Ah ettiğim kişi

Sekerportakaliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
992
528
33
Bundan 6 sene önce yaşım küçüktü ve hayatı bilmiyordum çok saf birisiyim zaten. Birini tanıdım çok etkilenmiştim çok mutluydum flört ediyorduk ben o sene ilk defa yalnız yaşamaya başlamıştım bu kişi evime geldi bir kaç kere ben o zaman ilişki yaşamamıştım daha önce. Bana farklı yaklaştı ama ben istemediğimi söyledim bakire olduğum için. Daha sonra beni öpmeye vs başladı karşı koyamadım ve birden bana sormadan ilişkiye girdi. Sürtüyordu ben o an şok oldum canım çok yandı ve çok ağladım. Yanlışlıkla olduğunu filan söyledi ben sabaha kadar ağladım . Sonrasında toparlar sandım ama beni istemediğini sevmediğini yatak kan oldu diye benle birlikte olmak zorunda olmadığını söyledi ve beni engelleyip ortadan kayboldu. Diyeceksiniz ki neden şikayet etmedin beni suçlarlar diye düşündüm o zaman yani izin vermişsin derler diye çok utandım duyulsun istemedim ama çok ağır depresyon geçirdim bu kişiye hiç ulaşamadım her gün sabahtan akşama kadar ağlıyordum bu şekilde yaşadığım için. Sonradan farkında değildim ama ciddi bi depresyon geçirdim ilaçlarla vs çoktan atlattım unuttum. Bugün ilk defa googlea adını yazdım belediyede çalışıyordu mühendisti şimdi bir yerde genel müdür olduğu yazıyor çok yüksek bir yerde yani adına bir şirkette çıktı. Evlendi birde güzel eczacı bir kızla. Ben evlenmedim ilişkimde yok kendimi kötü hissettim görünce hayatı yolunda . Keşke bende evlensem mutlu olsam artık bakireliğin hiç bir önemi yok benim için ama hak etmediğim şeyler yaşattı bana

Ne senaryosu ne diyorsunuz yaşadım ben bunları
Durdun durdun aklına geldi ve dur ula şu yaşadığımı kk ya bi yazayım mı dedin? Eğer konu gerçekse ve bahsettiğin gibi olduysa tecavüze uğramışsın farkında mısın? Sen de bunu normal bi anı anlatır gibi anlatıyosun İnandırıcı gelmiyor bu

Ne yazıkki genelde cinsel saldırıya uğrayan kadınlar bunu çevresinde kimseye itiraf edemiyor, şikayet etme gücünü kendinde bulamıyor bazen. Dışlanacağını, ayıplanacağını, kimsenin ona inanmayacağını düşünüyor. Yaşadığınız durum için üzgünüm. Mutluluk evlilikte değil inanın bana. Mutluluk kendi içinizde başlar. Şimdi cezasını çekmeyen öbür dünyada illaki cezasını çeker. İyi kötü kim ne yaptıysa elbet karşısına çıkar bir gün merak etmeyin. Ayrıca tekrar psikolojik destek almanızı öneririm.

Evet farkındayım ben bunun için yıllarca neler yaşadım ve duyarsızlaştım elimden bir şey gelmiyor ne yapabilirim şu an burda daha önce de konu açtım bunu anlattım zaten

Benim cezasını çekeceğine inancım kalmadı o kadar iyi bir mevkiye gelmiş ki şimdi gördüm benim yaşadıklarım geri alınamaz artık hiç bir şey yapamam unuttum sanmıştım destek alsam da düzelmeyecek

Madem atlattiniz seneler sonra niye Google da arattiniz .Ah ettiniz anladım.Şu an yaşadığınız ilişkinizin olmaması falan hep onun suçumu hak etmediginiz daha çok şeyler yaşatabilir size hayat kocanız da yaşatır evladinizda yaşatır aileniz patronunuz iş arkadaslariniz bile çünkü hak etmek yada etmemek yok her iyi insana iyi şeyler her kötü insana kötü şeyler yok öyle bir dünya yok kötülere iyilik iyilere kötülük de yok .Durumlar tercihler sonuçlar mantık var .Hepsi bu .Toparlar sanmaniz ne demek evlenirmi sandınız kimse kimseyle beraber oldu diye evlenmeli berbat bir evlilik sebebi bu düşmanıma vermesin böyle sebepten evlilik mecburiyeti ve saygı ters orantılı olurdu .Hak etmemiş olabilirsiniz zaten kimse hakettim demiyor hiç duymadığımız bir kelime hak etmedim ise çok yaygın .Bence hala 6 yıl önceden beri geride gibisiniz insan ilişkileri çok değişti günümüzde mutsuzlugunuzu tek buna bağlamayın.Birde tabi bilemeyiz şimdi toparlar sandım yazınca siz ilk başta da toparlar evlenir maksadı varmiydi sizle evlensin dediniz hani tutmadı gibi ben bilemem siz böyle anlatıyorsunuz böyledir toparlar sandım demek evlenir düzeltir sandım demek eee bilemem en başta da eve alırken bunu düşünüp düşünmediğinizi bilemem.Sizi tanımam onuda .Fikrim bu beni bağlar kızmayın yada kızın farketmez

Bunları yazıp adamı aratıp kendi haline acıyıp ah edecek bişey yok
Olabilir hepimizin başından kötü tecrübeler geçiyor
Kimimiz o kötü tecrübeleri bir sorun haline getiriyoruz kimimiz ise bir hayat dersi deyip en iyi şekilde anlayıp geçiyoruz
Koşuyorsun düştün dizin acıdı canın yandı insanlar gördü evet ama tozunu silkelen hafif geril dik dur yürümeye başla
Canım kendim banane diğerlerinden
Başkarı evlenmiş işi olmuş banane
Uygun kişi daha karşıma çıkmamıştır
O kadar

İnsan tecavüze uğratıp neden susar yaa? Hiç mi arkadaşın yoktu, hiç mi ailende annen baban yoktu. Saf olmam suç değil, güvenmekte suç değil ama susmak suç neden sustun. Hadi sustun 6 yıl geçti artık sen de hayatına bak ne diye artıştırmaua giriyorsun

kendi başınıza atlatamıyorsanız profesyonel destek alın, bahsettiğiniz konu çok ciddi bir travma sebebi.
ülkemizde erkeklere hiçbir şey olmuyor zaten.
tekrar ediyorum konu gerçekse böyle linç yiyeceğiniz forumlarda konu açmak yerine destek almalısınız.
korkunç bir süreç yaşamışsınız ve üstesinden gelmek kolay değil.

Napıcam bilmiyorum bazen intihar etmeyi düşünüyorum yalnız yaşıyorum 2 sene önce bi sevgilim oldu çok sevdik atlattım sandım ama o da bana çok kötü şeyler yaşattı artık kimseyle konuşmuyorum bile destek alsamda olmuyor

Yazdığımı okudunuzmu dışardaki insanlar böylede düşünebilir derdinizi dışarda çok paylaşmayın ayrıca lütfen intahar falan ne geçiniz bunu .Siz iş güç bı kendinizi iyi hissetmeye çalışır mısınız lütfen

Kedi köpek bir can sahiplensenize siz iyi gelir sevgili su bu bize merhem destek olmak zorunda değil sağlıklı olalım sağlıklı şeyler olsun yaşamımızda artık bırakın geçmişi sadece bu yüzden bu halde olmayı reddedin.Yeni baştan baslayin duygular iyi olur isterseniz benide üzdünüz ben istedim ki anlayın bu yarayı iyi etmek için değil deşmek içinde gelir insanlar .Yeterince destek aldinizmi psikolojik olarak belki başka şeyler yalnızlık boşluk zor hayat ekonomik güçlük belki bunlar yüzünden de çapa attınız bu geçmişe siz kendiniz deşin bir doktorla beraber sonra kendinizi iyi edin .Sonrada en baştan baslayin bu dünyada o kadar çok dert varki çeşit çeşit buda onlardan biri ve buda çözümsüz değil

Ben bi seyi anlamiyorum. Madem bakire oldugunuz icin iliski yasamak istemiyorsunuz ve bakire kalmak istiyorsunuz, neden kıyafetlerinizi çıkarıp yatağa giriyorsunuz? Mantığı ne bu durumun?

bunları yaşayan senle barışıp o kimlikten sıyrılman ve artık sağlıklı bir benlik inşa etmen gerekiyor
tek başına yapamayacak durumdaysan lütfen destek al
yaşadığın için çok üzgünüm fakat kötü hissetmende etken tek mesele bu değil
kendine hayat amaçları belirle, hayal kur ve o amaçlar için çalış
yeni bir kimlik inşa et kendine, sağlıklı bir benlik
hayat adil değil, o yüzden her şeye rağmen kendin için çalışmalısın

İnşallah geçer seneler sonra yada i anda isyteyerek yada zorla bunun ispatı zor biz kadınların bir sıkıntısı da evlensin diye evlenmek amacıyla bunu bile bile kullanan kadınlarında var olduğunu bilmek denk de geldim tanidimda sonbet ettiğim bir kadın bana açık açık eşini kendisi ile evlenmek zorunda bırakmak için bunu yaptığını eşinin merhametine dayanarak onunla evlendiğini anlatmıştı şok oldum sonra lafı gevelesede benim bakış acimi değiştirdiğini inkar edemiycrm .Tabiki sizin durum farkli fakat tecavüz dediğiniz olayın üzerinden toparlarsa diye düşünmeniz yada toparlasaydi bu gün bu halde olmaz çok mutlu olurdum diye düşünmeniz sağlıklı değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…