- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
eltiniz kendi kardeşleriyle nasıl peki? Belki daha önce sorulmmuştur ama görmediğim içn soruyorum kusura bakmayın daha önce cevap verdinizse.
Kendi kardeşleri,annesi,babasını da böyle surekli sarılıp öpüyorsa eşinizi kardeşi gibi gördüğü için ona normal geliyor olabilir.aralarında da 6 yaş var 1-2 yaş olsa belki bu kadar rahat olamazdı ama yaş farkından dolayı sizin veya etraftakilerin tepkisinin kötü olacağını düşünmemiş olabilir.
Eğer kasıt varsa da nasıl kayınvalideler veya görümceler oğullarını,kardeşlerini kıskanıyorsa o da kıskanıyor olabilir.daha çok sen yokken ben vardım beni herkes seviyor bak eşinle bile ne kadar iyiyim adımlarına dikkat et bana kötü olursan,canımı sıkarsan hepsini karşında bulursun havası vermeye çalışır.
Eşinizle ilgili kötü düşündüğünü sanmam olay size kendince yerini bildirme olayı gibi gözüküyor.eşiniz açıkça acıbadem şekeri rahatsız oluyor yenge demeli bence.tatil planı gibi şeyler için aradığında da acıbadem şekeri bilir evin hanımı o yenge neden onu aramıyorsun diyebilir.babamın tarafı da annemi değil hep babamı arardı biz gelicez vs demek için babam uzuuuun süre uyarmadı annem sürekli söyleyince babam da onları uyardı herşey normale döndü.kusura bakmayın uzun oldu ama eşinize bu şekilde rica etmeniz daha iyi olur kendi anlar diye beklerseniz anlamayabilir erkekler bu konuda pek dikkatli değiller herhalde...
eltim ilk başından beri kendini bana karşı ispatlama (sevildiği ve tutulduğu konusunda)çabasında bulundu.bunu zaman zaman lafalarından anlıyorum ve beni yok sayma havsında hep.bunu hareket ve davranışlarından anlıyorum.herkese karşı öyle seviyesizdir.yapısı bu .ancak kimse çıkıpda birşey diyip uyamamış anlaşılan ya da kimse rahatsızlık duymamış.ama ben onlar gibi değilim kötü niyetli değildir tabi ki ama yerini bilsin istiyorum.eşim mesafesini koyuyor uzak duruyor.bu seferde evlendiğinden beri çok değiştin demeler falan.o evde benim 16 senelik kıdemliğim var demesi falan birşeylerin kasıtlı olduğunu gösteriyor bana.eşimde abisi yüzünden arada kalıyor.o da yengesi ile böyle bir durumu nasıl anlatacağını düşünüyor.öte yandan benim ortalığı karıştıran gelin durumunada düşmek istemem yani.oy üzden ne yapacağımı henüz kestiremedim...
benim eşimde hala kızlarıyla amca kızlarıyla teyze kızlarıyla pek samimiydi,hepsiyle kardeş gibi iç içe büyümüşler
sarılmalar öpmeler falan rahat konuşmaları vardı ama evlenene kadar,eşimi uyarmıştım evlendikten sonra bir tek kuzeninle öyle samimi olursan bende senin amcaoğullarınla öyle şapur şupur olurum diye
ve evlendikten sonra eşim gerekli mesafeyi koydu,hiç unutmam bir aylık evliyim ramazan bayramı kayınvalidedeyim eşimin teyze kızı sulu bir kadın eşime sarılıp öpmek istedi eşim geri çekildi diye kadın kalkana kadar bana laf attı,yok istesek biz alırdık zaten kuzenimizi sanki adamı elinden alıcaz alt tarafı bayram öpücektik böyle "karılar" çok sinir bozucu falan takmadım ,çok şükür de eşim sayesinde bu konuyu atlattık senin yapacağın bişe yok,eşin mesafe koyacak
elti çok değişik bi kişilikmiş yahu:)
iyi sabrediyorsunuz..
Bence de siz çok karışmayın eşiniz konuşsun, demişsiniz ya ''tatil rez. Yaptırır eşimi arar, kahvaltı vs..'' eşinizi aradığında siz konuşun '' ay canım ya keşke beni arasaydın şöyle bi yer biliyorum, hem birlikte karar veririz gibisinden söyleseniz acaba olmaz mı ki, belki anlar yüzsüzlüğünü:26:
1 senedir evliyim. Hırsımı eşimden çıkarıyorum çoğu zaman.ancak onun yüzünden de eşimle de kötü olmak istemem gözünde..
ah yavrum ben de geçtim o dönemlerden. Kayınvaldenle aran nasıl?
herkes gerekli yorumu yapmış ama benım fikrim şu kadına rahatsız oldugunu hısetırırsen daha çok yapar kocana söylersen ....nın aklına karpuz kapugu düşürürsün erkeklere güven olmaz yapman gereken yavaş yavaş onu evınden uzaklaştırmak ve eşının bütün dikkatını üstüne cekmek hıc umursamaz davran öyle şeyler yaptıgında zamanla eşınınde onun yaptıgı şeylerden hoşlanmaz zaten sık göruşmeyınce böyle şeylerde yapmaz kvaldene felan bence sakın söyleme fesat artı nıyetlı olursun ba
baska başka yonlerıyle esını ondan uzaklastır örnegın ay bugun bır hareket yaptı cok tiksindim de kocana hareketı sen bul yada felan hakında şöyle bır yorum yaptı nekadar düşüncesızce de süreklı ondan bahsetme tabıkıde ama zeka ve muhabet acısından eksık oldugunu esıne hısetır zamnla emın ol uzaklaşcaklar.okadın neyaparsa yapsın unutmasın erkegi en iyi karısı işler
öncelikle merhaba konunu okudum pek yorumlara bakamadım ama sanırım yavas yavas kurtuluyorsun eltın den bence bu şekilde devam et gorusmemeye o zaman anlar zaten oda durumu bence cok sınır bozucu bı durum ben olsam sızın kadar dayanamazdım bu eltıye
Akşam eşim çalan telefonunu elime tutuşturdu baktım'yengem' yazıyor.ben açtım teli. Canı hal hatır sormak istemiş(kendisini tanıdığımdan beri bir kere bile beni aramamıştır).bir akşam plan yapalım bir arada bir yerde. Bende bu ara çok yoğun çalıştığımı,hatta arada mesaide kaldığımı söyleyerek geçiştiriverdim.kendisi pek de memnun olmasa da vallahi içimin yağları eridi:)))
rabbim yardımcın olsun dedıgım gıbı ıyı dayanmıssın ya ben olsam ne bılım dayanamazdım baktın olmuyo hala yapışıyo lafını esırgeme hemde kaynının yanında belki utanır ne bilim
kayınvalidemle aram iyidir.severim kendisini bazı durumlarda:) eltimi daha çok tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?