Ah bu vajinismus!!!

siz soruyu sordunuz biraz açık olabilir tabirler kusuruma bakmayın

sevişiyor musunuz

yatağa girip karşılıklı zevk alıyor musunuz

ille de onun oraya girmesi gerekmiyor

ıslanıyor musunuz

eşiniz dokunarak sizi hazırlayabiliyor mu

yoksa durduk yere elinize bir şey alıp oraya değdirmek olmaz tabii

burada bir çok sürtünengil var ergen

yani önce sevişin

ikiniz de bu işten zevk alın sonra birleşme gerçekleşir

söz versin eşiniz denemeyeceğinize ve sevişin

o zevki alıp gevşeyinceye kadar birkaç kez sevişin

sonra bir başka seferde deneme sözü ile devam edin

eşiniz sizi hazırlasın kendisini sona saklasın

o arada gevşeyince denesin

bu kadar anlatabildim

tabirler için affola

Haklısın canım. Biz seniseviyorum- kızımıza neler neler önermedik. Ama o kendi vajinismus topiğinden kaçıp buralara sığınmış. Bir innat bir innat anlatamam kendisini. İlla ki bir mucize bekliyor!

Surtunengil

Kanser olsan kendi kendine geçsin diye bekler misin?
Başın ağrısa bile bi ovalıyorsun masaj yapıyorsun ilaç içiyorsun. bu öyle kendi kendine geçer mi?
Bi 6 ay daha geçerse nasılsa olmuyor der denemeyi de bırakırsınız.
Hastalık olduğunu kabul edip Çaresine bakın bi an önce. Geçmiş olsun.

Merhaba canım maalesef egzersiz yapmadan yenmek çok düşük bir ihtimal bence ben hiç kokmuyordum mesela ama ben de de bu rahatsızlık vardı sonunda egzersizle geldim bir haftada yendim ama egzersizle yendim yardımcı olabilmeyi çok isterdim..

Iki ayri yere terapiye gittim seanslarca. Dunya dolusu para döktüm. Herşeyi harfiyen yaptım. Egzersizlerde hic sorun bile yaşamıyorum. 4 yıllık evliyim ama hala çözemedim.
Demek ki, terapiye gittim çözüldü denilecek bişey değil. Bilginiz yoksa fikriniz de olmasin mumkunse cenenizi kapatın

terapiyle bile bu kadar zor aşılıyorsa bu mesele terapiye gitmeden ne kadar zordur görsün konu sahibi..

alıntı yaptığınız üye tedaviye yönlendiriyor çenesini kapatmasını gerektirecek bi yorum değil bu.

"Terapiye gideceksin cozulecek,basit"demis. Uzaktan bakana basittir mutlaka ama basit olup olmadığı uzaktan bakmakla karar verilecek bişey değil. Zaten çok hassas ve berbat bi konu. Böyle bir yaklaşımı asla kabul edemem. Terapiye gittim, egzersiz de yaptim, 4 yıl geçti çözülmedi, eee yani?

Bazı vajinismus hastaları egzersizle bir haftada yenerken bazılarıda sizin gibi uzun süre yenemiyor maalesef. Ben eşlerin tutumunu da çok önemsiyorum. Eşine destek olan, güven aşılayan, kararlı olup pes etmeyen erkeklerin eşleri daha erken vajinismusu yeniyor. Tek taraflı çaba sonuca götürmüyor.

Her seansa istisnasiz eşimle gittik. Cok sabirli, ilgili, tesvik ediciydi, hala da öyle. Bazen düşününce aklimi kaybedecek gibi oluyorum. Yaşamayan anlayamaz (

Her seansa istisnasiz eşimle gittik. Cok sabirli, ilgili, tesvik ediciydi, hala da öyle. Bazen düşününce aklimi kaybedecek gibi oluyorum. Yaşamayan anlayamaz (
Hay allah!
kadınlar kulübünün, vajinismusla ilgili konularına bakıyormusunuz? Herkes deneyimlerini, önerilerini paylaşıyor. Belki faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…