Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

eltim ilk başından beri kendini bana karşı ispatlama (sevildiği ve tutulduğu konusunda)çabasında bulundu.bunu zaman zaman lafalarından anlıyorum ve beni yok sayma havsında hep.bunu hareket ve davranışlarından anlıyorum.herkese karşı öyle seviyesizdir.yapısı bu .ancak kimse çıkıpda birşey diyip uyamamış anlaşılan ya da kimse rahatsızlık duymamış.ama ben onlar gibi değilim kötü niyetli değildir tabi ki ama yerini bilsin istiyorum.eşim mesafesini koyuyor uzak duruyor.bu seferde evlendiğinden beri çok değiştin demeler falan.o evde benim 16 senelik kıdemliğim var demesi falan birşeylerin kasıtlı olduğunu gösteriyor bana.eşimde abisi yüzünden arada kalıyor.o da yengesi ile böyle bir durumu nasıl anlatacağını düşünüyor.öte yandan benim ortalığı karıştıran gelin durumunada düşmek istemem yani.oy üzden ne yapacağımı henüz kestiremedim...

benim eşimde hala kızlarıyla amca kızlarıyla teyze kızlarıyla pek samimiydi,hepsiyle kardeş gibi iç içe büyümüşler
sarılmalar öpmeler falan rahat konuşmaları vardı ama evlenene kadar,eşimi uyarmıştım evlendikten sonra bir tek kuzeninle öyle samimi olursan bende senin amcaoğullarınla öyle şapur şupur olurum diye
ve evlendikten sonra eşim gerekli mesafeyi koydu,hiç unutmam bir aylık evliyim ramazan bayramı kayınvalidedeyim eşimin teyze kızı sulu bir kadın eşime sarılıp öpmek istedi eşim geri çekildi diye kadın kalkana kadar bana laf attı,yok istesek biz alırdık zaten kuzenimizi sanki adamı elinden alıcaz alt tarafı bayram öpücektik böyle "karılar" çok sinir bozucu falan takmadım ,çok şükür de eşim sayesinde bu konuyu atlattık senin yapacağın bişe yok,eşin mesafe koyacak

İşiniz gerçekten zor farkındayım..Kayınvalidenizin onu el üstünde tutması zaten çok hassaslaştırıyor meseleyi.O yüzden eşiniz yapsa dedim yani siz birşey derseniz üstünüze sıçrar çünkü böyleleri.Düzeleceğine inanıyorum o geldiğinde eşinize sarılıp sarılıp öpün yanından ayrılmayın o da görsün sizin kim olduğunuzu...Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çıkar yol bulursunuz

inşallah bizde atlatırız hayırlısı ile..

Elti çok değişik bi kişilikmiş yahu:)
iyi sabrediyorsunuz..
Bence de siz çok karışmayın eşiniz konuşsun, demişsiniz ya ''tatil rez. yaptırır eşimi arar, kahvaltı vs..'' eşinizi aradığında siz konuşun '' ay canım ya keşke beni arasaydın şöyle bi yer biliyorum, hem birlikte karar veririz gibisinden söyleseniz acaba olmaz mı ki, belki anlar yüzsüzlüğünü:26:

vallahi öyle olunca genelde bizede onun planlarını bozmak kalıyor:)allahtan eşim gidelim-yapalım diye ısrar etmiyor..vallhi herkesin tavsiyesine uyucam,ne geliyorsa elimden onu yapıcam herhalde:s

kocana söyle mesafe koysun
o ne öyle vıcık vıcık
birlikte büyümüş olmaları beni hiç ilgilendirmez
kv kp bişey demiyor mu
nasıl aile ben anlamadım
baktın kimse bişey demiyor
yaygara çıkar
en nefret ettigim şeylerdendir

herkes gerekli yorumu yapmış ama benım fikrim şu kadına rahatsız oldugunu hısetırırsen daha çok yapar kocana söylersen ....nın aklına karpuz kapugu düşürürsün erkeklere güven olmaz yapman gereken yavaş yavaş onu evınden uzaklaştırmak ve eşının bütün dikkatını üstüne cekmek hıc umursamaz davran öyle şeyler yaptıgında zamanla eşınınde onun yaptıgı şeylerden hoşlanmaz zaten sık göruşmeyınce böyle şeylerde yapmaz kvaldene felan bence sakın söyleme fesat artı nıyetlı olursun ba
baska başka yonlerıyle esını ondan uzaklastır örnegın ay bugun bır hareket yaptı cok tiksindim de kocana hareketı sen bul yada felan hakında şöyle bır yorum yaptı nekadar düşüncesızce de süreklı ondan bahsetme tabıkıde ama zeka ve muhabet acısından eksık oldugunu esıne hısetır zamnla emın ol uzaklaşcaklar.okadın neyaparsa yapsın unutmasın erkegi en iyi karısı işler

canım bence hiç eltinle konuşmayı deneme derim çünkü o bu durumdan zevk alır amacı seni sinir etmek olmasa bile senin sinir olduğunu görünce içten içe sevinir bence de bu rdurumda en iyi eşinin mesafe koyması ne olursa olsun eşin kendini çekse o kadın böyle sırnaşamaz ama eşine de söylerken eltinin yaptığının ne kadar ayıp bi davranış şekli olduğunu sana birinin böyle davranma durumu olsa mesela enişten seni şapur şupur öpse o kendini nasıl hissedermiş falan örnekler vererek dışardan hiç hoş görülmediğini anlatarak aşılaya aşılaya söylemen gerek kendini çekmesi gerektiğini sonucunda elti senden ne kadar önce tanırsa tanısın eşini eşinin şuan en yakını sensin eşinin herşeyi sen senin herşeyin o elti isterse çatlasın patlasın sen bunu hissettirmelisin..

Son düzenleme:
daha önce de böyle bir konuya yorum yapmıştık.orada da eltinin sarılmalarından,davranışlarından rahatsızdı konu sahibi.:44:

nişanlılık dönemimizden beri aynı durumla mücadele veriyorum.çok şükür eşimin düşüncelerini değiştirdim ona karşı:)bir yerde saygı duyuyorum emeği geçmiş eşime eşimde o yüzden saygı duyuyor,neyse gel zaman git zaman açıklarını eşimin yanıında söyleye söyleye (zeka ve muhabbet açısından)eşim de de bir geri çekilme durumunu yaratmayı başardım.eşim de zamanla bu durumlardan rahatsız olmaya başlayıp geri geçildi.dediğim gibi biz uzaklaştıkca o yakınlaşmaya devam etti.kaynım çok iyi insandır.eşimde çok düşkündür abisine.amacım aramızdaki ilişkiyi yıpratmamak.ne de olsa hep yüzyüze bakıyoruz.ancak bu şekilde de olmuyor görüyorum ki.kendini bilmeyen insanlarla bir arada yaşamak çok zormuş..

Akşam eşim çalan telefonunu elime tutuşturdu baktım'yengem' yazıyor.ben açtım teli. Canı hal hatır sormak istemiş(kendisini tanıdığımdan beri bir kere bile beni aramamıştır).bir akşam plan yapalım bir arada bir yerde. Bende bu ara çok yoğun çalıştığımı,hatta arada mesaide kaldığımı söyleyerek geçiştiriverdim.kendisi pek de memnun olmasa da vallahi içimin yağları eridi:)))

öncelikle merhaba konunu okudum pek yorumlara bakamadım ama sanırım yavas yavas kurtuluyorsun eltın den bence bu şekilde devam et gorusmemeye o zaman anlar zaten oda durumu bence cok sınır bozucu bı durum ben olsam sızın kadar dayanamazdım bu eltıye

maalesef dayanmaya çalışıyorsun bir yerde.. Inşallah kurtuluyorumdur.. Ya da kurtulmam lazım..teşekkürler.

Rabbim yardımcın olsun dedıgım gıbı ıyı dayanmıssın ya ben olsam ne bılım dayanamazdım baktın olmuyo hala yapışıyo lafını esırgeme hemde kaynının yanında belki utanır ne bilim

yoksay....................

kayınvalidemle aram iyidir.severim kendisini bazı durumlarda:) eltimi daha çok tutar..

madem kayınvaldenle aran iyi eltini suçlamadan topu eşine atarak eşinin bu durumdan rahatsız olduğunu ve eşinin bu durumu eltinle konuşmanı istediğni ama sen eltinin bu durumu yanlış anlamasından çekindiğini kayınvaldene anlat o çeksin konuşsun böylece sende arada kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…