• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu mesafeler

pamuksekeripembesi

"be a voice, not an echo"
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
186
87
323
Kizlar benim üç aylık bir ilişkim var sevgilim çok ağırbasli bi insan. Iki senedir tanışıyoruz. Gecen sene kazandi o üniversiteyi ve ankaraya gitti. Simdi ailesinin yanina gelince görüşüyoruz. Bu sene ankarayi kazanmazsam nolcak bilmiyorum. Çünkü birbirimiz için yaratılmış gibiyiz. Onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Cok dertliyim ya bu konuda. Mesefaler aşka engel olur mu sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim yasadigim en ciddi iliskime mesafeler engel olmustu. Kendime dedim ki demekki gercek degilmis. Hayirlisi dedim. Eger gercekse mesafeler engel olmaz merak etme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah ya simdi yazın okul için Avustralya'ya gidicek ve Ağustos a kadar görüşemiycez oysa yazin hep birlikte oluruz istiyodum

Mesafeler engel değil ama sorun. Mesela yanyana olsanız rahatça çözebiliceğiniz bir mevzu uzak olunca uzuyor da uzuyor. Ama birbirinizi gerçekten seviyosanız hep birlikte olacağınız günleri düşünüp katlanıcaksınız.

Kizlar benim üç aylık bir ilişkim var sevgilim çok ağırbasli bi insan. Iki senedir tanışıyoruz. Gecen sene kazandi o üniversiteyi ve ankaraya gitti. Simdi ailesinin yanina gelince görüşüyoruz. Bu sene ankarayi kazanmazsam nolcak bilmiyorum. Çünkü birbirimiz için yaratılmış gibiyiz. Onu kaybetmeyi göze alamıyorum. Cok dertliyim ya bu konuda. Mesefaler aşka engel olur mu sizce?

Moralini bozmak istemem ama o üniversitede ve sen hazırlanma aşamasındaysan eğer zaten bu ilişkinin sonunu göremiyorum..
Farklı okullarda okursanız da hiç göremiyorum..
Sen de; o da farklı hayatlar yaşayacaksınız.
Şimdi kabul etmek zor olabilir ama yaşadığın zaman bu geçişten etkilenmeyeceksin bile.
Ama sen kazanamazsan da o okumaya devam ederse böyle üzülürsün..

Back
X