- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
kötü olmıcakki yalzca hareketlerine sınır koyacak.. Mesela öperken kendini geri çekecek, onu davetmi ettiii ya dur acıbademşekerine sorayım diyecek... Bi kaç defa yapsa anlar belki umarım..
eşim 28 yaşında 1 yıldır da evliyiz arkadaşım
yatak odasına kapıyı calmdan geldı bıde esını mı optu ay bn bu kadarına da dayanamazdm heralde coktan saclarını vermıstım elıne edepsıze bak
Evet zelecim eşi yatak odasında yatarken elti odaya dalıyor.Adamı şap şup öpüyor.
Canım çaynı buraya mı getireyim içeri gelir misin diyor .
Hadi naparsın bu durumda...
Benim ziyaretçiler gelirdi soldan soldan
eşim zaten mecbur olmadıkça onun ortamına girmez koymazda,o öyle ddiyince eşimde sağolsun ben bir sorayımda sana haber veririz diyor ya da redediyor.en son zaten eşim bana herşeyi soruyor diye eltim eşime evlenince çok değiştin sen diye yakınmış:))))
saçmalık ya ben erkek kardeşlerime bile böyle davranmam. O ne öyle? Madem kaynanan bişey demez. Eşin de bişey yapamıyor. Sen konuş. Ben bu hareketlerinden hoşlanmıyorum. Biz de ayıp karşılanır böyle şeyler. Huzurum kaçıyor. Böyle yapıcaksan gelme evime. Bence saftirikliğinden yapıyor. 16 yaşında evlenmiş çocukmuş daha. Terbiye de görmemiş demek ki. Bi kötülük arama. Ama konuş onunla. Ben kaldıramam de böyle şeyleri.
ZELEMELE AİLE İÇİNDE İKEN O İŞLER PEK DE KOLAY OLAMIYOR NE YAZIK Kİ..YOKSA AKLIMDAN ÇOK GEÇTİ
haklısınız kızlar olmuyo ama buna bı care bulmak gerekevet aile içinde olunca pek kolay olmuyo mecbur yüzyüze bakıyolar...daha sakin olup düzgün düşünmeli insan yoksa bi anlık sinirlle pişman olacagımız şeyler yapabiliyoruz...
pekı o gelıp esınızı opunce esınız ne yaptı
Taze evlisiniz daha
Allah nice seneler versin inşallah
Bu duruma sessiz kaldığın müddetçe eltin iyice zıvanadan çıkar.
Gerçi belki kasıtlı yapmıyordur ama gene de uyarmak gerek.
Birşey sorucam en baştan beri böyle rahat mıydı eltin?
Yoksa aranızda birşey geçti de sana inat diye mi yapıyor...?
Sen eşinle konuştun mu peki bu konuyu.Konuştuysa eşin ne diyor?
TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN.ELTİM İLE ARAMDA HİÇ BİRŞEY GEÇMEDİ.HERKESLE ANLAŞMAYA ÇALIŞIRIM BÜYÜĞÜMDÜR DİYE KAÇ SEFER ARAYIP DA SORDUM.AMA O HİÇ BİR ZAMAN YANAŞMADI.GERÇİ İSABET OLMUŞ YANAŞMAMSI:)EŞİMDE MUZADARİP RAHATSIZ BU DURMDAN AMA ABİ -KARDEŞ BİRBİRLERİNE ÇOK DÜŞKÜNLER.BİRBİRLERİYLE KÖTÜ OLURLAR DİYE KONUŞAMIYOR BÖYLE BİR DURUMU ANCAK YENGESİNE ÇOK MESAFELİ DAVRANIR.AYNI YERDE OTURMAMAYA ÖZEN GÖSTERİR,GÖRÜŞECEKLERİ ZAMAN TOKALAŞMAYA FALAN ÖZEN GÖSTERİR AMA DEDİĞİM GİBİ ELTİM BUNU ANLAMIYOR..YA DA ANLAMAKTA ISRAR EDİYOR..
Taze evlisiniz daha
Allah nice seneler versin inşallah
Bu duruma sessiz kaldığın müddetçe eltin iyice zıvanadan çıkar.
Gerçi belki kasıtlı yapmıyordur ama gene de uyarmak gerek.
Birşey sorucam en baştan beri böyle rahat mıydı eltin?
Yoksa aranızda birşey geçti de sana inat diye mi yapıyor...?
Sen eşinle konuştun mu peki bu konuyu.Konuştuysa eşin ne diyor?
bak o zaman ıs degısır ısteEvet zelecim eşi yatak odasında yatarken elti odaya dalıyor.Adamı şap şup öpüyor.
Canım çaynı buraya mı getireyim içeri gelir misin diyor .
Hadi naparsın bu durumda...
Benim ziyaretçiler gelirdi soldan soldan
mesela acıbadem o sırada yanlarındaysa lafı yapıstırabılırdı tam sırası gelmıs yanı
ne munasebet bnm kocama eltım hızmet etcek ay sınır oldum bn kadına adres verde gelıp bnde ona bulasıyım zaten sınırlıyım :))
iyi yapıyo eşin korkma o zaman.. Tabi degişecek evli ve sorumluluk sahibi artık... Işine gelmiyoya artık eltinin onun için yakınır cadı,
anlat bacım ıcınde tutma kendıne edersındaha neler neler anlatsam yok artık dersin:) :)
daha neler neler anlatsam yok artık dersin:) :)
bende en son evden kapıyı çarpıp çıktım.eşim yatak odasında uzanmış dinleniyordu eltim yatak odamıza girip şapur şupur öperek:çayını buraya mı getireyim,yanımız damı içersin demesiyle beynime kan sıçradı.o derece kardeşi gibi seviyor,dengesiz...
ah canım ya bu insanlar konuşmakta anlamaz..onca çaktırmanıza anlamıyorsa ne diyim ya aptal yada işine gelmiyo.. Eşin bekarken bunlara maddi yönden falan faydası varsa onun kesilmesini istemez belki... Zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?