- 19 Ağustos 2023
- 992
- 528
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Ne diyorsunuz anlamadım ? Ne hikayesiSen böyle her aklına geldikçe konu mu açacaksın?
Öyle bir amacın varsa daha yaratıcı olabilirsin bu hikayeler sarmıyor çünkü
Sıkıldıkça diyorum yeni yeni senaryolar üretmeye çalışıyosunNe diyorsunuz anlamadım ? Ne hikayesi
Ne senaryosu ne diyorsunuz yaşadım ben bunlarıSıkıldıkça diyorum yeni yeni senaryolar üretmeye çalışıyosun
Durdun durdun aklına geldi ve dur ula şu yaşadığımı kk ya bi yazayım mı dedin? Eğer konu gerçekse ve bahsettiğin gibi olduysa tecavüze uğramışsın farkında mısın? Sen de bunu normal bi anı anlatır gibi anlatıyosun İnandırıcı gelmiyor buNe senaryosu ne diyorsunuz yaşadım ben bunları
Ne yazıkki genelde cinsel saldırıya uğrayan kadınlar bunu çevresinde kimseye itiraf edemiyor, şikayet etme gücünü kendinde bulamıyor bazen. Dışlanacağını, ayıplanacağını, kimsenin ona inanmayacağını düşünüyor. Yaşadığınız durum için üzgünüm. Mutluluk evlilikte değil inanın bana. Mutluluk kendi içinizde başlar. Şimdi cezasını çekmeyen öbür dünyada illaki cezasını çeker. İyi kötü kim ne yaptıysa elbet karşısına çıkar bir gün merak etmeyin. Ayrıca tekrar psikolojik destek almanızı öneririm.Bundan 6 sene önce yaşım küçüktü ve hayatı bilmiyordum çok saf birisiyim zaten. Birini tanıdım çok etkilenmiştim çok mutluydum flört ediyorduk ben o sene ilk defa yalnız yaşamaya başlamıştım bu kişi evime geldi bir kaç kere ben o zaman ilişki yaşamamıştım daha önce. Bana farklı yaklaştı ama ben istemediğimi söyledim bakire olduğum için. Daha sonra beni öpmeye vs başladı karşı koyamadım ve birden bana sormadan ilişkiye girdi. Sürtüyordu ben o an şok oldum canım çok yandı ve çok ağladım. Yanlışlıkla olduğunu filan söyledi ben sabaha kadar ağladım . Sonrasında toparlar sandım ama beni istemediğini sevmediğini yatak kan oldu diye benle birlikte olmak zorunda olmadığını söyledi ve beni engelleyip ortadan kayboldu. Diyeceksiniz ki neden şikayet etmedin beni suçlarlar diye düşündüm o zaman yani izin vermişsin derler diye çok utandım duyulsun istemedim ama çok ağır depresyon geçirdim bu kişiye hiç ulaşamadım her gün sabahtan akşama kadar ağlıyordum bu şekilde yaşadığım için. Sonradan farkında değildim ama ciddi bi depresyon geçirdim ilaçlarla vs çoktan atlattım unuttum. Bugün ilk defa googlea adını yazdım belediyede çalışıyordu mühendisti şimdi bir yerde genel müdür olduğu yazıyor çok yüksek bir yerde yani adına bir şirkette çıktı. Evlendi birde güzel eczacı bir kızla. Ben evlenmedim ilişkimde yok kendimi kötü hissettim görünce hayatı yolunda . Keşke bende evlensem mutlu olsam artık bakireliğin hiç bir önemi yok benim için ama hak etmediğim şeyler yaşattı bana
Evet farkındayım ben bunun için yıllarca neler yaşadım ve duyarsızlaştım elimden bir şey gelmiyor ne yapabilirim şu an burda daha önce de konu açtım bunu anlattım zatenDurdun durdun aklına geldi ve dur ula şu yaşadığımı kk ya bi yazayım mı dedin? Eğer konu gerçekse ve bahsettiğin gibi olduysa tecavüze uğramışsın farkında mısın? Sen de bunu normal bi anı anlatır gibi anlatıyosun İnandırıcı gelmiyor bu
Benim cezasını çekeceğine inancım kalmadı o kadar iyi bir mevkiye gelmiş ki şimdi gördüm benim yaşadıklarım geri alınamaz artık hiç bir şey yapamam unuttum sanmıştım destek alsam da düzelmeyecekNe yazıkki genelde cinsel saldırıya uğrayan kadınlar bunu çevresinde kimseye itiraf edemiyor, şikayet etme gücünü kendinde bulamıyor bazen. Dışlanacağını, ayıplanacağını, kimsenin ona inanmayacağını düşünüyor. Yaşadığınız durum için üzgünüm. Mutluluk evlilikte değil inanın bana. Mutluluk kendi içinizde başlar. Şimdi cezasını çekmeyen öbür dünyada illaki cezasını çeker. İyi kötü kim ne yaptıysa elbet karşısına çıkar bir gün merak etmeyin. Ayrıca tekrar psikolojik destek almanızı öneririm.
İnsan tecavüze uğratıp neden susar yaa? Hiç mi arkadaşın yoktu, hiç mi ailende annen baban yoktu. Saf olmam suç değil, güvenmekte suç değil ama susmak suç neden sustun. Hadi sustun 6 yıl geçti artık sen de hayatına bak ne diye artıştırmaua giriyorsunBundan 6 sene önce yaşım küçüktü ve hayatı bilmiyordum çok saf birisiyim zaten. Birini tanıdım çok etkilenmiştim çok mutluydum flört ediyorduk ben o sene ilk defa yalnız yaşamaya başlamıştım bu kişi evime geldi bir kaç kere ben o zaman ilişki yaşamamıştım daha önce. Bana farklı yaklaştı ama ben istemediğimi söyledim bakire olduğum için. Daha sonra beni öpmeye vs başladı karşı koyamadım ve birden bana sormadan ilişkiye girdi. Sürtüyordu ben o an şok oldum canım çok yandı ve çok ağladım. Yanlışlıkla olduğunu filan söyledi ben sabaha kadar ağladım . Sonrasında toparlar sandım ama beni istemediğini sevmediğini yatak kan oldu diye benle birlikte olmak zorunda olmadığını söyledi ve beni engelleyip ortadan kayboldu. Diyeceksiniz ki neden şikayet etmedin beni suçlarlar diye düşündüm o zaman yani izin vermişsin derler diye çok utandım duyulsun istemedim ama çok ağır depresyon geçirdim bu kişiye hiç ulaşamadım her gün sabahtan akşama kadar ağlıyordum bu şekilde yaşadığım için. Sonradan farkında değildim ama ciddi bi depresyon geçirdim ilaçlarla vs çoktan atlattım unuttum. Bugün ilk defa googlea adını yazdım belediyede çalışıyordu mühendisti şimdi bir yerde genel müdür olduğu yazıyor çok yüksek bir yerde yani adına bir şirkette çıktı. Evlendi birde güzel eczacı bir kızla. Ben evlenmedim ilişkimde yok kendimi kötü hissettim görünce hayatı yolunda . Keşke bende evlensem mutlu olsam artık bakireliğin hiç bir önemi yok benim için ama hak etmediğim şeyler yaşattı bana
Napıcam bilmiyorum bazen intihar etmeyi düşünüyorum yalnız yaşıyorum 2 sene önce bi sevgilim oldu çok sevdik atlattım sandım ama o da bana çok kötü şeyler yaşattı artık kimseyle konuşmuyorum bile destek alsamda olmuyorkendi başınıza atlatamıyorsanız profesyonel destek alın, bahsettiğiniz konu çok ciddi bir travma sebebi.
ülkemizde erkeklere hiçbir şey olmuyor zaten.
tekrar ediyorum konu gerçekse böyle linç yiyeceğiniz forumlarda konu açmak yerine destek almalısınız.
korkunç bir süreç yaşamışsınız ve üstesinden gelmek kolay değil.
Yazdığımı okudunuzmu dışardaki insanlar böylede düşünebilir derdinizi dışarda çok paylaşmayın ayrıca lütfen intahar falan ne geçiniz bunu .Siz iş güç bı kendinizi iyi hissetmeye çalışır mısınız lütfenNapıcam bilmiyorum bazen intihar etmeyi düşünüyorum yalnız yaşıyorum 2 sene önce bi sevgilim oldu çok sevdik atlattım sandım ama o da bana çok kötü şeyler yaşattı artık kimseyle konuşmuyorum bile destek alsamda olmuyor
Ben bi seyi anlamiyorum. Madem bakire oldugunuz icin iliski yasamak istemiyorsunuz ve bakire kalmak istiyorsunuz, neden kıyafetlerinizi çıkarıp yatağa giriyorsunuz? Mantığı ne bu durumun?Bundan 6 sene önce yaşım küçüktü ve hayatı bilmiyordum çok saf birisiyim zaten. Birini tanıdım çok etkilenmiştim çok mutluydum flört ediyorduk ben o sene ilk defa yalnız yaşamaya başlamıştım bu kişi evime geldi bir kaç kere ben o zaman ilişki yaşamamıştım daha önce. Bana farklı yaklaştı ama ben istemediğimi söyledim bakire olduğum için. Daha sonra beni öpmeye vs başladı karşı koyamadım ve birden bana sormadan ilişkiye girdi. Sürtüyordu ben o an şok oldum canım çok yandı ve çok ağladım. Yanlışlıkla olduğunu filan söyledi ben sabaha kadar ağladım . Sonrasında toparlar sandım ama beni istemediğini sevmediğini yatak kan oldu diye benle birlikte olmak zorunda olmadığını söyledi ve beni engelleyip ortadan kayboldu. Diyeceksiniz ki neden şikayet etmedin beni suçlarlar diye düşündüm o zaman yani izin vermişsin derler diye çok utandım duyulsun istemedim ama çok ağır depresyon geçirdim bu kişiye hiç ulaşamadım her gün sabahtan akşama kadar ağlıyordum bu şekilde yaşadığım için. Sonradan farkında değildim ama ciddi bi depresyon geçirdim ilaçlarla vs çoktan atlattım unuttum. Bugün ilk defa googlea adını yazdım belediyede çalışıyordu mühendisti şimdi bir yerde genel müdür olduğu yazıyor çok yüksek bir yerde yani adına bir şirkette çıktı. Evlendi birde güzel eczacı bir kızla. Ben evlenmedim ilişkimde yok kendimi kötü hissettim görünce hayatı yolunda . Keşke bende evlensem mutlu olsam artık bakireliğin hiç bir önemi yok benim için ama hak etmediğim şeyler yaşattı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?