- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
Ya bence eşinizi sizden önce, çok eskiden beridir tanıdığı için biraz kıskandırmak amaçlı böyle çocukça davranıyor gibi geliyor bana. Şaka yollu söylerseniz daha da gaza gelir. En azından laf arasında geçirin. Tabi önce eşinize rahatsızlığınızı bildirin sonrasında devam ederse de bir şekilde konuşacağınızı söyleyin. Aranıza mesafe girerse de girer. Önemli olan eşinizle sizin aranıza mesafe girmesin.
EŞİM RAHASIZ OLDUĞUMU BİLİYOR.O YÜZDEN BAYAĞI BİR MESAFE KOYDU ANCAK ELTİM ANLAMIYO
benim eltimde yabancı. Bilirsiniz onlar çok rahat olurlar. Bazen cıvıkklık yapıyor gözlerinin içine bi bakıyorum, yavaşça kalkıp köşeyi dönüyor. Hiç taviz vermem valla.
eltiniz evlendiğinde eşiniz 10 yaşındaymış yani çocukmuş daha,birbirlerine düşkün olabilirler bu yüzden,bazı insanlar şapur şupur öperler sarılırlar,bazılarıysa içlerinde yaşarlar.bence pek anormal bi durum değil...örneğin ben öpülmeyi ve öpmeyi sevmem annemin babamın abimin sayılıdır beni öptüğü ama hayatımdaki herkesden ve herşeyden daha çok severim onları.bunun yanı sıra abimde şapur şupur öpenlerden mesela yani biraz kişşilikle alakalı.eltiniz herkese böyle yaklaşıyorsa abartılacak bir konu değil bence kardeş sayılırlar onlar...
bende en son evden kapıyı çarpıp çıktım.eşim yatak odasında uzanmış dinleniyordu eltim yatak odamıza girip şapur şupur öperek:çayını buraya mı getireyim,yanımız damı içersin demesiyle beynime kan sıçradı.o derece kardeşi gibi seviyor,dengesiz...
bu tarz düşünceler biraz da bakan kişiye aittir; bir başkası burada beraber büyümüş bir abla kardeşi görebilir, siz başka şeyler görüyorsunuz.
Eşinizi eltinizden kıskanıyorsunuz, önce onun adını koyun (ben alışkın değilim vs vs, gerek yok bunlara).
Bu düşünce sizde bir kere başladıysa eşinizi öpmese de bu sefer bakışından, lafından rahatsız olacaksınız... (eğer bütün olay bunlardan ibaretse, siz bundan eminseniz) bence rahat etmek için "bakan gözle", yani kendinizle uğraşın; bunları konuşmak, bunlar üzerine konuşmak çirkin ve yıpratıcı. Bu duruma çok çook mecbur olmadıkça düşmemek lazım.
bende en son evden kapıyı çarpıp çıktım.eşim yatak odasında uzanmış dinleniyordu eltim yatak odamıza girip şapur şupur öperek:çayını buraya mı getireyim,yanımız damı içersin demesiyle beynime kan sıçradı.o derece kardeşi gibi seviyor,dengesiz...
kardeş gibi büyümeleri beni ilgilendirmiyor yani başıma böyle şey gelse cok sinir olurdum
hatta kocaları mı karıstırdın yoksa bile diyebilirdim yani
benim eşim daha romantiktir eltimin eşine göre.inanırmısınız eşim çiçek aldığında bile lafını sokuşturur eltim bana..eşi pek öyle şeylerden anlamazda:)
yakın mı oturuyorsunuz.
durduk yere eltine sinir oldum iyi mi :)
tut saclarından at dışarı ya
evet yakın oturuyoruz.
yok be güzelim ne kıskançlığı, biz bile hiç tanımadığımız halde sinir olduk yani, allah sana sabır versin. Yine böyle odanıza geldiği zaman eşinin yanında söyle valla. Biraz daha ciddi olurmusun, ben hiç sevmem böyle laubalilikleri deyi ver olsun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?