Ah eşim

Ben daha onceki yillarda ona bu sinava girmesini soylemistim ve desteklemistim.. o zaman kendisi istemedi.. daha 2 ay once artik yerlesik hayatimiz olsun, sonradan gelip boyle iyi alismis olmamis ne guzel diye konusurken birden sinava basvurmasi adil mi sizce? Ben ona gitmek istemedigimi soylememe ragmen yapti bunu.. benimde elimdeki tek koz dua oldu bu durumda... ha benim duamla kaybetmedi tabiki... nasip...

Acaba yaptıgı veya yapmaya calıstıgı seylerde önünü kestiginiz olmusmuydu veya terslediginiz vs
Belki hevesini kırmayın diye bilerek sormayıp emirvakiye getirmeye calısmıstır

Buraya gelmeden once destekledim ama o zaman cok soz konusu olmadi zaten.. bi ara tekrar universiteye baslamak istedi destekledim, ama kendi vazgecti..

Ama buraya gelince tek dedigim sey, artik burada uzun bir sure kalalim.. bu yuzden soylememis olabilir.. yani bu yuzden istemedigimi dusunmus olabilir

Siz eşinize tepki vermediğiniz için oda öyle davranıyor olabilir benim eşimin telefonu kırıldı eve geldi çıkardı annesinin telefonunu almış bana uzattı bu ne dedim annemin telefonu benmki kırıldı ya seninkinş bana ver hattını buna takalım dedi normalde herşeye olumlu cevap veririm baktım olmuyo eşim benim ne istediğimi ne düşündüğümü sorgulamamaya başladı hop dedim orda dur vermiyorum telefonumu anneninkini sen kullan dedim yeni telefon aldırmayacağımı biliyodu yani demem o ki sesini çıkarmazsan kendi düşünceni ifade etmezsen sanada fikir soran olmaz konuşki oda anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…