Ah erkekler!

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Erkekler gerçekten anlaşılmaz. Sevgili anlamında değil sadece, baba erkek kardeş...Kardeşime lojman çıktı üstelik İstanbul'da çalışacak. Tutturdu kendim ayrı eve çıkacağım diye. Ben de İstanbul'dayım ama alakasız yerlerdeyiz. Ne yapacaksın kendi başına yaşayacaksan lojmanda da kendi başınasın diyorum anlamıyor. Derdi ne bunun?

kendine ozel benim diyebilecegi bi hayat istiyodur oranin kurallari ve baskasinin olmasi rahatsiz edicidir.

kendine ozel benim diyebilecegi bi hayat istiyodur oranin kurallari ve baskasinin olmasi rahatsiz edicidir.

Lojmanın bir kuralı yok ki. Ama birlikte çalışacağı kişiler var diye kaçıyor olabilir. Artık evine kimi çağıracaksa! (görümce mode on :))

Lojmanın bir kuralı yok ki. Ama birlikte çalışacağı kişiler var diye kaçıyor olabilir. Artık evine kimi çağıracaksa! (görümce mode on :))
:) yapma oyle seyler tum erkeklerde ayni dusunce ozgurlukk kimse biseyi bilmesin onlar yapsinda

yalnız yaşamayı bilen insan güzel insandır. kendine dair olan şeyleri bu şekilde yaşamak istemesi çok normal. karışılmadan, kendine dair. karşı cins olmama rağmen bende aynı kafadayım. belki de size bahsetmediği bazı durumları vardır. erkeklerde aynı şeyi (anlaşılmaz oluşlarını) kadınlar için söylüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…