ah bu kaynanalar ne ister gelinlerden...

bakın dün 20:40 itibariyle benim bir yazımın alıntısını yaparak yorum yapmışsınız
bende buna istinaden anlamamışsınız dedim
sizde anladım diyerek bu sefer ben şuna yorum yapmıştım diyip başka bir yazımı alıntılamışsınız.
okuyun tekrar ben tek tek açıklarımda burda okadar insan var ne gereği var demi burayı meşgul etmeyelim

bu arada agresifleşmekle işim yok benim
nerden çıkardınız anlamadım saygılar lafımdan mı teşekkür etmemden mi
bide cidden cevap yazmadan önce bakın allah aşkına anlamadığınız kısmı göreceksiniz

Son düzenleme:

öncelikle haklısınız burayı işgal etmeye gerek yok.konu sahibi arkadaş kusra bakmasın bu benim konuyla alakasız son mesajım olacak ancak yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.öncelikle başka yazıdan alıntı dediğiniz alıntı yine aynı yazınizdandır,yalnızca o 20.40 sularında dedğiniz alıntının son cümlesi ilk alıntımda tamamını vermiştim,sonra yanlış anladığınız için asıl odaklandığım kısmı alıntıladım anlamanız için.derdim konu sahibinin size çıkışması falan değil yani,ilk alıntıdaki son cümleniz.şimdi de ben sizden rica ediyorum alıntıladığım yerleri ve cevaplarımı tekrar okuyun ki görebilesiniz 'farklı yazımdan alıntı' dediğiniz yerin aynı yazı olduğunu.ha agresifleşmenize gelince benim anlamış-anlamamış halimden bahsedip laf dokunduruyorsanız evet ben bunu agresifleşmek olarak alıyorum.
konu sahibi arkadaştan tekrar özür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…