Ah bu sapıklar

78 yaşındaki adamı tvde görmüştüm ama tam seçememiştim olayı şimdi netten izledim pislik herif benimde yeni evliyken başıma bu tip birşey gelmişti mimibüse binmişti babamla adamın biri bana çarpıp duruyo ben sıkışıklıktan sandım sonra arkama baktım adam şeyini açmamış ama pantolonundan belli oluyo şeyi ıyy o anda ne yapacağımı şaşırdım bağırıp adamı rezil edicektim ama babam vardı ondan utandım bişey diyemedim böyle pislikler yüzünden bütün erkeklerin adı kirleniyor

komşunun kızı üni kazandı bana gel beraber kayda gidelim demişti küçüğüm o zamalar...
bi heves tamam dedim çıktık evden..
minibüse bindik en arka boştuen köşeye ben yanıma o otordu..bi sonraki durakta bi adam kızın yanına oturdu..galiba konu sahibi arkadaşın ve yorum yapan arkadaşların başına geleni yaptı bilmiyorum yaşım küçüktü.. kız çantasını bu adamın kafasına geçirdi topuklu ayakkabısını çıkarmış zaten nasıl vuruyor...pis sapık ahlaksız..minibüs kapısı kapalıydı kaçamadı..karakolun önüne çekti şöfor sonra tutanak felan..kısacası rezil edeceksin bunları..
arabada kİm varsa bir iki yumruk atmıştır..bende ufak ellerle vurmuştum alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

tekrar geri döndüm o güne resmen konu sahibi arkadaşın başına gelenin aynısı benimde başıma geldi. 17yaşındaydım. ne kadar korktuğumu siz tahmin edin artık. ama bastım çığlığı atmışlardı adamı paldır küldür minibüsten, hala korkarım arka koltuklardan, bide az kişi varsa minibüste oturamam öyle arkalara. hanzoların yanınada oturmaktan korkuyorum, ayakta durmak sırtıma cama dayamak istiyorum hep. minibüsçü sesleniyo abla otur yer var diye duymamazlıktan geliyorum bazen.

şerefsizler bunlara nedesen az gerçekten kelimeler tükeniyor. benimde kardeşimin başına gelmişti. kardeşim yeni ünv.ye başlamıştı ve yazın staj babında bi iş arıyordu bi yerden görüşmeye çağırmışlardı işte sabah hazırlandı görüşmeye gidecek otobüs durağına gitti ordan birine soracak işte xx otobüsü bu duraktan mı kalkıyor diye düzgün giyinimli bi adamdı kravatlı falanmış sormuş evet demiş kardeşimde beklemeye başlamış. sabahın körü gidenler zaten işe gidecek olanlar neyse işte adam kardeşimin önündeymiş kuyrukta güya iyilik olsun diye kardeşime yerini vermiş arkasında durmuş ama hani öle ip gibi dizilmemişler çok kalabalık olmadıklarından yan yana duruyorlar mış öle kolu falan değiyomuş işte nereye gidiyosun falan diyomuş kardeşimde kısa cvplar verip uzaklaşıyomuş neyse kapı açılmış kardeşim binerken adam iyi günler demiş derken kardeşim diyoki ister istemez hani çok yanaştığı için baktım napıo diye binerken bide ne görsün adam cinsel organını çıkarmış kemerin üstünden ööle duruyo bide sırıtıyomuş. kardeşim algılayamamış tabi saftiriğim içinden demiş alla alla o merdaneyi niye içine sokmuşki . sonra dan dank etmiş gelmiş bana anlatırken abla o merdane falan değildi şeyiydi dimi yaaa diyo yüzünü buruşturuyo :bbo: tabi ozaman adamın sapıkılığına sinirlenmekten çok kardeşimin benzetmesine gülmüştüm sırnaşık şey

arkadaşım anlatmıstı.. izmir manisa treninde orta yaslı bi adam karsısında kız oturyo bizimkiler adamın caprazında annesiyle oturuyolar adamın elinde gazete varmış. ve ne yapsa begenirsiniz cıkarmıs cnisel organını masturbasyon yapmıs ve gazetyle temizleyip pişkin pişkin sırtmış....

arkadaşım anlatmıstı.. izmir manisa treninde orta yaslı bi adam karsısında kız oturyo bizimkiler adamın caprazında annesiyle oturuyolar adamın elinde gazete varmış. ve ne yapsa begenirsiniz cıkarmıs cnisel organını masturbasyon yapmıs ve gazetyle temizleyip pişkin pişkin sırtmış....

O gazeteyi ona yediriceksin..

banada olmuştu bi kere. arkadaşımla otobüsteydik ama otobus tıklım tıklım biz cama doğru yzumuzu dönduk öle konuşuoz falan.. baktım arkamdan bişi dürtüo beni bende hiç kötu niyetli dsünmüorum heralde brinin elinde bşi war o değiyo falan dedm yana kaydım braz baktım hala dürtülüyorum dedim bi bakaım ne warmış döndüm arkamı adamın eli havada kaldı görünce sinir oldum bağıra bağıra şu elinizi indirirmisiniz dedim adam indirdi arkaya doğru yürüdü ama ben hala bağıra bağıra konuşuom:D tüm otobüs adama ters ters baktı adamda ilk durakta indi :D

KısLar hepinize qeçmiş oLsun..!!
ben önceden anLadım aLLahtan minibüsteydim şöför abiyi tanıyodum Yanına qittim söLedim at şunu dedim Vay o i*ne nasıL binmiş dedi..kenara çekti yanında da 2 arkadaşı Vardı in Lan aşaqı dediLer 2 tanede YapıştırdıLar yoLLadıLar..düşünsenize adamın ne oLduuqnu herkes biLiomuş..

o anda çantada biber gazı olacak sıkacaksın adamın gözüne dünyası şaşacak.ondan sonra beni taciz etti diye bağırcan linç edecekler. nasıl ama

Terbiyesiz herif:oklava:
Bana da olmuştu ama hemen her bayanın başına gelen elle taciz, ben de muavin koltuğunun arkasındaki köşede ayaktaydım. O köşede arkama biri geldi, bu arada dolmuş tıklım tıklım.
Sonra afedersiniz arkama birinin dokunduğunu hissettim.
İlk başta kalabalık olduğundan istemeden olmuştur diye düşündüm,
ama sonra bir baktım adamın eli delikafadulden
Bağırdım şöfore, "Minibüste sapık var, lütfen ilerideki karakolda durun" diye.
Ama adamın bir korkuşu vardı görmeniz lazım. Özür diliyor, yalvarıyor falan
Minbüsten bi kaç kişi adama bağırdı çağırdı, sonra milletin telkinleriyle vazgectim.
Ama içimde kalmıştır keşke şikayet etseydim.:oklava: o korku ona yetmiştir gerçi.naniknanik

valla arkadaşlar öncelikle tedbir alınmali.giyimimize dikkat etmeliyiz ve tenha tyerlerden uzak durmalıyız.şu kanalda ki sapık dizileri ve internetteki sapık filmleri ortadan kaldırmalıyız inşallah bu dediklerim birgün olur

Ben bu hafta ilk defa otobüste tacize uğradım.Duyduğumda çok şaşırırdım.Cesaret edemezler onca kişinin arasında derdim.İki gün önce otobüsteyim tıklım tıklım.Arkama şeyini dayamış kımıl kımıl oynuyordu.Anlık bir şeydi ama panik atak olacam bu gidişle.Ertesi gün de tipsiz cücenin teki belimden tuttu öne gittim sonra geldi abandı arkama.Aramızda çantam var.Önlere bakınıyorum.Ağzından da tuhaf sesler çıkartıyor.Ağzıma düşecek.Öf biraz ileri git dedim.Bir çekildi ne göreyim şeyini çantama yapıştırmış.Nefes darlığı var bende de.Yine krizim tutacaktı az daha.Kadınlar öne git dediler.Bu hayvan yine geldi yanıma.Koltuk boşaldı.Otur diyor.O da dibimde ayakta duracak.Arkasaına geçtim.Ayağına bastım diye kızdı bir de.Duraktan benle indi eve kadar takip etti.Derdin ne senin diyorum bekliyorum gitsin diye yine takılıyor.Koşamıyorum da kalbim sıkışacak.Ertesi gün hemen gittim askeri malzemeler satılan bir yerden biber gazı aldım.Bir de kocaman bir çakı aldım çantamın ön gözüne koydum.2 yıl öncesine kadar nerdeyse sözlü tacize bile uğramamıştım.Hergün gece 9da ıssız yollarda yürüyüş yapardım,konser tiyatro derken gece yarısı eve gelirdim.Hiç de korkmazdım.İfşa edip linç ettireceksin aslında ama insan şoka giriyor bağıramıyor.Cinsel taciz ve istismarın cezası çoğaldı artık korkmayın.

biz bayanlar böyle durumlarla karsi karsiya kaldigimiz zaman sesimiz cikmaz yada cikamaz...korkariz hatayi bizden bulurlar diye... oysaki bizde suc yoktur.. üzerimizde mini etek olsa bile, hatayi kendimizde aramiyalim lütfen...
Tacizde bulunan erkekler sapiktir, hastalardir.. susmamiz onlarin daha cok hosuna gidecekti... bu nedenle susmayalim... nerde olursa olsun sesimizi cikaralim.. dolmusta olsa bile, biz degil onlar utansin.. sesimizi cikardigimiz anda onlar kacmaya kalkisirlar

Back
X