- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
ınsanlar nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyorlar anlamiyorum. Eltin kendi esinin yanindada bu anlattiklarini yapiyormu? Tamam kardes gibi seevebilir fakat biraz mesafe koymali. Bu durumdan rahaysiz oldugunu esinle paylas fakat sakin birsekilde ve uygun bir dille ayrica eltine rahatsizligini dile getiremesende ima et. Eltim yokak cok suklur ama esime el kol sakasi yap an kuzeeninin esi var. :) yapacak birsey yok takmiyorum belli bir yastan spnra ve zamandan sonra bazi seyler degismiyor.fazla yuzgoz olma soguk davran
bende en son evden kapıyı çarpıp çıktım.eşim yatak odasında uzanmış dinleniyordu eltim yatak odamıza girip şapur şupur öperek:çayını buraya mı getireyim,yanımız damı içersin demesiyle beynime kan sıçradı.o derece kardeşi gibi seviyor,dengesiz...
o ha bu ne ya böyle... Benim eltimde eşim küçükken evlenmişte bu kadar samimiyet yok.. Ha yanına oturur ama edebiyle zaten kaynım kızar öyle şeye, ben bile kaynımın yanına mecbur kalırsam anca otururum..zaten başka sehirdeler....kaynında pek rahatmış canım... Eşine deki madem sizde böyle senin abin benim abim de bende öper kucaklarım de, bak nasıl oluyomuş... Sen bunu asla yapmassın eminim sadece böyle de eşine bakalım...
valla konu sahıbı bu sekılde davransa esı emınım kızaro ha bu ne ya böyle... benim eltimde eşim küçükken evlenmişte bu kadar samimiyet yok.. ha yanına oturur ama edebiyle zaten kaynım kızar öyle şeye, ben bile kaynımın yanına mecbur kalırsam anca otururum..zaten başka sehirdeler....kaynında pek rahatmış canım... eşine deki madem sizde böyle senin abin benim abim de bende öper kucaklarım de, bak nasıl oluyomuş... sen bunu asla yapmassın eminim sadece böyle de eşine bakalım...
senı gormezden gelıyor bır newi anladıgım kadarıyla amacı bıraz da senı kıskansırmaksa sende hıc bozuntuya verme ne guzel abla kardes gıbısınız faan gıbı laflarla olayın dahada ustune gıt sende abart o sarıldıkca esıne sen dahada kaynastır onları abart korkuların herneyse herzaman ustune gıtmelısın unutma cunku senın dedgıne bakarsak esınıde uyardıgına ragmen hıcbır degısme yok bırde bunu dene bence
aynı vallahi bende mecbur olmadığım sürece oturamam yanına kaynımın,bir mesafe vardır bizde.kaynımın sözü eltime pek geçmiyor herhalde..o yüzden birşey dediğini falan hiç görmedim-duymadım.ben onun gibi olamam vallahi...
beni görmezden geliyor bencede..bende öyle düşünüyorum..
valla konu sahıbı bu sekılde davransa esı emınım kızar
allah yardımcın olsun canım ya... O öyle gelmiş öyle gider.. Madem eşini dinlemiyo onu ancak sizin eşiniz uzaklaştırır... Sen söylesen bile şaka yollu falan söyle... Valla sonra onlar iyi sen kötü olursun dün geldin ortalıgı karıstırıyosun ara bozuyosun derler..
yazdıysan görmedim..eşin kaç yaşında?
Ve kaç yıllık evlisiniz?
Eltin baya gevşek baya rahatmış görülen o ki...
Tamam abla kardeş gibi büyümüş olabilirler.
Ama bu paldur güldür yatak odasına dalıp adamı öpmesini gerektirmez.
Çok basitçe buldum tavırlarını
Eşin de kapısını kilitlesin yatak odasındayken.
Adam giyinir çıplak olur .Olur da olur yani...
Kadın dediğin biraz ağır olacak.
Ne öyle yabalak şabalak öpmeler sarılmalar.Hiç hazetmem şahsen.
aynen öyle kardeşim benim demek istediklerimi anlatmışsın banlarım diye yazmadım...
evet hemde çok kızar.... Ama kendisi yapınca sesi çıkmıyo beyfendinin
erkekler boyle pıs varlıklar ısteevet hemde çok kızar.... ama kendisi yapınca sesi çıkmıyo beyfendinin
yatak odasına kapıyı calmdan geldı bıde esını mı optu ay bn bu kadarına da dayanamazdm heralde coktan saclarını vermıstım elıne edepsıze bakEltin baya gevşek baya rahatmış görülen o ki...
Tamam abla kardeş gibi büyümüş olabilirler.
Ama bu paldur güldür yatak odasına dalıp adamı öpmesini gerektirmez.
Çok basitçe buldum tavırlarını
Eşin de kapısını kilitlesin yatak odasındayken.
Adam giyinir çıplak olur .Olur da olur yani...
Kadın dediğin biraz ağır olacak.
Ne öyle yabalak şabalak öpmeler sarılmalar.Hiç hazetmem şahsen.
aynen öyle kardeşim benim demek istediklerimi anlatmışsın banlarım diye yazmadım...
yatak odasına kapıyı calmdan geldı bıde esını mı optu ay bn bu kadarına da dayanamazdm heralde coktan saclarını vermıstım elıne edepsıze bak
ZELEMELE AİLE İÇİNDE İKEN O İŞLER PEK DE KOLAY OLAMIYOR NE YAZIK Kİ..YOKSA AKLIMDAN ÇOK GEÇTİ
eşimde abisi ile kötü olmamak için konuşamıyor...
yatak odasına kapıyı calmdan geldı bıde esını mı optu ay bn bu kadarına da dayanamazdm heralde coktan saclarını vermıstım elıne edepsıze bak
evet aile içinde olunca pek kolay olmuyo mecbur yüzyüze bakıyolar...daha sakin olup düzgün düşünmeli insan yoksa bi anlık sinirlle pişman olacagımız şeyler yapabiliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?