- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
canım benim yerinde olsam o kadını döverdim.ben aşırı kıskanç biriyim ve böyle sulu davranışlar karsısında da direk deerim ne yapıyon sen ya git kocana yap o davranısları.öye bir belli ederim ki..ama kötü olmak istememeni anlıyorum ama sınırlar asırlırsa gerekirse inceden inceye ayar vermeli yoksa sen harap olursun
ar damarı çatlamasa yatak odama elini kolunu sallaya sallaya giremez çekinir insan... Aşırı rahat bir bayan..emin ol ki yabancılarda bile bu kadar rahatlık yoktur..
bu arada benim düğünümde benim evimde eltiyi gelin yatagında yatırmışlardı.o geldi aklıma.teklif eden etmişte o da yatmış öyle bir kadın yani,tam bir müsfette.
şaka gibi...böyl einsanları allah fırsat vermesin...
sen yeni evlisin herhalde ben olsam evde taş taş üstünde bırakmazdım eşime rahat olduğu için dünyayı dar ederdim
ne münasebet canım koca adama sarılıp öpmeler felan.iyi dayanmışsın.eşin uyarsın direk söylesin hoş olmuyor öyle şapu şupur.insan kardeşi olsa yapmaya çekinir be.ayıp çok ayıp...
merhaba cnm ayni sorun bendede vardi kayinvaldeme söyledim ve eltim birdaha yapmadi..
Sende kesinlikle söylemelisin yoksa esinle huzurun kacar ne kadar eslerimiz mesafesini korusalarda eltiler yapiyor..
Aklima geldikce sinir oluyorummm
merhaba meryemcim ama şöyle bir durumum var kaynanam eltimi çok tutuyor her konuda.hiç toz kondurmaz.e o zaman ne olacak?
senin için onunla kötü olmak istemez.sen kendin uğraşacaksın
aklın hiiç karışmasın. Eltin kocana kötü gözle bakmıyor. Ben erkek kuzenlerimle çok iyi anlaşıyordum. Büyüdük ettik abicim diye şapur şup öpmeye devam ettim. Insan hiç beklemiyor ama bunlar kendilerine ciddi anlamda sevgili edindiler. Ister istemez ben kıskanmıştım:) sevgililerinin yanında bile öpmeye devam etmiştim kızların gözüne baka baka. Siz yokken ben vardım burda mesajı vermek istemiştim. Toyluk işte.. :d eltinle ilgili aklında kötü şeyler getirme aklına. Büyüdük ettik ama hala boş bulunup yılışıyorum kuzenlerime. Bazı alışkanlıklar değişmiyor ya da değişmesi çok zaman alır.
eltinin niyeti iyi yada kotu farketmez
bu kadar civik olunmazki
eltimin kocami $appur $upur optugunu du$unmeye çali$tim empati yapiyim diye ama olmuyor ikisi bi kareye sigamiyor bi turlu:)
i$ kocanda bitiyor,soguk davranmasi yetmemi$ demekki daha çok terslemeli
hadi sen iyi niyetlesin diyelim, eltinde kotuluk yok
kayinin da oyle kocan dunden saf
ama di$ardan bakan biri için çok ba$ka anlamlar çikar bu hal vaziyetden ..
Milletin agzi torba deilki buzesin, herseyi soylerler dedikodudan tut iftiraya kadar yolu var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?