- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
- Konu Sahibi MamasLiebling
-
Ustune kurulmamıs bir bahane olmus. Sen bir sey demeyecek olsan bile en azından haberi olsun diye bahsedilir böyle bir şeyden.aciklamasi da 'sen zaten bisey demezsin diye dusundum'
Yanlış yapmış ama sizin için yapmış bu yanlışıda .
Yani daha iyi yaşayın diye . Bazen zaman zaman kopukluklar olabiliyor . Sıkmayın canınızı . Ama eşinizle de güzel bir dille konuşun lütfen .
Nice10 senelere
Belli ki yaptığı işi sevmiyor yada zor geliyor....halden anlamak lazımTesekkur ederim... benim icin yapmiyor bence.. sanki bir macera bi degisiklik pesinde.. benim icin yapsa bana sormasi fikrimi almadi lazim.. ben ona buraya tasinirken artik uzun bir sure baska yere gitmeyelim dedim.. benim icin ve cocuklar icin alismasi yasamasi zor oluyor.. ama neden israrla yapiyor hala anlamiyorum
Borç meselesinde haksız ...
Ancak kurumunda yükselmek istiyor yada kurum değiştirmek istiyorsa bu onun tercihi, çünkü o işi kendisi yapıyor siz degil...
Kırılmakta haklısınız bence, sizi birebir ilgilendiren şeyleri paylaşması gerekir, evet diyecek olsanız da sormalıydıIyi aksamlar hanimlar,
Evliligin onuncu yiliyla birlikte sanirim esimle problemlerimiz artmaya basladi.. hafif tokezlemeye basladik, bircok seyi sorgulamaya basladim... esim genel olarak iyi bir baba ve iyi bir estir.. kotu aliskanligi yok.. genelde evden ise, isten eve. Bi kac hobisi var, arada onlarla takilir.. genel olarak problemsizdir.. izinli gunlerinde bizi ihmal etmez, biraz benim zorumla da olsa gezeriz ailecek... cocuklariyla ve benimle vakit gecirmeyi sever..
Ama son zamanlarda beni rahatsiz eden cok onemli konular var... yazin dogu gorevi bitti, batiya tasindik, tasindigimiz yeri sevdim, benimsedim, burada bir duzen kurdum... daha onceki yerleri kabullenmem ve alismam zor olmustu ama burada daha kolay oldu.. normal sartlarda burada bi 10-15 sene kalabiliriz..
Buraya geldikten 2 ay sonra mesleginde yukselme sinavi olacagini ogrenmis.. bana hic sormadan kayip olmus.. bu sinavi kazanirsa tekrar ve daha sık tasinmak zorunda kalacagiz.. hevesini kirmamak icin bisey demedim ama icten ice kazanamasin diye dua ettim ve kazanamadi :)
Bugun tesadufen arkadasiyla telefonda konusurken kurum degistirmeye calistigini ogrendim... ne oluyor dedim.. kivirdi, bilgi aldim sadece nasil olur diye filan dedi... dedim sen niye bu tur konulari bana soylemiyorsun, neden birlikte karar vermiyoruz? Biz birlikte yasiyoruz ve bu kadar onemli kararlari birlikte vermemiz lazim.. bana sordun mu buradan gitmek istedigimi? Soylendim bayagi, kirildigimi belli ettim.. hatasini anladi, gonlunu almaya calisti ama ben cok sıkıldım... beni onemsemiyor mu, yada her turlu evet diyip gelecegimi dusundugu icin soylemeye gerek duymuyor mu?
Yazin da cok sacma bir sekilde dayisina yuklu bir meblag borc verdigini ogrenmistim.. bana soyleme geregi duymadi.. aciklamasi da 'sen zaten bisey demezsin diye dusundum' evet gercekten ihtiyaci varsa ver derdim ama dil ucuyla bile olsa insan esine bunu soylemez mi?
Gün gectikce güvenimi kaybetmeye basliyor sanki...
Belli ki yaptığı işi sevmiyor yada zor geliyor....halden anlamak lazım
Kırılmakta haklısınız bence, sizi birebir ilgilendiren şeyleri paylaşması gerekir, evet diyecek olsanız da sormalıydı
Evlilikte şeffaflık aşırı önem verdiğim bir konudur ...Iyi aksamlar hanimlar,
Evliligin onuncu yiliyla birlikte sanirim esimle problemlerimiz artmaya basladi.. hafif tokezlemeye basladik, bircok seyi sorgulamaya basladim... esim genel olarak iyi bir baba ve iyi bir estir.. kotu aliskanligi yok.. genelde evden ise, isten eve. Bi kac hobisi var, arada onlarla takilir.. genel olarak problemsizdir.. izinli gunlerinde bizi ihmal etmez, biraz benim zorumla da olsa gezeriz ailecek... cocuklariyla ve benimle vakit gecirmeyi sever..
Ama son zamanlarda beni rahatsiz eden cok onemli konular var... yazin dogu gorevi bitti, batiya tasindik, tasindigimiz yeri sevdim, benimsedim, burada bir duzen kurdum... daha onceki yerleri kabullenmem ve alismam zor olmustu ama burada daha kolay oldu.. normal sartlarda burada bi 10-15 sene kalabiliriz..
Buraya geldikten 2 ay sonra mesleginde yukselme sinavi olacagini ogrenmis.. bana hic sormadan kayip olmus.. bu sinavi kazanirsa tekrar ve daha sık tasinmak zorunda kalacagiz.. hevesini kirmamak icin bisey demedim ama icten ice kazanamasin diye dua ettim ve kazanamadi :)
Bugun tesadufen arkadasiyla telefonda konusurken kurum degistirmeye calistigini ogrendim... ne oluyor dedim.. kivirdi, bilgi aldim sadece nasil olur diye filan dedi... dedim sen niye bu tur konulari bana soylemiyorsun, neden birlikte karar vermiyoruz? Biz birlikte yasiyoruz ve bu kadar onemli kararlari birlikte vermemiz lazim.. bana sordun mu buradan gitmek istedigimi? Soylendim bayagi, kirildigimi belli ettim.. hatasini anladi, gonlunu almaya calisti ama ben cok sıkıldım... beni onemsemiyor mu, yada her turlu evet diyip gelecegimi dusundugu icin soylemeye gerek duymuyor mu?
Yazin da cok sacma bir sekilde dayisina yuklu bir meblag borc verdigini ogrenmistim.. bana soyleme geregi duymadi.. aciklamasi da 'sen zaten bisey demezsin diye dusundum' evet gercekten ihtiyaci varsa ver derdim ama dil ucuyla bile olsa insan esine bunu soylemez mi?
Gün gectikce güvenimi kaybetmeye basliyor sanki...
Eşimin görev değişikliği nedeniyle şehir degistirme gibi bir durumumuz var ama mecburi degil, düşünüyorum bana sormadan karar verse ben gitmezdim, iki çocukla yeni bir yere taşınmak vs.tek başına alınacak bir karar değil..Evet en azinda boyle planlarim var demeliydi...
Eşinle bence oturup konusmalisin ...esin mesleki olarak bir mutsuzluk yaşıyor ve bu çerçevede bir çıkış yolu arıyor olabilir. Eşine ona deger verdiğini, hayat arkadaşı olarak onun ne düşündüğünü-istedigini onemsedigini ... ama ortak hayatınızla ilgili onun tek basina aldigi kararlari sonradan dolaylı yollardan öğrendiğinde de kendini sürecin dışında bırakılmış ve üzgün hissettiğini söyleyebilirsin .
Ben ortada büyük bir sorun göremedim. Tabi ki söylemesi gerekir büyük kararlar alırken ama konusularak halledilecek mevzular bunlar. Tokezleyecek bir şey yok yani. Mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?