- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Yardımcı olrmsn
Çok teşekkür ederim o kadr cok takip ediyorum ki burda ds yoğunluk var ve belki farklı biri çıkar derdime derman olur icin açtım burayıhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/jinekoloji-kadin-hastaliklari.32/
konunun yeri şurası. daha önce açılmış konuları ve yorumları okursanız faydalı olur.
geçmiş olsun.
Yardm edermsn bana
Benimde eşimden yana hiç bir sknti yok allaha Şükür sprey fln denedinzmiEşim sağolsun çok anlayışlıydı acelesi yok dedi her defasında. Ve ben bir gün yapabilirim dedim ve yaptım. Kararlı ol ve kendini kasma ben böyle yendim.
Canim benim derdi ceken bilir vajinismus falan değilsen neden yorum yapıyorsun hersey senin dedgn gibi toz pembe değil malesef.Ben anlamıyorum. Bu işin çözümü varken kimileri bir saat en uzunu birkaç ayda tedavi ediyorken neden tedavi olmayıp sanki gripmiş gibi geçmesini bekliyor bu dertten muzdarip olanların çoğu?
Tedavisi var, basit. Gideceksiniz terapi alacaksınız, egzesiz yapacaksınız çözülecek mevzu. Niye zor yol, niye egzersiz yapmamak?
Canim benim derdi ceken bilir vajinismus falan değilsen neden yorum yapıyorsun hersey senin dedgn gibi toz pembe değil malesef.
Sprey kullandım ama faydası olmadı kendimi çok kasıyordum çünkü. Yendiğim gün bu kadar kolaymıymış dedim. Fakat benim çok uzun sürmedi 2 ayda yendim. Senin ne kadar zaman oldu?Benimde eşimden yana hiç bir sknti yok allaha Şükür sprey fln denedinzmi
Peki neden egzersiz istemiyorsun onu anlamadım.6 aylık evliyim ama.sanki üstünden bi 6 yıl geçmiş gibi şuan durumum olsa 10 20 milyar gitsin bu hastalık da benden gitsin diyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?