ah canım kocacımmm

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
kızlar daha önceki konumda bahsetmiştim eşim fazla misafir istemiyor diye
çalışma düzeninden dolayı..
şimdi nur topu gibi bir sorunum daha var
yaz aylarıyla beraber sıklaşan düğünler...
benim eşim fazla misafir istemiyo, misafirliğe gitmeyi istemiyo
şimdi düğünler başlıyo düğünlere gitmekte istemiyo..
yani benim bütün özel günlerime gelen yaşıtım akrabalarım evleniyolar
gitmek istemiyo
anlatamıyorum hepsi benim nişanıma düğünüme geldi ben gitmezsem ayıp olmaz mı diyorum
annen baban gitsin yeter diyo
iyi de kızlar siz ne düşünüyosunuz?
düşünün siz birinin tüm özel günlerine gittiniz tebrik ettiniz
o sizin hiçbir davetinize gelmedi
ayıp olmaz mı?
tamam annem babam tabi gidecek takısını takacak o ayrı birşey ama zamanında o da aman annem babam gitsin ben gitmicem dememiş gelmiş
yani hadi birine gitmedim birşey uydurdum
diğerine niye gitmicem
annem babam soracak kızım niye gelmiyosun diye
eşimin ailemin gözünde uyumsuz geçimsiz bi insan konumuna düşmesini istemiyorum
adam çalışıyo dinlencek filan gibi şeyler de bi yere kadar
düğünden düğüne gidelim hiç evde dinlenmeyelim diyen yok ona
2 akrabam var onlara özellikle gitmek istiyorum
nasıl anlatabilirim bu durumu ona?

En kotu ihtimal kendin git o gelmesin. Aslinda onunda gelmesi lazim ama neyse. Yakin arkadasin dugunune gidilmezmi, kirilir darilir insan demi. Sen gelmezsen bile ben gidicem kendin bilirsin de

Daha önceki konumda bahsetmiştim demişsin.Önceki konunu bu yüzden okudum.
Anladığıma göre ailelerle probleminiz var.Kaynaşıp aile olamamışsınız,karşılıklı mesafe ve tavır durumu var.
Bu şekilde çok zor.Eşinin mizacı asosyal olsa en azından "benim için önemli" diyerek ikna edebilirdin.Ama burada kasıtlı bir tavır seziyorum.

Bırak gelmesin.
Sen git yinede o, onun ayıbı.
Onun akrabalarının gidilmesi gereken bir aktivitesi olunca da sen bahane uydurursun.
Bende hiç düğünlerde bulunmayı sevmem ama keyfi gelen gitmiyor ki, insanlar orda bulunmayı borç biliyorlar, en azından gidip tebrik edip erken ayrılabilir.

Ya ben gitmeyene karışmam ama birilerinin gelmesinden rahatsız olan insanıda hazmedemem.
Ne demek ya gelenden gidenden rahatsız olmak..Gerçekten dayanılmaz bir şey..
Allah sabır versin.Birileri bir gün yüzüne vurur insallah belki o zaman utanır.

Benim esim de boyle hic sevmez kalabalik ortamlari misafirin gelmesini yada misafirlige gitmeyi:KK14:annesine bile surukleyerek goturuyorum resmen,alisamadim bende ama degisecegine de hic inanmiyorum.:63:

Düğünüme gelmedi diye kanlı bıçaklı olan alrabalar var ailenizin gştmesi yetmez bence çünkü siz artık ayrı bir ailesiniz. Bende düğünlerden hiç ama hiç hoşlanmama ramen mutlaka en az 1-2 saat gidiyorum. Aile ve dostluk bağlarının bit gerekliliği bu. Eşinize emrivaki yapın ben gelicem dedim diyin yada sizde anne babanızla gidin sadece eşiniz için bahame uydurun

Sanki benim eşimi anlatmışsınız Düğünler konusunda 9 senedir beraberiz nişanlılık sonra evlilik derken yine aynı yine aynı bi Düğüne zorla gideriz kavga dövüş o da mecbur olduklarımıza gideriz sadece ya da Takı zamanı gider takıyı takar az Görünür geliriz kaç senedir vazgeçiremedim kabullendim artık

Yanlış anlamayın ne olur kötü niyetimden yazmıyorum kesinlikle.
Düğüne hediyesiz gidilmez hani ya altın takılır ya para.
Bundan mı kaçıyor?
Var sülalemde çünkü böyle biri ondan yazdım.

="mismo, post: 41165680, member: 562266"]Yanlış anlamayın ne olur kötü niyetimden yazmıyorum kesinlikle.
Düğüne hediyesiz gidilmez hani ya altın takılır ya para.
Bundan mı kaçıyor?
Var sülalemde çünkü böyle biri ondan yazdım.[/QUOTE]
Yok canım esim takmayana bile takmak ister belki onun durumu yoktu bana takamadi ben durumumca takarim der ama zaten bizde Takıları anne babalarimiz takar

Canim malesef esim kendi ailesine karsida boyle, sadece o olay olduğunda benim ailemi istemiyo misilleme mi yapiyi diye dusunmustum degilmis zira gecen hafta kardeşimi kendi yemege davetetti sasirtiyo beni
Daha önceki konumda bahsetmiştim demişsin.Önceki konunu bu yüzden okudum.
Anladığıma göre ailelerle probleminiz var.Kaynaşıp aile olamamışsınız,karşılıklı mesafe ve tavır durumu var.
Bu şekilde çok zor.Eşinin mizacı asosyal olsa en azından "benim için önemli" diyerek ikna edebilirdin.Ama burada kasıtlı bir tavır seziyorum.

Bizim evde de ben oyleyim ondan anlayabiliyorum esinin gozunden bakabilsen keskee..evet ayip evet misafir berekettir ama insan yorgunsa kalabaliga aliskin deilse sevmiyorsa alismamissa oyle oluyor biri gelicej diye aklim cikiyor helede sevmiyosam zaten yorgunum uykusuzum gerginim birde milleti avutmaya guc bulamiyorum onun adina bahane bulup kendin git israr etme zoraki gelip surat asinca daha mi iyi olcak ayrica dis etkenler yizunden aranizi bozmayin sonucta esin once gelicek iki dugune gezmeye gitcen diye arayi esinlede acma bence

aynen bende sevmem kalabalığı, kendi düğünüme bile gitmezdim herhalde, kafam kaldırmıyor. Allahtan nikah yaptık kurtulduk ama o bile beni gerdi.

Sen kendin git. Bem bı hafta düğün için kendim gideceğim mesela. Hem annenlerle baş başa vakit geçirin bekarlık günlerinizdeki gibi. Ben çok seviyorum öyle eski günlere dönmüş gibi oluyorum.

Bende misafir pek sevmem.düğün dernek olayları da boğar beni.eşini Anlıyorum. Ama yakın akrabaya da gidilmeli diye düşünüyorum.
Eşin gelmiyorsa tek gidebilirsin.eşinin buna bir şey diyeceğini sanmıyorum.ikiniZde mutlu olursunuz:KK66:

Bende düğün dernek sevmeyen bir insanım ve bu tip durumlarda yerime annemi gönderip benim için uygun bir bahane bulmasını rica ediyorum. Sorun olmuyor :)

Eğer eşin gitmeyip , evde dinlenmek istiyorsa hiç üzerine gitme. Hazır annenler de gidiyorken sende onlarla git bence.

eşin gitmiyorsa sen gideceksin
takını takacak döneceksin
benim eşimde sevmiyor bi türlü ikna edemedim düğünlere aksine bende cok severim
ama öyle akrabalarıma karşı benı mahcup etmez tabıkı sahıplenır ve gelır ama 3-4 kusak akrabalara mahalle komsularına gelmez
hafat sonu 2 dugun var annemlerle gıdıcem ben cocuguda bırakıcam o cocuk sallasın bende kendımı sallıcam

Bunun için kavga etmeye değmez, anladığım kadarıyla farklı sorunlar da var yani kasıtlı yapıyor. Siz ailenizle beraber gidin takınızı takın,tebrik edip 2-saat kadar durup dönün.

X