- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
madem kayınvaldenle aran iyi eltini suçlamadan topu eşine atarak eşinin bu durumdan rahatsız olduğunu ve eşinin bu durumu eltinle konuşmanı istediğni ama sen eltinin bu durumu yanlış anlamasından çekindiğini kayınvaldene anlat o çeksin konuşsun böylece sende arada kalmazsın
bende en son evden kapıyı çarpıp çıktım.eşim yatak odasında uzanmış dinleniyordu eltim yatak odamıza girip şapur şupur öperek:çayını buraya mı getireyim,yanımız damı içersin demesiyle beynime kan sıçradı.o derece kardeşi gibi seviyor,dengesiz...
nişanlılık dönemimizden beri aynı durumla mücadele veriyorum.çok şükür eşimin düşüncelerini değiştirdim ona karşı:)bir yerde saygı duyuyorum emeği geçmiş eşime eşimde o yüzden saygı duyuyor,neyse gel zaman git zaman açıklarını eşimin yanıında söyleye söyleye (zeka ve muhabbet açısından)eşim de de bir geri çekilme durumunu yaratmayı başardım.eşim de zamanla bu durumlardan rahatsız olmaya başlayıp geri geçildi.dediğim gibi biz uzaklaştıkca o yakınlaşmaya devam etti.kaynım çok iyi insandır.eşimde çok düşkündür abisine.amacım aramızdaki ilişkiyi yıpratmamak.ne de olsa hep yüzyüze bakıyoruz.ancak bu şekilde de olmuyor görüyorum ki.kendini bilmeyen insanlarla bir arada yaşamak çok zormuş..
Daha neler... abartmış demek az kalır uçmuş bu...
canım aranızdakı ilişkiyi yıpratmadan bu durumdan kurtulamazsın abisi iyi bir insan olabılır ama bu senın rahatsızlıgını gıdermez secım yapmak zorundasın ya katlanıcaksın yada araya mesafe koycaksın ama şunuda ayrıca belırteyım inan bana bu dert degil istersen çok rahat cözebılcegın bır sorun sen yeterkı neyapmak istedıgıne karar ver
gercekten çok çok abartmış eltiniz bu kadarına kımse dayanamaz yani bi dur demeniz şart olmuş.
diyeceğim inşallah..yüz yüze son atağını bekliyorum..
hadi arkandayız yalnız değilsin :13:
canım malesef bende fecii bir eltizedeyim ve cok iyi anlıyorum durumunu.benimkide 36 yaşında benden 6 yaş büyük ama evliliğimizin ilk gununden beri ben ablalık yapmışımdır kendısının saçma sapan davranışları karşısında..
Kısaca örnek vermek gerekirse;
-kocamın eski sevgilisini düğünümüze çağırmalar(3 sene çıktığı)
-sürekli o kadınla gezip tozup onu anlatmalar
-düğün dernek vs bi yere gittiğimizde kocamın sanki karısı oymuş gibi çok içme canım,nasıl hissediyosun cnm vs suuni samimiyetler
-evliliğimizle ilgili yorumlar
-çcugumuzla ilgili yorumlar
vsvsvs kısaca gereksiz işler müdürü ne dediğini bilmez zavallının tekidir kendisi ben bikaç kere baya sert haşladım onu ama yuzsuz malesef,yada soylediklerini erken alzheimer dan unutur..(güya)
kısacası elti nedir çözemediğim bir akrabalık durumudur,normalde suratına bakmayacağim bir kadınla aynı aileye gelin geldim malesef ve kocalarımızın işleri biroldugu için çekmek durumundayım kendisini..sevmiyorum,uyuz oluyorum ama kocamın hatrına kavga da etmiyorum..
Uzun lafın kısası,paket bu değişmiycek sen çizgini bozma,ağzına laf verme uzak dur..o rengini çoktan belli etmiş.
Canım malesef bende fecii bir eltizedeyim ve cok iyi anlıyorum durumunu.benimkide 36 yaşında benden 6 yaş büyük ama evliliğimizin ilk gununden beri ben ablalık yapmışımdır kendısının saçma sapan davranışları karşısında..
kısaca örnek vermek gerekirse;
-kocamın eski sevgilisini düğünümüze çağırmalar(3 sene çıktığı)
-sürekli o kadınla gezip tozup onu anlatmalar
-düğün dernek vs bi yere gittiğimizde kocamın sanki karısı oymuş gibi çok içme canım,nasıl hissediyosun cnm vs suuni samimiyetler
-evliliğimizle ilgili yorumlar
-çcugumuzla ilgili yorumlar
vsvsvs kısaca gereksiz işler müdürü ne dediğini bilmez zavallının tekidir kendisi ben bikaç kere baya sert haşladım onu ama yuzsuz malesef,yada soylediklerini erken alzheimer dan unutur..(güya)
kısacası elti nedir çözemediğim bir akrabalık durumudur,normalde suratına bakmayacağim bir kadınla aynı aileye gelin geldim malesef ve kocalarımızın işleri biroldugu için çekmek durumundayım kendisini..sevmiyorum,uyuz oluyorum ama kocamın hatrına kavga da etmiyorum..
uzun lafın kısası,paket bu değişmiycek sen çizgini bozma,ağzına laf verme uzak dur..o rengini çoktan belli etmiş.
şaka gibi bu kadınlar. . . Allah sabır versin bizim gibilerine.işin kötü tarafı bu aralar kaynımda eşimi aynı işte çalışmaya ikna etmeye çalışıyor..kafayı yiyeceğim.temelli birbirimize bağlı kalmış olacağız herhalde...iyice çıkmaza mı gidiyorum anlamadım
hayatım sakın!! Bak biz daha çıkıyoduk kocamla ve her normal çift gibi geziyorduk,dışarda yemek yiyorduk vs.. Bu butun bunları biriktirmiş biriktirmiş içinde bana gelmiş bunların hesabını sordu utanmadan hemde daha kocamla evli bile değilken,yok siz o donem gezdiniz biz çıkmadık fln diye,daha sonra ben bunu ona sordugumda yooo ben oyle bişey demedim herkesin hesabı ayrı isteyen istediği gibi harcama yapar demişti..tabiki sen bir yere kadar etki edebilirsin ama eğer eşin fikrini soruyorsa cok cok dikkat et özellikle kredi kardı fatura vs masrafların kesinlikle ofise gitmesin kimsenin ağzına laf verilmesin.çok dikkat et bak 4 senedir bunlar ayrılsın ayrı iş olsun diye gun sayıyorum resmen..çok huzursuz bişey
daha iş abisinin iş yerine geçmeden başladı huzursuzluğum... Biz de nişanlı iken bir yeni yıl kutlamasına hep beraber gitmiştik.o da eşime(o zaman nişanlım tabi)çok içme-çok içme falan diyordu.hatta hiç unutmuyorum eşimi masamdan kaldırıp kendisini lavobaya götürmesini istemişti.hiç çekinmeden elini tutup çekiştire çekiştire götürmüştü. . . O zamanlar pek birşey anlamamıştım.az daha dikkat etmsem kocamı elimden alacak nerde ise.evlerden ıraaakk.
Bu arada bazı arkadaşlar yok çok normal eltinle kocan samimi olabilir el kol şakaları öpüşmeler vs çok normal gibi yorumlar yapmışta ben hiç öyle düşünmüyorum,bu modernlikse modernliğin böylesini de kabul etmiyorum(üniversite çift daldan mezun üstüne yurt dışında master yapmış biriyim-cahilce konusuyosun diyenler olabilir diye dip not geçtim)
bir insan evli bir çifte saygı duyacak,hal ve hareketlerine dikkat edicek aksi taktırde bu o kişinin eşini hiçe saymaktır bana gore..bu kadının bu hareketi aynı zamanda sen yeni evli oldugun için sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapmaktır,satır arasında bu budur..yoksa kendini bilen insan karısının oldugu yerde adamın yatak odasına yemek servisi vs yapmaz..anormal hareketler bunlar..kimse kusura bakmasın!
daha iş abisinin iş yerine geçmeden başladı huzursuzluğum... Biz de nişanlı iken bir yeni yıl kutlamasına hep beraber gitmiştik.o da eşime(o zaman nişanlım tabi)çok içme-çok içme falan diyordu.hatta hiç unutmuyorum eşimi masamdan kaldırıp kendisini lavobaya götürmesini istemişti.hiç çekinmeden elini tutup çekiştire çekiştire götürmüştü. . . O zamanlar pek birşey anlamamıştım.az daha dikkat etmsem kocamı elimden alacak nerde ise.evlerden ıraaakk.
bu arada bazı arkadaşlar yok çok normal eltinle kocan samimi olabilir el kol şakaları öpüşmeler vs çok normal gibi yorumlar yapmışta ben hiç öyle düşünmüyorum,bu modernlikse modernliğin böylesini de kabul etmiyorum(üniversite çift daldan mezun üstüne yurt dışında master yapmış biriyim-cahilce konusuyosun diyenler olabilir diye dip not geçtim)
bir insan evli bir çifte saygı duyacak,hal ve hareketlerine dikkat edicek aksi taktırde bu o kişinin eşini hiçe saymaktır bana gore..bu kadının bu hareketi aynı zamanda sen yeni evli oldugun için sana dış kapının dış mandalı muamelesi yapmaktır,satır arasında bu budur..yoksa kendini bilen insan karısının oldugu yerde adamın yatak odasına yemek servisi vs yapmaz..anormal hareketler bunlar..kimse kusura bakmasın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?