Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

kötü olmıcakki yalzca hareketlerine sınır koyacak.. Mesela öperken kendini geri çekecek, onu davetmi ettiii ya dur acıbademşekerine sorayım diyecek... Bi kaç defa yapsa anlar belki umarım..

eşim zaten mecbur olmadıkça onun ortamına girmez koymazda,o öyle ddiyince eşimde sağolsun ben bir sorayımda sana haber veririz diyor ya da redediyor.en son zaten eşim bana herşeyi soruyor diye eltim eşime evlenince çok değiştin sen diye yakınmış:))))

saçmalık ya ben erkek kardeşlerime bile böyle davranmam. o ne öyle? madem kaynanan bişey demez. eşin de bişey yapamıyor. sen konuş. ben bu hareketlerinden hoşlanmıyorum. biz de ayıp karşılanır böyle şeyler. huzurum kaçıyor. böyle yapıcaksan gelme evime. bence saftirikliğinden yapıyor. 16 yaşında evlenmiş çocukmuş daha. terbiye de görmemiş demek ki. bi kötülük arama. ama konuş onunla. ben kaldıramam de böyle şeyleri.

eşim 28 yaşında 1 yıldır da evliyiz arkadaşım

Taze evlisiniz daha
Allah nice seneler versin inşallah
Bu duruma sessiz kaldığın müddetçe eltin iyice zıvanadan çıkar.
Gerçi belki kasıtlı yapmıyordur ama gene de uyarmak gerek.
Birşey sorucam en baştan beri böyle rahat mıydı eltin?
Yoksa aranızda birşey geçti de sana inat diye mi yapıyor...?
Sen eşinle konuştun mu peki bu konuyu.Konuştuysa eşin ne diyor?

iyi yapıyo eşin korkma o zaman.. tabi degişecek evli ve sorumluluk sahibi artık... işine gelmiyoya artık eltinin onun için yakınır cadı,

evet iş bana düştü benim konuşmam lazım maalesef.çok görmemezlikten geldim ama inanın olmuyor...iki arada bir derede kalıyor insan

mecbursun konuşmaya. ya sinir hastası olucan ya da bi sefer de oturup konuşucan ve herşey bitecek. baktın düzelmiyor. sana geldi mi kıymet verme. surat as. eşinin yanında otur. eşine sarıl. haddini bilsin.

bak o zaman ıs degısır ıste
mesela acıbadem o sırada yanlarındaysa lafı yapıstırabılırdı tam sırası gelmıs yanı
ne munasebet bnm kocama eltım hızmet etcek ay sınır oldum bn kadına adres verde gelıp bnde ona bulasıyım zaten sınırlıyım :))
[/QUO

YOK KONUŞACAĞIM EN KISA ZAMNADA.SİNİR HASTASI OLUCAM YOKSA..

Eskıden bnmde boyle kendını cok zekı zanneden bı eltım vardı bn eskı esımı ondan daha once tanıyordum da eltı bozuntusu bnden once evlendı dıye kendını bı halt zannetmeye basladı bnm yanımda sureklı abım soyle sever abım bole yapar abım eskıden boyleydı bana gına gelmıstı artık valla

Sağolun kızlar.çok teşekkür ederim.sorunun hep benden kaynaklı olduğunu düşünürdüm.yani anormal bir durumu normal miş gibi görüp içimde sindirmeye çalışıyordum.bunun için piskoloğa gidecektim bende mi bir sorun var diye.. Ama görüyorum ki sorun yaptığım şey hakikaten sorunmuş. . .

daha neler neler anlatsam yok artık dersin:) :)

ah canım ya bu insanlar konuşmakta anlamaz..onca çaktırmanıza anlamıyorsa ne diyim ya aptal yada işine gelmiyo.. eşin bekarken bunlara maddi yönden falan faydası varsa onun kesilmesini istemez belki... zor ya

Hay maşallah......

Ne demek yatak odasına girip yatan adamı öpmek.

Rahatsız olmakta çok ama çok haklısınız.

ah canım ya bu insanlar konuşmakta anlamaz..onca çaktırmanıza anlamıyorsa ne diyim ya aptal yada işine gelmiyo.. Eşin bekarken bunlara maddi yönden falan faydası varsa onun kesilmesini istemez belki... Zor ya

maddiyat yardımına ihtiyaçları yok çok şükür.sonuçda yeni sayılırım.herkesin biranda beni kabullenmesini beklemiyorum ama evliliğimize saygıyı beklerim..kendime saygı beklerim.çocuklarıda evlendik evleneli yenge demezler hiç.ismimle hitap edip ya da abla derler.onları da mı etkiliyor ne:)büyük çocuğu 17 yaşında en azından onun aklı erer birşeylere:)

Kayınvalıde bırsey demez nede olsa ılk gelın boyle yorumlanır hep dusuncelerde uzerıne yorulur bu tavrın! eltınızı esınızın uzerınden cekmek yerıne esınızı cekın ne kadar mesafe var densede olayar bunu gostermıyor ,kımse zorla sarılıp opmez bır ınsanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…