- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Haklısın canım. Bizİnsanlar sadece yaşadıklarından değil başkalarının yaşadıklarından da tecrübe edinirler. Okumak, araştırmak, bilgi edinmek de bir çeşit tecrübedir.
Vajinismusu yenenlerin hepsi aynı şeyi söyler "yıllarıma yazık etmişim, çok kolaymış, tedavi ile şu kadarcık zamanda çözdüm vs". Tedavi oldum ama çözemedim, doktorumun söylediklerini harfiyen uyguladım ama aşamadım diyen yok. Ben görmedim. Yani bu işin çözümü iyi bir doktor ve tedavi sürecine uyum sağlamak.
Siz konuyu açtınız, ben yorum yaptım. Bunda bir kısıtlama söz konusu değil.
siz soruyu sordunuz biraz açık olabilir tabirler kusuruma bakmayın
sevişiyor musunuz
yatağa girip karşılıklı zevk alıyor musunuz
ille de onun oraya girmesi gerekmiyor
ıslanıyor musunuz
eşiniz dokunarak sizi hazırlayabiliyor mu
yoksa durduk yere elinize bir şey alıp oraya değdirmek olmaz tabii
burada bir çok sürtünengil var ergen
yani önce sevişin
ikiniz de bu işten zevk alın sonra birleşme gerçekleşir
söz versin eşiniz denemeyeceğinize ve sevişin
o zevki alıp gevşeyinceye kadar birkaç kez sevişin
sonra bir başka seferde deneme sözü ile devam edin
eşiniz sizi hazırlasın kendisini sona saklasın
o arada gevşeyince denesin
bu kadar anlatabildim
tabirler için affola
İnsanlar sadece yaşadıklarından değil başkalarının yaşadıklarından da tecrübe edinirler. Okumak, araştırmak, bilgi edinmek de bir çeşit tecrübedir.
Vajinismusu yenenlerin hepsi aynı şeyi söyler "yıllarıma yazık etmişim, çok kolaymış, tedavi ile şu kadarcık zamanda çözdüm vs". Tedavi oldum ama çözemedim, doktorumun söylediklerini harfiyen uyguladım ama aşamadım diyen yok. Ben görmedim. Yani bu işin çözümü iyi bir doktor ve tedavi sürecine uyum sağlamak.
Siz konuyu açtınız, ben yorum yaptım. Bunda bir kısıtlama söz konusu değil.
terapiyle bile bu kadar zor aşılıyorsa bu mesele terapiye gitmeden ne kadar zordur görsün konu sahibi..Iki ayri yere terapiye gittim seanslarca. Dunya dolusu para döktüm. Herşeyi harfiyen yaptım. Egzersizlerde hic sorun bile yaşamıyorum. 4 yıllık evliyim ama hala çözemedim.
Demek ki, terapiye gittim çözüldü denilecek bişey değil. Bilginiz yoksa fikriniz de olmasin mumkunse cenenizi kapatın
"Terapiye gideceksin cozulecek,basit"demis. Uzaktan bakana basittir mutlaka ama basit olup olmadığı uzaktan bakmakla karar verilecek bişey değil. Zaten çok hassas ve berbat bi konu. Böyle bir yaklaşımı asla kabul edemem. Terapiye gittim, egzersiz de yaptim, 4 yıl geçti çözülmedi, eee yani?terapiyle bile bu kadar zor aşılıyorsa bu mesele terapiye gitmeden ne kadar zordur görsün konu sahibi..
alıntı yaptığınız üye tedaviye yönlendiriyor çenesini kapatmasını gerektirecek bi yorum değil bu.
Bazı vajinismus hastaları egzersizle bir haftada yenerken bazılarıda sizin gibi uzun süre yenemiyor maalesef. Ben eşlerin tutumunu da çok önemsiyorum. Eşine destek olan, güven aşılayan, kararlı olup pes etmeyen erkeklerin eşleri daha erken vajinismusu yeniyor. Tek taraflı çaba sonuca götürmüyor."Terapiye gideceksin cozulecek,basit"demis. Uzaktan bakana basittir mutlaka ama basit olup olmadığı uzaktan bakmakla karar verilecek bişey değil. Zaten çok hassas ve berbat bi konu. Böyle bir yaklaşımı asla kabul edemem. Terapiye gittim, egzersiz de yaptim, 4 yıl geçti çözülmedi, eee yani?
Bazı vajinismus hastaları egzersizle bir haftada yenerken bazılarıda sizin gibi uzun süre yenemiyor maalesef. Ben eşlerin tutumunu da çok önemsiyorum. Eşine destek olan, güven aşılayan, kararlı olup pes etmeyen erkeklerin eşleri daha erken vajinismusu yeniyor. Tek taraflı çaba sonuca götürmüyor.
Hay allah!Her seansa istisnasiz eşimle gittik. Cok sabirli, ilgili, tesvik ediciydi, hala da öyle. Bazen düşününce aklimi kaybedecek gibi oluyorum. Yaşamayan anlayamaz(
İlk bir hafta yapamadım. Sonra baktım iş vajinusmusa doğrugitti.aynanin karşısına geçtim bebeğimin olmasını ne kadar istediğimi aklıma getirdim kendimi motive ettim....Nasıl motive ettin peki kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?