Ah etsem yeri değil mi sizce de canım çook yanıyor ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Beni tanımak istediğini söyledi ve görüşmeye başladık. İlk görüşmeden 1 hafta sonra görüşelim tekrar diye ısrar etti bende tamam dedim. Sadece görüşmeden görüşmeye konuştuk. Görüşmelerde öyle içtendi ki gama görüşme dışında ne arama ne mesaj atması oldu. Üç ayda 5 defa görüştük. Görüşmelerde herşey gayet iyiydi biraz daha kalmam için hep ısrar etti. En son temmuz ayında görüştük ve bana vakit bulanıyorum ders çalışıyorum dedi ben defalarca içinde birşey yoksa görüşmeyelim dedim oysa ki düşünmek istiyorsan düşün dedim ve o ısrarla reddedip her bitirelim dediğimde beni mi beğenmedin , bitirmek için bahane arıyorsun , bir an önce adını koyalım gibi şeylerle karşıma geldi. 5 ay böyle gelip geçti görüşmeden Her bitirelim dediğimde ısrarla yalvardı. Mesajlaşmak aramak samimiyetsiz diye aramazdı mesaj da atmazdı zaten. Şimdi bir aydır ses soluğu yok neden bitsin demedi diyemedi ben aylarca uykusuzlukla baş ağrılarıyla mücadele ettim 1 ay sonra acı bir mesaj yazmak istiyorum sizce haksız mıyım

sizin sürekli bitirme eğilimiz etkilemiş olabilir. ama onun da hiç arayıp sormaması tuhaf seven 3-5 saniye bile sesini duymak ister sevdiğinin.

Bence numarasını silin inanın zaman bulmak isteyen bulur bahane yaptığı şey ah edin tabiki umut vermek bir nevi bu .

Şimdi benim bir kuzenim var mesela sırf okulundaki dersleri için sevgilisinden ayrıldı kız da sizin gibi bana vakit ayırmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyordu çokta sıkıştırmadan tabii oda derslerim varken kimse ile görüşmüyorum okulum benim geleceğim derslerim herşeyden önemli diyip ayrılmıştı kaldı ki bu kızın peşinde de çok koşmuştu yani sadece okul zamanı ilgisizleşiyordu dersleri için öyle ayrılmışlardı yani senin konuştuğun kişi de bu kadar çalışkansa böyle örnekler var yani bilmeni isterim ama eğer zıptıçıktı biriyse tabiki de okkalı bir mesaj yaz ve postala birdaha da sakın sana ulaşmasına ve hayatına girmesine izin verme.

35 yaşında bir işi var zaten 2. Üniversiteyi okuyor bence de okkalı bir mesajı haketti ailesine herkesine söyleme dediğim halde beni anlatmış o ilhincime gitmişti ama bu böyle gitmez benim resmen duygularımla oynadı 5 aydır ne uykum var ne iştahım belirsizlikten bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…