafinda yeni dogum yapmislar vardi. Onlarin gitsin de benimki de gider dedim. Napalim goruntumle sizi rahatsiz ediyorum. Kusura bakmayin dedim bir de. Bunu dedigimde dogum yapali 6 gun olmustu. Bana gobek muhabbeti yapiyo. Sonra anladi heralde. Konusunu acmadi bir daha. Zaten bebegim 4 bucuk aylik olunca eskisinden bile zayif oldum. Zamanla kilolarini verirsin. Buyukler bazen ne kadar kalp kirdiginin farkina varamiyor. Zaten emzirirken diyet yapmak mantikli da degil.

Back
X