Ah erkekler, bir de bize karışık derler..

xyzt-5544

-❤️-
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
23.600
17.905
498
dert desem dert değil aslında..yazıp hem rahatlatmak istedim hem de belki bazı arkadaşlarıma yardımım olur dedim..

bilen bilir beni bikaç kere konu açmıştım nişanlımla ilgili. bi sürü sorun vardı kafamda..ben bazen bana karşı çok ilgisiz oluyordu. ailesi düğün yapılsın istemiyordu nikahla geçiştirilsin diyorlardı falan filan.. bi de üstüne benim okulum onun işsizliği falan eklenince dertler dağ oldu benim gözümde..

yaz başından beri neredeyse tek bi huzurlu günüm geçmedi. zaman geçtikçe kafamda o sorunları daha da büyüttüm.. düğün yapılsın istemiyorlar die maddiyat konusunda o kadar yedim ki nişanlımı çocuk isyan etti sonunda ayrılıktan döndük..okulum bitti memlekete döndüm ondan ayrı kaldım diye yine bunalttım onu bi kere de o zaman ayrılıktan döndük ki bütün bunlar bu yaz boyunca oldu..iyi kötü bir işi vardı bi de ordan da çıkınca hepten bunalıma girdi onu anlamak yerine üstüne gittim ben de.. ama bu arada o kadar uzaklaştık o kadar soğuduk ki birbirimizden..

geçen hafta onun yanına gittim dedim ki gideyim konuşalım bu kadar yıldır tanıyoruz birbirimizi telefonda bitmesin de yüz yüze bitsin..gittim bikaç gün bu konular da hiç konuşmadık. ama belli arada bi sorun var..sonra bigun oturduk konuştuk. ayrılıksa ayrılık ben herşeye hazırım ama böyle devam etsin istemiyorum dedim. aklımızda ne varsa konuştuk..bana dedi ki " sen bana bi adım gelsen ben de sana gelirim ama çok üstüme gelince kaçmak zorunda kalıyorum" dedi. " beni o kadar düşünüyorsun ki o kadar üstüme geliyosun ki benim seni düşünmeye fırsatım kalmıyo" dedi. hiç bişey demedim bıraktım döksün içini rahatça diye..

bu konuşmanın ertesi günü de ben döktüm içimi ona. "kendimi çok yabancı hissediyorum artık bu eve bu odaya sana " dedim. "sanki bugün bu evdeki yanındaki son günümmüş gibi artık dönüşüm yokmuş gibi" dedim. zor işte bu erkekleri anlamak.. karmaşık yaratıklar.. ben böyle dedikten sonra resmen panik olduğunu hissettim.. " olur mu öyle şey sen bu evin kızısın benim için herşey eskisi gibi sen kafanda büyütüyorsun falan filan."

ve bikaç gün oluyor ben döneli onun yanından şimdi o kadar farklıyız ki o kötü günlerimizden..sanki bu lanetli yazı hiç geçirmemişiz gibi:nazar: hatta ben daha soğuk kalıyorum onun yanında o kadar yani. eskiden ben msj attığımda saatler sonra bana geri dönen adam şimdi anında msj atıyo.. saatlerce ben aramasam sormasam aklına gelmezdim şimdi benim ona msj atmama hiç fırsat kalmıyo falan..

en son bugun onlar yemek odası takımı alacaklar evlerine. internetten model bakıyordum ben de dedim ki " eskiden evimize bakardım şimdi vazgeçtim hiç olmazsa sizin eve bakıyorum kendimi oyalıyorum" diye. demiş işte " hemen laf sokuyorsun" falan.. dedim " amacım laf sokmak değil şimdiye kadar çok heveslendim olmadı bir kere daha üzülmek istemiyorum." hemen gelen cevap " yapma lutfen böyle içim parçalanıyor"kaydirigubbakcemile4

yani kızlar biraz uzun tuuttu yazdıklarım ama bunları yazmak istedim buraya. hem içimi dökmek için. hem de belki benimle aynı durumda olan birileri varsa yaşadıklarımı görsün ona göre kendine bi yön çizsin diye..

tuhaflar işte bu erkekler..onlarla ilgilenirsin üstlerine düşersin rahatsız olurlar ayrılmak isterler bi anda. bu sefer senn umursamaz olursun o zaman da üzülürler pişman olurlar garip...gamyoncuiremsu

okuyan ve ilgilenen herkese teşekürler kızlar...
:nazar:

evet canım doğanın kanunu bu.. kaçan kovalanır. sen bu şekilde devam et. bir sıcak bir soğuk oyunu erkeklerde her zaman işe yarar. aslında kadınlar oyunsuz riyasız ilişki yaşamak isterler ama erkeklerin istediği bu değil..

evet canım doğanın kanunu bu.. kaçan kovalanır. sen bu şekilde devam et. bir sıcak bir soğuk oyunu erkeklerde her zaman işe yarar. aslında kadınlar oyunsuz riyasız ilişki yaşamak isterler ama erkeklerin istediği bu değil..

hiç istemiyorum aslında böyle devranmayı biliyor musun? yani ben neysem oyum onunla ilgilenmek istiyorsam ilgileneyim istemiyorsam ilgilenmeyim..ama işin kuralını ancak öğreniyorum sanırsam.. ve bu ilişkinin yürümesini istiyorsam da sanırım oyunu kuralına göre oynamalıyımsempatiksalakcinni

evet her zaman kaçan kovalanıyo canım.nişanlın biraz da seni kaybetmekten korkmuş.seni çok seviyo bellki...
mutlu olun inşallah...

ahh ahh çok karışıklar.. ben okuldan döndüğümden beri sevgilimle haberleşemiyorum (ikimizin de kontörü yok) ama o da bana ulaşmaya çalışmıyor :( telefonu da kapalı. sürekli uyarırım bi de aradığımda ulaşayım diye. hala kapatıyor o telefonu. ben de üstüne gitmiyorum ama bi gün olay çıkarıcam!

umarım mutluluğun daim olur :)

evet en dorusu bu erkekler hep öledir ama bende bi kız olarak ve sevgilimle baya ciddi düşünrek sölüyorumki monoton bi ilişiki beni sıkar aslında ne öle askımda gelse sürekli bana canım cicim sıksa beni sanırım bende bunalırdım bu onun içinde gecerli bence en isi ne üstüne düşüceksin cok nede cok brakıcaksn birazda ayrılma korkusu olması gerekiyor onlarda mesela 2 gün önce gece biz konusurken tam ayrılmaya yakın ilerledik ben kesin kararlıydım ve bazı seyleri yapmazsa ayrılıcaktım ve o bana bu kadar kesin söledi canımı iste ama bunu benden isteme dedi halbuki biliyordu ikimizin iyiliği için istedimi biliyordu ben beni yalnız bırakmasını söledim o iste beni bırakamadı korktu tek basına kalırsam gidicemi sandı ama ben biraz düşündükten sonra uyumaya calısırken ama uyuyamazken o eli telde beni beklemiş ertesi gün bulustumuzda onunla konusmama fırsat fazla vermeden kabul etti bende hayrola dedim oda bana hersey seni kaybetmemek için dedi yani düşünün hayatta kabul etmiceği seyleri sırf benim gitme korkumda yapıyor erkeklerde kaybetme korkusu olmazsa sizi sevsede dinlemezler gercekten bu herzaman böle olmus kacan kovalanıyor nasıl olsa ben yazmazsamda o yapacak benim yerime yapmasamda arkamda diyecekler bu yzden bırakın sorumlulukları onlara gerekti sekilde onları düşünürken ilişkinize bi nevi kendinize zarar veriyorsunuz

Aranızın düzelmesine çok sevindim opuyorumnanaktan

çok teşekür ediyorum canım. darısı tüm dargın olanların başına:nazar:

ahh ahh çok karışıklar.. ben okuldan döndüğümden beri sevgilimle haberleşemiyorum (ikimizin de kontörü yok) ama o da bana ulaşmaya çalışmıyor :( telefonu da kapalı. sürekli uyarırım bi de aradığımda ulaşayım diye. hala kapatıyor o telefonu. ben de üstüne gitmiyorum ama bi gün olay çıkarıcam!

umarım mutluluğun daim olur :)

öncelikle aminn diyorum canım sana:Saruboceq:

valla malesef gerçek bu onlar bizi kaybetme korkusu yaşamadan değerimizi anlamıyolar. bundan sonra güç bizde olsun artık kızlaralsanaalsanasmile

ben de anlatim bi tane de tezini doğrulamış olayım...

iki gün önce bzim aşkımız imkansız diye ayrılık kararı aldığımız sevdiğim adam dün tekrar başa döndü, beni sevdiğini ilan etti facede arkadaşlarına, tekrar hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya başladı...

bi kere ayrılmak isteyen ben deildim, zor olsa da bu ilişkiyi sürdürmek isteyen bendim ama mesafeyi, aileyi, iş durumunu sorun eden kendisiydi, beni ayrılığa itmek için kızlarla muhabbet eden de kendisiydi, şimdi hiç bişe sorma diyo ve tekrar bişeler yaşamak istiyo, ben bu adamı çözemiyorum artık, 11 sayfa tartıştık açtığım konuda ama ben tam bitti derken olmadı baştan olayına geldik...

4 yıllık bi ilişkiyi bitirdik bizde geçen hafta tam arefe günü..

hep üzerine düşen,herşeyi halletmeye çalışan sürekli mesaj atan arayan,taraf olarak ilgisizdi böyle devam edecekse bitsin dedim her kavgada o da en son artık ayrılmayacam diye yırtınmayacam dedi tamam ikimizin iyiliği için bitmesi en iyi dedi. zaten aile sorunları mezhep sorunları var herşeyi farklı konuşup düşünüyoruz bi gün mutlaka bitecekti dedi.ayrılmayı istiyormuşssun sende dedim.o da sen istemiyormuydun dedi bende düzelmeyeceğin sürece ewet dedim.

sen çok iyisin seni üzmek istemem filan klişe şeyler söyledi tabi bunların hepsi mesajda oldu.sonra bişey yapmadım 1 saat olmadan ordamısın diye yazdı bir iki yazıştık ben cevap yazmadım tekrar gece baktım nasılsın yazmış bende ne önemi var dedim cevap vermedi.

en son dün umurunda değilmişim demekki filan dedim o da ben senin umurundamıyım dedi. bu ilişkiyi ben bu hale getirdim dedim dün mesajda sana hakettiğinden çok sevgi ilgi gösterdim dedim.evet sen bu hale getirdin dedi.bende herşeyi sahiplendim herşeyi benim sandım en komiğide seni bile benim sandım dedim haklısın dedim başka cevap yazmadı son bi kere yine her zamanki gibi cevap yok haklıyım dedim yine bişey yazmadı.

uzun sözün kısası şu aralar içim kan ağlıyor ama ilişkini her aşamasında kaçan kovalanıyor bu su götürmez bi gerçek mesaj yazma geç yaz arama o arasın biz ilk 3-5 ay böyleydik ve deyim yerindeyse köpekti köpek :delphin: ne zamanki sevdim değer verdim hep merak edip aradım bu hallere geldik
:oklava:

işin kötüsü benim köpekte farkında herhalde kaçanın kovalanacağının bi gün oldu bişey yazmadı bana ne tavsiye edersiniz topik açtım bi kaç günden herşey orda detaylı anlattım beri telefonumu kapatım mı ki acaba

işin kötüsü benim köpekte farkında herhalde kaçanın kovalanacağının bi gün oldu bişey yazmadı bana ne tavsiye edersiniz topik açtım bi kaç günden herşey orda detaylı anlattım beri telefonumu kapatım mı ki acaba

bence telefonunu kapatma o zaman kabahatli sen olursun ben aradım ama ulaşamadım der. bırak açık kalsın ama sen arama onun aramasını bekle. ya da bi yokla bakalım neden böle yapıomuş diye..

4 yıllık bi ilişkiyi bitirdik bizde geçen hafta tam arefe günü..

hep üzerine düşen,herşeyi halletmeye çalışan sürekli mesaj atan arayan,taraf olarak ilgisizdi böyle devam edecekse bitsin dedim her kavgada o da en son artık ayrılmayacam diye yırtınmayacam dedi tamam ikimizin iyiliği için bitmesi en iyi dedi. zaten aile sorunları mezhep sorunları var herşeyi farklı konuşup düşünüyoruz bi gün mutlaka bitecekti dedi.ayrılmayı istiyormuşssun sende dedim.o da sen istemiyormuydun dedi bende düzelmeyeceğin sürece ewet dedim.

sen çok iyisin seni üzmek istemem filan klişe şeyler söyledi tabi bunların hepsi mesajda oldu.sonra bişey yapmadım 1 saat olmadan ordamısın diye yazdı bir iki yazıştık ben cevap yazmadım tekrar gece baktım nasılsın yazmış bende ne önemi var dedim cevap vermedi.

en son dün umurunda değilmişim demekki filan dedim o da ben senin umurundamıyım dedi. bu ilişkiyi ben bu hale getirdim dedim dün mesajda sana hakettiğinden çok sevgi ilgi gösterdim dedim.evet sen bu hale getirdin dedi.bende herşeyi sahiplendim herşeyi benim sandım en komiğide seni bile benim sandım dedim haklısın dedim başka cevap yazmadı son bi kere yine her zamanki gibi cevap yok haklıyım dedim yine bişey yazmadı.

uzun sözün kısası şu aralar içim kan ağlıyor ama ilişkini her aşamasında kaçan kovalanıyor bu su götürmez bi gerçek mesaj yazma geç yaz arama o arasın biz ilk 3-5 ay böyleydik ve deyim yerindeyse köpekti köpek :delphin: ne zamanki sevdim değer verdim hep merak edip aradım bu hallere geldik
:oklava:

anlayamıyorum ki işte erkekleri.. biz ilgilenilsin bizimle isteriz onlar ilgilenmedik mi kıymet verirler..
bugun msn de konuşuyoruz biz de yarın bi iş görüşmesine gideceğim de onu söyledim. bana diyor ki " inşallah hayırlısı olur da işe girersen yeni yeni arkadaşlar bulursun kendine onlarla oylanaırsın da bütün gün beni düşünmekten kurtulursun " o nasıl bi laf dedim yaa..çok istiyorsan ben şimdi de oyalanacak başka şeyler bulurum yani. onu da geçtim seni düşünmekten kurtulmak ne demek düşünmem o zaman yani ne olacakk..

hey allahım yaa.. bi iki kere sordum ne demek istedin diye önemli deil dedi şimdilik kapattım konuyu şuan musaıt deil çünkü ama bi musait olsun öğrenecem elbet ne demek istediğini hey allahıımmm..

bence telefonunu kapatma o zaman kabahatli sen olursun ben aradım ama ulaşamadım der. bırak açık kalsın ama sen arama onun aramasını bekle. ya da bi yokla bakalım neden böle yapıomuş diye..

dilerim hepsi kapımızda yatarlar o gün gelir inşallah pislik hepsi bunların ben telefonu geri açayım o zamann

anlayamıyorum ki işte erkekleri.. biz ilgilenilsin bizimle isteriz onlar ilgilenmedik mi kıymet verirler..
bugun msn de konuşuyoruz biz de yarın bi iş görüşmesine gideceğim de onu söyledim. bana diyor ki " inşallah hayırlısı olur da işe girersen yeni yeni arkadaşlar bulursun kendine onlarla oylanaırsın da bütün gün beni düşünmekten kurtulursun " o nasıl bi laf dedim yaa..çok istiyorsan ben şimdi de oyalanacak başka şeyler bulurum yani. onu da geçtim seni düşünmekten kurtulmak ne demek düşünmem o zaman yani ne olacakk..

hey allahım yaa.. bi iki kere sordum ne demek istedin diye önemli deil dedi şimdilik kapattım konuyu şuan musaıt deil çünkü ama bi musait olsun öğrenecem elbet ne demek istediğini hey allahıımmm..

bence sende üstüne gitme bilerek öyle iki anlama gelecek cümleler kullanıyordur bence sırf üstüne düşesin diye CADIARZU

ne güzel aranız düzelmişşş ama herşeyin ortası karar ne çok üstüne düş ne de çok ilgisiz ol cnm =)

ahh ah hepimizin problemi bu işte, öl dese ölürüm diyodum o kadar seviyodum işin kötüsü de o da biliyodu bu kadar sevdiğimi ve her zaman ucuz oldum onun gözünde, ne yaparsa yapsın hep affettim, her defasında "senin için her şeyi yaparım" dedim sonra noldu, sıkıldı beyefendi, bahaneler üretmeye başladı, sonra bizim aşkımız imkansız zaten olmicak iş demeye başladı, yalan yok çok zordu bizim bi araya gelmemiz ama ben her türlü çabayı gösterdim onun için, en son ayrıldğımızda benim onun için yazdığım bi mektubu gördü, orda da ona olan aşkımı anlatıyodum ve dün tekrar başladık gibi bişey ama ben nedenini çözemiyorum...

vel hasılı kelam illa bitmesi mi lazım başlaması için...

ahh ah hepimizin problemi bu işte, öl dese ölürüm diyodum o kadar seviyodum işin kötüsü de o da biliyodu bu kadar sevdiğimi ve her zaman ucuz oldum onun gözünde, ne yaparsa yapsın hep affettim, her defasında "senin için her şeyi yaparım" dedim sonra noldu, sıkıldı beyefendi, bahaneler üretmeye başladı, sonra bizim aşkımız imkansız zaten olmicak iş demeye başladı, yalan yok çok zordu bizim bi araya gelmemiz ama ben her türlü çabayı gösterdim onun için, en son ayrıldğımızda benim onun için yazdığım bi mektubu gördü, orda da ona olan aşkımı anlatıyodum ve dün tekrar başladık gibi bişey ama ben nedenini çözemiyorum...

vel hasılı kelam illa bitmesi mi lazım başlaması için...

aga bizdede ilişkiye başlamadan olmaz dedim evlenecez diyordu babam başka mezhepten biriyle evlenmeme asla izin vermez dedim.allem etti kallem etti beni bağladı sevdirdi paramızı kazanıp iş sahibi olursak kimse tutamaz dedi sen benim alınyazımsın sla vazgeçmem dedi. dedi de dedi yani alsanaalsanasmile salak ben inandı güvendi şimdi önüme bi lappan s..çtı gitti ağzına s......en iyi erkeğin senağlama

kızlar kesinlikle haklısınız en iyisi üstlerine fazla düşmemek ama biz dayanamıyoruz hemen ilk yazan biz oluyoruz bunlarda bunu biliyor nasılsa o yazacak diye sabrediyorlar bizim artık kalbimizi değil aklımızı kullanıp harekete geçmemiz lazım:)

kızlar kesinlikle haklısınız en iyisi üstlerine fazla düşmemek ama biz dayanamıyoruz hemen ilk yazan biz oluyoruz bunlarda bunu biliyor nasılsa o yazacak diye sabrediyorlar bizim artık kalbimizi değil aklımızı kullanıp harekete geçmemiz lazım:)

sevabına bizede söyle bişeyler selinli bacım psikopata bağlayacam sempatiksalakcinni

"Kaçan kovalanır" forever.kaydirigubbakcemile4 :1:

Aranızın düzelmesine çok sevindim canım, mutluluklar.:nazar:

Back
X