Ah elti vahh eltii;ömrümü yedin:))

çoğu kez saçlarını eline veresim geliyor da ama lanet olsun yüzyüze bakıyorsun.bir de küçük gelin geldi de ortalığı karıştırdı falan diyen olur.haklı iken haksız durumada düşerim.. O yüzden münakaşaya falan giremiyorsunda...

ar damarı çatlamasa yatak odama elini kolunu sallaya sallaya giremez çekinir insan... Aşırı rahat bir bayan..emin ol ki yabancılarda bile bu kadar rahatlık yoktur..

ayrıca aile terbiyesi almamış, sokakta felan yetişmiş heralde.

öyle diyeceksin aile terbiyesi almadın heralde benim evimde benden daha rahatsın diyeceksin.demesen tepene biner.ben çoktan kıyameti koparmıştım

bu arada benim düğünümde benim evimde eltiyi gelin yatagında yatırmışlardı.o geldi aklıma.teklif eden etmişte o da yatmış öyle bir kadın yani,tam bir müsfette.

ay çok gıcık bir durum arkadaşım iş kocana düşüyor bir iki terslesin , sert çıksın (ben artık çocuk değilim bu hareketlerinden hoşlanmıyorum diye)tavrını koysun

ne münasebet canım koca adama sarılıp öpmeler felan.iyi dayanmışsın.eşin uyarsın direk söylesin hoş olmuyor öyle şapu şupur.insan kardeşi olsa yapmaya çekinir be.ayıp çok ayıp...

merhaba cnm ayni sorun bendede vardi kayinvaldeme söyledim ve eltim birdaha yapmadi..

sende kesinlikle söylemelisin yoksa esinle huzurun kacar ne kadar eslerimiz mesafesini korusalarda eltiler yapiyor..
aklima geldikce sinir oluyorummm

merhaba cnm ayni sorun bendede vardi kayinvaldeme söyledim ve eltim birdaha yapmadi..

Sende kesinlikle söylemelisin yoksa esinle huzurun kacar ne kadar eslerimiz mesafesini korusalarda eltiler yapiyor..
Aklima geldikce sinir oluyorummm

merhaba meryemcim ama şöyle bir durumum var kaynanam eltimi çok tutuyor her konuda.hiç toz kondurmaz.e o zaman ne olacak?

aklın hiiç karışmasın. eltin kocana kötü gözle bakmıyor. ben erkek kuzenlerimle çok iyi anlaşıyordum. büyüdük ettik abicim diye şapur şup öpmeye devam ettim. insan hiç beklemiyor ama bunlar kendilerine ciddi anlamda sevgili edindiler. ister istemez ben kıskanmıştım:) sevgililerinin yanında bile öpmeye devam etmiştim kızların gözüne baka baka. siz yokken ben vardım burda mesajı vermek istemiştim. toyluk işte.. eltinle ilgili aklında kötü şeyler getirme aklına. büyüdük ettik ama hala boş bulunup yılışıyorum kuzenlerime. bazı alışkanlıklar değişmiyor ya da değişmesi çok zaman alır.

eltinin niyeti iyi yada kotu farketmez
bu kadar civik olunmazki
eltimin kocami $appur $upur optugunu du$unmeye çali$tim empati yapiyim diye ama olmuyor ikisi bi kareye sigamiyor bi turlu:)
i$ kocanda bitiyor,soguk davranmasi yetmemi$ demekki daha çok terslemeli
hadi sen iyi niyetlesin diyelim, eltinde kotuluk yok
kayinin da oyle kocan dunden saf

ama di$ardan bakan biri için çok ba$ka anlamlar çikar bu hal vaziyetden ..
milletin agzi torba deilki buzesin, herseyi soylerler dedikodudan tut iftiraya kadar yolu var ..

kötü niyeti de olmasa bu durumu kaldırmaz ki herkes.işte bende onlardan biriyim maalesef alışamadım daha.yinede ne olur sa olsun mesafe olsun arada.herkes yerini bilsin yinede.beraber büyüğüp ettiler diye ne gerek var vıcık vıcık olmaya..

olmayacak şey mi;insan laf eder tabi..dışardan itici görünüyor.bir gün anneme denk gelmiş de öyle bir hareketi ,annemin bile dikkatini çekmiş yani

yapman gereknen tek birşey var oda önce eşinle konuşup, sonrada eltine direkt olarak rahatsızlığını dile getirmelisin..eltin gibi arsız insanlar espriyle uyarıyı anlamazdan gelip daha da arsızlaşır.hiç gelemem ben böyle şeylere.direkt söylerim yani, benim eşimle olan huzurumdan daha önemli değil ya.

Son düzenleme:
Eltiniz kendi kardeşleriyle nasıl peki? Belki daha önce sorulmmuştur ama görmediğim içn soruyorum kusura bakmayın daha önce cevap verdinizse.
Kendi kardeşleri,annesi,babasını da böyle surekli sarılıp öpüyorsa eşinizi kardeşi gibi gördüğü için ona normal geliyor olabilir.Aralarında da 6 yaş var 1-2 yaş olsa belki bu kadar rahat olamazdı ama yaş farkından dolayı sizin veya etraftakilerin tepkisinin kötü olacağını düşünmemiş olabilir.
Eğer kasıt varsa da nasıl kayınvalideler veya görümceler oğullarını,kardeşlerini kıskanıyorsa o da kıskanıyor olabilir.Daha çok sen yokken ben vardım beni herkes seviyor bak eşinle bile ne kadar iyiyim adımlarına dikkat et bana kötü olursan,canımı sıkarsan hepsini karşında bulursun havası vermeye çalışır.
Eşinizle ilgili kötü düşündüğünü sanmam olay size kendince yerini bildirme olayı gibi gözüküyor.Eşiniz açıkça acıbadem şekeri rahatsız oluyor yenge demeli bence.Tatil planı gibi şeyler için aradığında da acıbadem şekeri bilir evin hanımı o yenge neden onu aramıyorsun diyebilir.Babamın tarafı da annemi değil hep babamı arardı biz gelicez vs demek için babam uzuuuun süre uyarmadı annem sürekli söyleyince babam da onları uyardı herşey normale döndü.Kusura bakmayın uzun oldu ama eşinize bu şekilde rica etmeniz daha iyi olur kendi anlar diye beklerseniz anlamayabilir erkekler bu konuda pek dikkatli değiller herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…