Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

kaynana toz kondursun kondurmasın bu önemli değil ki
sorun sizin sorununuz

Eşin tavrını dha net koysun. Mesela eltin eşinin yanına oturursa eşin de kalkıp senin yanına gelsin. Karşıdan yüzünü göreyim falan desin. Yine de anlamazsa bir iki çıkışsın. O zaman anlar. Senin enişten seni öpse kocan ne derdi acaba? :))))

kaynanan eltini tutuyorsa bence sen kötü olma, eşinle konuş,
cıvıklık yapmaya başlayınca o uyarsın yengesini,
artık koca adam oldum yenge küçük değilim,evlendim falan gibisinden şakayla laf söylesin geri çekilsin,
bir süre sonra anlar umarım.

benim eltimde yabancı. Bilirsiniz onlar çok rahat olurlar. Bazen cıvıkklık yapıyor gözlerinin içine bi bakıyorum, yavaşça kalkıp köşeyi dönüyor. Hiç taviz vermem valla.

bende en son evden kapıyı çarpıp çıktım.eşim yatak odasında uzanmış dinleniyordu eltim yatak odamıza girip şapur şupur öperek:çayını buraya mı getireyim,yanımız damı içersin demesiyle beynime kan sıçradı.o derece kardeşi gibi seviyor,dengesiz...

Bu tarz düşünceler biraz da bakan kişiye aittir; bir başkası burada beraber büyümüş bir abla kardeşi görebilir, siz başka şeyler görüyorsunuz.

Eşinizi eltinizden kıskanıyorsunuz, önce onun adını koyun (ben alışkın değilim vs vs, gerek yok bunlara).

Bu düşünce sizde bir kere başladıysa eşinizi öpmese de bu sefer bakışından, lafından rahatsız olacaksınız... (Eğer bütün olay bunlardan ibaretse, siz bundan eminseniz) bence rahat etmek için "bakan gözle", yani kendinizle uğraşın; bunları konuşmak, bunlar üzerine konuşmak çirkin ve yıpratıcı. Bu duruma çok çook mecbur olmadıkça düşmemek lazım.

evet belki bartılacak birşey değil gibi gözükebilir dışardan ancak arkadaşım gerçekten itici oluyor inan bana..

kardeş gibi büyümeleri beni ilgilendirmiyor yani başıma böyle şey gelse cok sinir olurdum
hatta kocaları mı karıstırdın yoksa bile diyebilirdim yani

kıskançlık değil bu.

yuh
insan kardeşi evlendikten sonra bu denli öpmez
kocan bi güzel fırça çeksin..

kardeş gibi büyümeleri beni ilgilendirmiyor yani başıma böyle şey gelse cok sinir olurdum
hatta kocaları mı karıstırdın yoksa bile diyebilirdim yani

benim eşim daha romantiktir eltimin eşine göre.inanırmısınız eşim çiçek aldığında bile lafını sokuşturur eltim bana..eşi pek öyle şeylerden anlamazda:)

benim eşim daha romantiktir eltimin eşine göre.inanırmısınız eşim çiçek aldığında bile lafını sokuşturur eltim bana..eşi pek öyle şeylerden anlamazda:)

durduk yere eltine sinir oldum iyi mi :)
tut saclarından at dışarı ya

Bir insana bağlı olmak, şapur şupur öpmek demek değildir ki..
Neredeyse taptığım insanlar var benim, bayramlaşmaktan öteye gitmediğim..
İnsan biraz ağır olacak..

allah sabır versin ki ne versin vallahi.evet konuşmak bana düşüyor.yoksa o kendisini geri çekmeyecek belli.

Insanlar nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyorlar anlamiyorum. Eltin kendi esinin yanindada bu anlattiklarini yapiyormu? Tamam kardes gibi seevebilir fakat biraz mesafe koymali. Bu durumdan rahaysiz oldugunu esinle paylas fakat sakin birsekilde ve uygun bir dille ayrica eltine rahatsizligini dile getiremesende ima et. Eltim yokak cok suklur ama esime el kol sakasi yap an kuzeeninin esi var. :) yapacak birsey yok takmiyorum belli bir yastan spnra ve zamandan sonra bazi seyler degismiyor.fazla yuzgoz olma soguk davran

Mevlütü olur direk eşimi arar.hafta sonu için dışarıda kahvaltı planlar direk eşimi arar.tatil rez.yaptırır eşimi arar.afedersin ama biz burada neciyiz onu anlamadım.bir plan yapılacaksa bayanlar kendileri önce yaparlar sonra kararlaştırılır diye bilirim.yani benim öyle bir planlarım olsa önce kendisi ararım . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…