Ah bu sapıklar

bende böyle bir durumla karşılaştım..bundan 10 yıl kadar önce oldu...lise 2 ye gidiyordum eve biraz uzaktı okulum..okul çıkışı hem sınıf hemde mahalleden görüştüğüm erkek arkadaşımla beraber bir apartmanın basamaklarına oturduk sohbet ediyoruz bir mahalledeyiz yani heryerde apartmanlar var bizim önüne oturduğumuz apartmanın karşısı küçük bir arsa ve 2 araba vardı yaklaşık 35-40 yaşlarında bir adam geldi o arsaya ilk önce arabanın kapısına doğru yöneldi sonra bir o tarafa gidiyor bir diğer tarafa dikkatimi çekti birde ne göreyim adam bacaklarıma bakıp mast.yapıyor sadece dizlerim ve dizaltlarım görünüyor adam bundan tahrik olmuş...hemen gidelim dedim arkadaşıma hiçbirşey söylemeden hızlıca uzaklaştık..arkadaşıma söylesem şimdi birşey diyeceği tutar adam zaten sapık yani bana göre tehlikeli niye riske atayımki diye düşündüm birde yaşımız küçük yani lise 2 gidiyruz daha ..hayattan insanlardan korktuğumuz dönemler...mahalleye gelince anlattım arkadaşıma şok oldu...

allah böylelerinin belasını versin

Şimdi aklıma geldi geçen gün çıkan şu markette hani fötr lü 78 yaşınaki adam 11 yaşında kıza neler yaptı kamera görüntülerindede gayet net gördük...

Kalp atışlarım arttı tansiyonum yükseldi..

Onuda salarlar ne olcakki adam bi arkadan dayanmış :-((((

ne bu cesaret ya erkeklerde
allahim ne sinir oldum simdi köpürüyorum resmen

ama sizde haklisiniz kizlar insan o anda shoka girir ama
sessiz kalmiyalim lütfennn.

yine seninki masummus benimkinin yaninda:((( daha 17 yasnda iken annemle maas almaya gitmistik ankaralılar bilir ulus rusen pastanesi önünde durudu dolmuslar ki orası ana babagünü gibidir annem indi arkasından ben indim annem ilerledi bende arkasından gidiyordum 60 vy 70 yaslarında bir pislik gögüsüme el attii:((( yarabbim orda dona kaldım aglamaya basladım annem kostu geldi adamın arkasından kovaladı ulusun ortasında yere oturdum agladım... ve bu bende bi tedirginlik bıraktı sanki herkez potansiyel tacizci gözüyle bakar oldum:((

Şimdi aklıma geldi geçen gün çıkan şu markette hani fötr lü 78 yaşınaki adam 11 yaşında kıza neler yaptı kamera görüntülerindede gayet net gördük...

Kalp atışlarım arttı tansiyonum yükseldi..

Onuda salarlar ne olcakki adam bi arkadan dayanmış :-((((

ne yaptiki ? benneyaptımki

Evet canımcım dünyanın özellikle bu sene çivisi çıktı. Bu seneye kadar ben hiç kızına tecavüz eden bir baba duymamıştım (Allahım sen koru, şeytana uydurma). Tecavüz olayları çok arttı, bundan sonra yanımda bibre gazı taşımayı düşünüyorum, acaba başka ne çözümler bulabilirm diye düşünoyurm

görmedin mi haberlerde çıktı markette bir dede 11 yaşıdaki kızı taciz etti...sözde sıra bekliyor iyice dayandı kıza sıradan taciz haretleri yani sonrada sanırım kalçasını elledi..kız biraz çekildi neyse parasını ödedi gidiyor dedeyi göreceksin nasıl hızlı hızlı çıkmaya çalışıyor..o yavrucağı tek yakalasa ne yapacak belli değil..kızda hemen polislere bildirmiş aldılar adamı arabaya

Evet canımcım dünyanın özellikle bu sene çivisi çıktı. Bu seneye kadar ben hiç kızına tecavüz eden bir baba duymamıştım (Allahım sen koru, şeytana uydurma). Tecavüz olayları çok arttı, bundan sonra yanımda bibre gazı taşımayı düşünüyorum, acaba başka ne çözümler bulabilirm diye düşünoyurm

bende o sipreylerde almayı düşünüyorum ben çok korkuyom :1no2:yolda felna yürürken

Lanet olsun bu ırz düşmanlarına,beni paranoyak yaptılar,yolda yürürken,minibüsteyken,marketteyken hep tedirginim....

yarabbim yaaa daha neler duyacagızzz:(( bu dünya yasanılacak niteligi kaybetti gidiyor vallahi korkar oldum artık:(( 11 yasındaki kızdan ne bekler böyle ya allahım yaaa su adalet sistemi ne kadar bozuk bi kanun yokmu bunlara söyleee anam dedirtecek ... polis tutar getirir ... savcı evine yollar... adalet bumu ya bumu...kızlar biber gazı alırsanız NATO alın çok etkili bir fıs demesi insanı boguyor... kendimin 2 biber gazı ve bir silahım var yakında panzerde alırım bu düzenin yüzünden:((

valla duymamistim canlarim
bu aralar pek haber izleme firsatim olmadi
allah bildigi gibi yapsin onlari ne diyim ki baska
bizim burdaad 80-90 yasinda bi adam
kardesimle yürürken
naber fistik demisti
ayyyyyy düsünsene o yasta adam
iki büklüm olmus
hala sapiklik pesinde
dünyanin sonu hic iyiye gitmiyor allah korusun yaa

benim babamda bana hep diyo, git o spraylardan al
koruma amacli yaninda tasi diye
gercekten artik heryer tehlikeli
insanlar sapitmis azmis..

lise zamanımda çok başıma geldi böyle şeyler.
dersane dolayısıyla sürekli kızılaya gidince, kızılayda abaza dolu 1 yer olunca..
laf olarak zaten duymadığım kalmamıştı.
dolmuşta da, aynen en arka köşeye oturdum 2 defa, 2sinde de dirseğiyle belime vs dokunmaya çalışmalar ki kötü olan yanlışlıkla mı çarpıyor yoksa bilerek mi insan anlayamıyor, birşey dersem günahını alcam diye düşünüyor. bide tipler hiç böyle sapık tiplere de benzemiyordu, gayet normal, doğru düzgün insanlara benziyorlardı. ama 2side inmek için kalkmadan önce bariz bir şekilde bacağıma dokunmuştu ki kot giyiyordum, etek giysem anlicam, nasıl 1 sapıklık, açlıksa ... :kızgın:
birkaç kere de indikten sonra peşimden takip etmeye çalışanlar oldu, ben duruyorum duruyorlar, hızlanıyorum hızlanıyorlar falan. birinde eve yakındım, abime msg attım burdayım gelsene çabuk şeklinde. geldi yanında arkadaşları da vardı... o sapık yaratık artık akıllanmıştır büyük ihtimalle, kızları takip etmeyi bırakmıştır ...
üniversiteye başladığımdan beri rahatım, kızılaya toplam 3 5 kere ancak gitmişimdir o da zorunluluktan, dolmuşla otobüsle artık çokk nadir gidiyorum, sevgiliciğim bırakıyor/alıyor sağolsun. eğer dolmuşla gideceksem de boş dolmuş bulmaya çalışıp tekli koltuğa oturuyorum. a.s

valla kıslarrr hani böyle açılır saçılırsında hanii gerçekten laf yemelik olursunn..ölede deilim benn üzerimde uzun mont var laf yedimm..yani okdr azdın madem ,git buna özel yerler var niye sokaktaki insana laf atıyon..hadi laf attın eline ne geçti...oo 70lik dede bozuntusuyla küçük kızı bende isledim yanii denecek laf bulamıyorum..allah şaşrıtmasın..böyleleriyle karşılaştırmasın kimseyi..

kızlar gerek arkadaşlarımdan gerekse okuduklarımdan sunu anladım.
bu erkekler yasları ufakda olsa 90 yasındada olsa hala aklı donunun icinde geziokafamçokkarıştı
orta okul lise çagında olanlar hele bayan ögretmenleri icin neler dusunup kuruyorlarmıs bi arkadaşım anlatmıştı. yani o zaman dedimki içimden erkek ögrencilere cidden sırf erkek ögretmen versinler ve ayırsınlar kızlardanda cunki nefisleri cok zayıf..

Çok üzgünüm çoook

kızlar gerek arkadaşlarımdan gerekse okuduklarımdan sunu anladım.
bu erkekler yasları ufakda olsa 90 yasındada olsa hala aklı donunun icinde geziokafamçokkarıştı
orta okul lise çagında olanlar hele bayan ögretmenleri icin neler dusunup kuruyorlarmıs bi arkadaşım anlatmıştı. yani o zaman dedimki içimden erkek ögrencilere cidden sırf erkek ögretmen versinler ve ayırsınlar kızlardanda cunki nefisleri cok zayıf..

Çok üzgünüm çoook

ama ozaman halaelaelaelaelaeberlere çıkarız ve çağdışı bir olay olur gericilikle suçlanırız

ama ozaman halaelaelaelaelaeberlere çıkarız ve çağdışı bir olay olur gericilikle suçlanırız

şekerim gericilik degil tam medeniyet olur asıl o zaman.. yani arkadaşın anlatıkklarını buraya yazsam pek uygun düşmicek. düşünün evlisiniz ögretmensiniz genc güzelsiniz. okuttugunuz ögrenciler sizin icin ileri geri konusuyor vsvsvsvsvsvsvs..
hic hos degil. hemde onlar cahil oluyorlar .
o yuzden erkeklere erkek ögretmen olsa iii olurdu ama tabi mumkun deil :1ninca:

Back
X