Ah bu kayinvalidelerrrr...

E sen giyseydin anne zaten sana daha çok yakışır yaşlı işi o elbise deseneeee..
ne kadar oldu doğum yapalı.
doğum kiloları zırt diye gitmez. lütfen depresyona girmeyin. ama emzikliyim ben diye de her bulduğunuzu yemeyin. süt yapacak şeyler belli başlı. bunların dışındakileri abartmayın hatta kesin.
bir anne ancak çocuk 1 yaşına girdiğinde eski haline dönebiliyor. çok kilo almışlardan bahsediyorum. ve iradeli olmak lazım tabiki.
ama bedeninizin eleştirilmesine asla müsade etmeyin.

Ne kadar ayıp yaşlı işi o elbise denir mi hiç?

bana da düğün sabahı senin gittiğin kuaför saçımı kaşındırdı biz başka kuaföre gideceğiz oradan yanına geliriz dediler. Bende kuaföre değilde eczaneden önce gidip bit ilacı alın dedim hahahahaha.. laf sokmasın kapak olur hepsi..analık doğurmakla olmuyor..saygı da duymuyorum

Eşim sizleri görse beni öpüp başına koyardı :D

Takma canım hic benim kayinvalidem 9kilo almama rağmen takmıştı bana 3aylik bebeğim vardı daha tahmin toplanmamış herkesin ortasında bana bi zayiflayamadin dedi ve ben hamile kaldığım kilonun altindaydim hepsi ayni bunlarin

saygı görmek için saygı göstermek gerekir. Karşındaki bunu anlamıyorsa yaşının bir önemi yok.

Olur mu öyle şey?Hadi anlamıyorsa büyüğe saygı yok diyelim..Eşin annesi babası???Kendi annen baban aynı şeyleri yapsa onlara saygısızlığı yine de kabullenir misin yoksa kıyamaz mısın?

ya zaten kilolarimi bir vereyim tum gardrobumu yenilicem kismetse deyin, bence o zaman kilo vermenizi istemez :KK70:

Benimki çok saftır ama çok duyarlıdır da. Bana bakıyor bakıyor ama birşey demiyor, suratında aha bu da dana gibi oldu yazıyor ama üzülürüm diye demiyor biliyorum :D Bayramda ağzını yokladım, ay kiloda zor, ilaca başlasamda tekrar kilo verebilsem dedim evet zayıflık güzel, başlar verir benim kızım eskisi gibi olur benim kızım dedi :D

Bunlarla bas olmaz cok fenalar
Baş oluyoda işte .. anneme diyorum hepsi senin hatan sus kızım ayıp kızım die büyüttün yanlış yaptın, ben kızlarıma demicem diyorum.. şimdi ben takmamayı şaka usullü cevap vermeyi öğrendim oda karışmamayı öğrendi ama ebesine selam olsun çocuklarım boyumu geçti benimkide benden geçti

Sen yine iyisin. :D Benim kuzenim kortizon kullandı puf diye şişti 3 ay içinde. Kayınvalidesi şiştikten sonra gitti s beden tanga aldı. :D Oldu mu oldu mu yedi bi de kızı. :D Seninki az bişey dar gelmiş otur şükret.:D :D

Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
Kimse kiloma laf edemez cevabını alır. Net. Tabi ki moralim bozulur. Geriden diyet yaparım ama içimde de kalmaz derim tepkimi

Benim kaynanamda ben dogum yaptigim andan itibaren her gun benle tartiliyodu ilk an ondan fazlaydim tabi sonra 15 kilo asagisina indim de yarisi birakti, habire diyodu nasil verdin diye bende ben sisman degildim aldigim hamilelik kilosu diye yine de diyet falan yapiyodu bende veririm sen verdiysen diye (bu arada kilo aldigim donem sadece 6 ay dogum sonrasiyla birlikte ) esim dedi ki anne cocugun yasindaki biriyle niye yarisa gidiyosun ondan beri o konu kapandi diyet falan da yapmiyor:)

Kizlar dogum sonrasi maalesef kilolarimi veremedim. 20 kg fazlayim. Diyet yapiyorum suanda ama hizli veremiyorum. Sagolsn kayinvalidem gecen gun bana elbise almis hediye yollamis ogluyla. Baktim elbise baya yasli isi bisey. Ve hafif dar oldu. Degistiririm diye dusundum. Degisim kartida var.Hic benim tarzim degil. Kendisi genc kiz gibi giyinir. Suslu puslu rengarenk bana aldigini kendi asla giymez. Ertesi gun misafirlige gidiyoruz beraber ben tesekkur ettim elbise icin. Oldu mu dedi. Dedim biraz dar oldu. Hemen aaa bana bol oldu o dedi. Bana bol olunca sana olur sandim. (Bu arada kendisi benden kilolu mumkun degil bol olmasi ) zaten en buyugunu aldim. Sende zayifla biraz dedi azarlar gibi. Hic cevap veremedim ama cok uzuldum. Sinirimdende patlicam. Ne yapardiniz siz olsaniz.
kocam böyle beğeniyor anne de çekill kenara hafif de gülümse iyice patlasın kv. bozuntusu

Benim kv de öyleydi kıyafet konusunda kendi genç kız gibi giyinmeyi severdi banada yok şuran şöyle yok buran böyle diye kendimden nefret ettirirdi :kızgın: sallayın gitsin takmayın bile :işsiz:

Al o zaman bol bol efil efil sen giy hem senin yaşına daha uygun deseydin

Benimki çok saftır ama çok duyarlıdır da. Bana bakıyor bakıyor ama birşey demiyor, suratında aha bu da dana gibi oldu yazıyor ama üzülürüm diye demiyor biliyorum :KK70: Bayramda ağzını yokladım, ay kiloda zor, ilaca başlasamda tekrar kilo verebilsem dedim evet zayıflık güzel, başlar verir benim kızım eskisi gibi olur benim kızım dedi :KK70:
:KK36: bence sizi kızı gibi görüyor kalp kırmak istemiyor ama sağlık açısından da zararlı oldugunu bildiğinden verir benim ki zim diye motive ediyor maşallah. Bende dogum da aldığım 13 kilo 8 ay geçmesine rağmen üzerimde duruyor. Kv beni gördüğünde aaa zayıflamışsın sen dedi. Niyeyse kahkaha attım çünkü gerçekten hiç zayıf durmuyorum bu haldeyken. Ama kendince o da bana boyle moral vermek istedi.

Back
X