Ah bu vajinismus!!!

Merhaba ben sizi çok iyi anlıyorum. Ve 1 yıl bende yaşadım bunlari kesinlikle egzersiz yapamam diyordum. Ama baktım ki aylar gecio beynime bunu kabul ettirmem gerekiyordu ve ilk vucudumu tanimakla dokunmakla başladım rahat dokunabildigim an kulak copuyle denemeye karar verdim ve o kulak copu benim için yol gösterici oldu. Sonra parmaklarimla devam ettim hepsini alabildim ama yeterli değildi. 4 lu aparat aldım her gun çalıştım yakın ediyorum günde 5 saat çalıştığım dahi olmuştur ve başardım sonun da vajiden kurtuldum suan hamileyim ne olur ama ne olur erteleme kulak copunden basla inan o senin en büyük yardimcin olacak egzersizleri yaparken mutlaka nefese dikkat et burnundan al ağzından ver ve ıkın inan faydasını göreceksin Allah yardimcin olsun seni anlıyorum ama erteleme ne olur

Benim eşim egzersiz yapmama izin vermiyor. İlk kendim yapıcam diyor.

Benim eşim egzersiz yapmama izin vermiyor. İlk kendim yapıcam diyor.

Birlikte bir terapiste gidin. Siz yaşadığınız herseyi kendi kafanızın içinde ve bedeninizde yaşıyorsunuz. Eşiniz sizi anlamıyor. Terapist onun anlayacağı şekilde açıklayacak. Egzersiz olmadan tedavinin pek mümkün olamayacagini, kasilmalarin sizin elinizde olmadığını, bilinçaltınızdaki yanlışları bu egzersizlerle yeneceğinizi anlatır. Egzersizlerin bir kısmına eşinizi de dahil edebilirsiniz. Bu arada zar denen şey esnektir, korkmayin parmak egzersiziyle birsey olmaz. Ben onlarca kez vajinal ultrasonla muayene edildim, hala zar sapsaglam hiç bir bozulma yok.
Eşiniz bencillik yaparsa, uzaaar uzar uzar. Ben 4 yıldır çözemedim, simdi çocuğum olmasi için aşılama tedavisi görüyorum. Ve eşime, tedavi sırasındaki işlemlerde kızlık zarının bozulabilecegine dair imza aldılar. Psikolojik olarak ağır ve zor birsey. Sağolsun eşim asla problem etmez böyle şeyleri ama siz eşinize anlatın bence

siz yendiniz mi? aşılama nasıl yapıyorlar

siz yendiniz mi? aşılama nasıl yapıyorlar

Yenemedigim için aşılama yaptırıyorum. Ama bana bakmayın,ben umutsuz bir vakayim. Eşim benimle her seansa gelmesine rağmen, egzersizlerde de ilerlememe rağmen malesef ilişki konusunda başarılı olamadım.
Aşılamayı hic dusunmeyin,inanin iliskiden bin kat daha zor tedavi süreci. Bazen gün aşırı bazen de her gün vajinal ultrasonla yumurtalara bakıyorlar. Siz vajinismusu halletmeye çalışın, aşılama gerçekten zor bir tedavi.
Uzatirsaniz iyice yerleşir.
Eşinizle kararli ve ciddi bir konuşma yapın. Kendi derdim bana yetiyor, bir de senin triplerinle ugrasamam deyin

netten biraz araştırdım evet gerçekten daha zor bir sürece benziyor.
hera klinik diye bir klinik duydum siz duydunuzmu

netten biraz araştırdım evet gerçekten daha zor bir sürece benziyor.
hera klinik diye bir klinik duydum siz duydunuzmu
Canımm bak bende ilk 15 güne yakın olmadı yapamadım.sonra kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Yapabilirsin dedim.ne bilim sense öyle konuşabilirsin kendi kendine bence...aynanın karşısına geçip yapabilirim vs diye konuşma yapıp kendini rahatlatabilirsin... .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…