Ah bu sorunlar..

ziplamayireddedentavsan

-Bitkisel Hayattaki Bitki-
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
518
673
23
39
kuzlar gebelik sorunları beni çok yoruyor.
Tsh düşüklüğü çıktı sımdı.. t3 t4 normal sınırlarda.
Tüp bebek doktorum sorun yok dedi. Takip eden doktorum dahılıyeye gorun dedi. Ilac vermez ama takıp eder dedi..
Yarın için randevu aldım ama yarına kadar nasıl bekleyeceğim..
benzer durum yasayan var mı? Ilk 3 ay dusuk cıkması normal dıyorlar ama..

Benim yüksek çıkmıştı 8. Haftada yapılan testlerde. Her ay kontrol edildi ve ilaç kullandım. Doğumdan yaklaşık 2 yıl sonra düzene girdi.
Takip edildikten sonra basit bir sorun. Bunun için dertlenmeyin.
Benim üstüne yüksek tansiyon ve böbrek taşı çıkmıştı. Karaciğer değerlerim çok kötüydü. Emin olun onlar çok daha zor. Ama yine de mutluluktan ölüyordum, hiç sağlık sorunum yok gibi geliyordu. Şimdi diyorum ne kadar zorlanmışım diye:))
Hamileliğin tadını çıkarın.

Benim yüksek çıkmıştı 8. Haftada yapılan testlerde. Her ay kontrol edildi ve ilaç kullandım. Doğumdan yaklaşık 2 yıl sonra düzene girdi.
Takip edildikten sonra basit bir sorun. Bunun için dertlenmeyin.
Benim üstüne yüksek tansiyon ve böbrek taşı çıkmıştı. Karaciğer değerlerim çok kötüydü. Emin olun onlar çok daha zor. Ama yine de mutluluktan ölüyordum, hiç sağlık sorunum yok gibi geliyordu. Şimdi diyorum ne kadar zorlanmışım diye:))
Hamileliğin tadını çıkarın.
Çok tesekkurler canım.. ben yapı itibaroyle biraz karamsarım,ondan sanırım. Halbukı cok zor kavustum mucızeme,ınsallah kucagıma da alırım saglıkla. İlaçla duzelir elbet biliyorum da ilacın zararı olur dıye korkuyorum ama olacak olsa vermezler herhalde

Çok tesekkurler canım.. ben yapı itibaroyle biraz karamsarım,ondan sanırım. Halbukı cok zor kavustum mucızeme,ınsallah kucagıma da alırım saglıkla. İlaçla duzelir elbet biliyorum da ilacın zararı olur dıye korkuyorum ama olacak olsa vermezler herhalde
Aksine kullanmak gerekirken kullanmayınca zararı olur.

Back
X