Ah bu takıntılar

Bebeğime zarar verirmiyim korkusu benim 3. Çocuğum olacak kızımı 3 yaşında kaybettim artık herşeyi kafaya takar oldum

Ben yediğim herşeyi takıntı yapıyorum meyve alırken bile önce internetten bakıyorum bebeğe zararı var mı diye deterjan kokuları falan zehirliyormu diye düşünüyorum

Bebeğime zarar verirmiyim korkusu benim 3. Çocuğum olacak kızımı 3 yaşında kaybettim artık herşeyi kafaya takar oldum

Basin sağolsun canim nasi vefat etti , yarani hatirlatmak gibi olmasin...ama unutulmaz da zaten...
Kolay degil , Allah a yönel, Allah beni koruyor de takinti yapinca kendine.bisi olmaz Allahin izniyle.

Sağol canım doktor hatası yüzünden bebeğim engelli doğdu 3senemiz hastanelerde geçti 1,5 sene yoğun bakımda makinaya bağlı yaşadı Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Sağol canım doktor hatası yüzünden bebeğim engelli doğdu 3senemiz hastanelerde geçti 1,5 sene yoğun bakımda makinaya bağlı yaşadı Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canim Rabbim metanet versin sana,babasına...
Ve simdi Allah sana bi evlat daha gonderiyor bence takıntı yaptiginda baska seyler düşün...takinti yapmamak icin bol bol uyu,dinlen,hersey normal de kendi kendine.
Alacagi nefes varsa gelecek bebegin...iyi düşün iyi olsun inşallah :*

Basın sağolsun çok üzüldüm benim de en korktuğum şey doğumda doktor hatası

Amin canim Rabbim metanet versin sana,babasına...
Ve simdi Allah sana bi evlat daha gonderiyor bence takıntı yaptiginda baska seyler düşün...takinti yapmamak icin bol bol uyu,dinlen,hersey normal de kendi kendine.
Alacagi nefes varsa gelecek bebegin...iyi düşün iyi olsun inşallah :*
İnşallah canım

Back
X