- 19 Ağustos 2023
- 992
- 528
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
O an ki şokla ne düşüneceğinizi bilemezsiniz geri dönüşü olmayan bir şey yaşıyorsunız ve beyin bunu nasıl düzeltirim diye çıkış yolu arıyor yaşım küçüktü şu an öyle düşünmem sevgi bekledim sonrasında ama çok ağır şeyler duydum kendimi inanılmaz değersiz pislik hissettim bir daha kimsenin beni istemiceğini evlenemiceğimi düşündüm beni insan yerine bile koymadı . Sonrasında hiç düzgün bir ilişkim olmadı zaten burada anlatmıştım birisi oldu bir yıl aynı evde yaşadık o da sevdi belki ama psikolojik şiddet uyguladı bende en ufak şeyi bile kaldıramıyordum çekip gitti bir buçuk yıldır kimseyle görüşmüyorum ama desteğe ihtiyacım var son sevgilim her şeyimi biliyordu ben kaldıramıyorum çok yoruldum dedi hiç arayıp sormadı bileİnşallah geçer seneler sonra yada i anda isyteyerek yada zorla bunun ispatı zor biz kadınların bir sıkıntısı da evlensin diye evlenmek amacıyla bunu bile bile kullanan kadınlarında var olduğunu bilmek denk de geldim tanidimda sonbet ettiğim bir kadın bana açık açık eşini kendisi ile evlenmek zorunda bırakmak için bunu yaptığını eşinin merhametine dayanarak onunla evlendiğini anlatmıştı şok oldum sonra lafı gevelesede benim bakış acimi değiştirdiğini inkar edemiycrm .Tabiki sizin durum farkli fakat tecavüz dediğiniz olayın üzerinden toparlarsa diye düşünmeniz yada toparlasaydi bu gün bu halde olmaz çok mutlu olurdum diye düşünmeniz sağlıklı değil .
kaybetme korkusu. dediği şeyleri biraz yaparsam gitmez diye düşünüyorlar bence.Ben bi seyi anlamiyorum. Madem bakire oldugunuz icin iliski yasamak istemiyorsunuz ve bakire kalmak istiyorsunuz, neden kıyafetlerinizi çıkarıp yatağa giriyorsunuz? Mantığı ne bu durumun?
Niye kimse sevmesin sizi ya öyle saçmalık olurmu .Zaten okumuyormusunuz bdv bölümünü kim kimi öyle çok mükemmel seviyor bir sizmisiniz sevgide yanilan hata yapan yanlış insanı seven.Bir sizmisiniz toksik şeyler yaşayan dertlere gömülen bir sizmi kaldınız bu dünyada adaletsiz kaldım diye dibe batan.Yaniliyorsunuz sadece insanlar baş ediyor insanlar savaşıyor insanlar yok olmayı acılara teslim olmayı kabul etmiyor .insanlar olmayınca yolunu değiştirip başka yollar açıyor .İşte fark bu bana bu oldu diye kurban psikolojisi ile biri gelsin beni iyi etsin denirse gelen belkide o yaradan bir tane daha açar gider .Siz onlari çekmeyin siz yaranizi iyi edecek ve devam edeceksiniz sizin yaratılma sebebiniz bu .Siz kurtardiklariniza bakın sağlıklı değil misiniz eliniz kolunuz yokmu illa bir sevgili bir koca olmadan hayat gecmiyormu .Belkide çok değer veriyor kendinizi o değere layık hissetmiyorsunuz.Biraz canın cehenneme desenize hayata biraz Siz her köşe başında deli gibi seviliyor mu saniyorsunuz insanlarıO an ki şokla ne düşüneceğinizi bilemezsiniz geri dönüşü olmayan bir şey yaşıyorsunız ve beyin bunu nasıl düzeltirim diye çıkış yolu arıyor yaşım küçüktü şu an öyle düşünmem sevgi bekledim sonrasında ama çok ağır şeyler duydum kendimi inanılmaz değersiz pislik hissettim bir daha kimsenin beni istemiceğini evlenemiceğimi düşündüm beni insan yerine bile koymadı . Sonrasında hiç düzgün bir ilişkim olmadı zaten burada anlatmıştım birisi oldu bir yıl aynı evde yaşadık o da sevdi belki ama psikolojik şiddet uyguladı bende en ufak şeyi bile kaldıramıyordum çekip gitti bir buçuk yıldır kimseyle görüşmüyorum ama desteğe ihtiyacım var son sevgilim her şeyimi biliyordu ben kaldıramıyorum çok yoruldum dedi hiç arayıp sormadı bile
Ben dışardan beğenilen güzel bulunan biriyim aslında tek başıma yaşıyorum maddi imkanlarım var arabam var buraya atandım ama arkadaşım yok dışarda oturacağım spora yazılmayı düşünüyorum hiç o motivasyonu da bulamıyorum dün instagramda uygun fiyatlı terapi çıktı karşıma odtü psikoloji mezunuymuş psikoterapi eğitimi almış süpervizyon kapsamında 1500 tl dedi ön görüşme yapacağım ayda 6 bin tl olacak düşünüyorum bakalım belki iyi gelir . Bu aralar bu evde bunaldığım için tüm eve yeni eşya aldım eski sevgilimi hatırlatmasın diye ama eşyalarla da alakası yok herhalde anlık iyi geliyorNiye kimse sevmesin sizi ya öyle saçmalık olurmu .Zaten okumuyormusunuz bdv bölümünü kim kimi öyle çok mükemmel seviyor bir sizmisiniz sevgide yanilan hata yapan yanlış insanı seven.Bir sizmisiniz toksik şeyler yaşayan dertlere gömülen bir sizmi kaldınız bu dünyada adaletsiz kaldım diye dibe batan.Yaniliyorsunuz sadece insanlar baş ediyor insanlar savaşıyor insanlar yok olmayı acılara teslim olmayı kabul etmiyor .insanlar olmayınca yolunu değiştirip başka yollar açıyor .İşte fark bu bana bu oldu diye kurban psikolojisi ile biri gelsin beni iyi etsin denirse gelen belkide o yaradan bir tane daha açar gider .Siz onlari çekmeyin siz yaranizi iyi edecek ve devam edeceksiniz sizin yaratılma sebebiniz bu .Siz kurtardiklariniza bakın sağlıklı değil misiniz eliniz kolunuz yokmu illa bir sevgili bir koca olmadan hayat gecmiyormu .Belkide çok değer veriyor kendinizi o değere layık hissetmiyorsunuz.Biraz canın cehenneme desenize hayata biraz Siz her köşe başında deli gibi seviliyor mu saniyorsunuz insanları
Eee sizinki bulup bunamak miss gibi hayatınız daha ne ne isterseniz yapar ne isterseniz alırsınız bırakın artık geçmişi eski sevgili ve eskideki herşeyi şimdi yenilenme zamanı.Bundan sonrada baktınız değer bilmeyen biri karsinizdaki yalnız olmak pahasına defedin gitsin.Siz o 6 sene önceki siz değilsiniz biz dünkü biz bile değiliz artık .İnsanlar biz izin vermezsen bizi incitemez bizi inciten bizim onlara verdiğimiz önem.Ônemi her insana göstermeyin en kıymetli sizsiniz sizin için .Benim içinde benBen dışardan beğenilen güzel bulunan biriyim aslında tek başıma yaşıyorum maddi imkanlarım var arabam var buraya atandım ama arkadaşım yok dışarda oturacağım spora yazılmayı düşünüyorum hiç o motivasyonu da bulamıyorum dün instagramda uygun fiyatlı terapi çıktı karşıma odtü psikoloji mezunuymuş psikoterapi eğitimi almış süpervizyon kapsamında 1500 tl dedi ön görüşme yapacağım ayda 6 bin tl olacak düşünüyorum bakalım belki iyi gelir . Bu aralar bu evde bunaldığım için tüm eve yeni eşya aldım eski sevgilimi hatırlatmasın diye ama eşyalarla da alakası yok herhalde anlık iyi geliyor
Uzun zamandır iyiydim aslında ama dün adı karşıma çıktı birden kişi listesinde bakayım dedim fotoğrafını görünce kötü oldum. Şimdi bi cafede şişe boyama etkinliği satın aldım tek başıma da olsa gidicem yarın belki hem yaşıtım birileriyle tanışırım. Siz de emek verdiniz yazdınız ne kadar güzel düşünceli bir insansınız teşekkür ederim bazen konuşmaya ihtiyacım oluyor pek anlayan olmuyorEee sizinki bulup bunamak miss gibi hayatınız daha ne ne isterseniz yapar ne isterseniz alırsınız bırakın artık geçmişi eski sevgili ve eskideki herşeyi şimdi yenilenme zamanı.Bundan sonrada baktınız değer bilmeyen biri karsinizdaki yalnız olmak pahasına defedin gitsin.Siz o 6 sene önceki siz değilsiniz biz dünkü biz bile değiliz artık .İnsanlar biz izin vermezsen bizi incitemez bizi inciten bizim onlara verdiğimiz önem.Ônemi her insana göstermeyin en kıymetli sizsiniz sizin için .Benim içinde ben
İnsanlara dikkat edin .Güzel bir hayatınız var sağlığınız ekonomik özgürlüğünüz var akıl var kafanızda bunlar nimet.Kendinizi sevin gün sonunda o bacaklar taşıyor o kalp yaşatıyor sizi insanlar değil .Kimseye birşey anlatmayın insanlar dert sarmaz çoğu insan .Siz de artık dert enerjisini bıraktınız şükür enerjisine geçtiniz .İnşallah Allah iyileri çıkarsın karşınıza fakat kötüler kötününde kötüsü var .Bunu bilin ve dikkatli seçimler karakterleri alın yaşamınıza arkadaş olarak bile .İnşallah mutlu olursunuz isteyince anlayınca olur .Beni kimse sevmez lafını bir daha söylemek yok asıl ben bakalım severmiyim bana layikmi bu insan bunu diyeceksiniz bittiUzun zamandır iyiydim aslında ama dün adı karşıma çıktı birden kişi listesinde bakayım dedim fotoğrafını görünce kötü oldum. Şimdi bi cafede şişe boyama etkinliği satın aldım tek başıma da olsa gidicem yarın belki hem yaşıtım birileriyle tanışırım. Siz de emek verdiniz yazdınız ne kadar güzel düşünceli bir insansınız teşekkür ederim bazen konuşmaya ihtiyacım oluyor pek anlayan olmuyor
Önceki konularına bakarsanız ben gerçek olduğuna inanıyorum. Kendisinin ağır psikolojik sorunları var ve öğretmen. Belki de bu yüzden ilişkilerinde mutsuz. Acilen tedavi olması gerekli bunu kendi için yapmalı. Ama konuşma şekline bakılırsa konuları doğru. Daha üye olmadan sevgilisi okula çiçek yollamadı diye kıyamet koparmıştı. Sevgi eksikliği yaşıyorDurdun durdun aklına geldi ve dur ula şu yaşadığımı kk ya bi yazayım mı dedin? Eğer konu gerçekse ve bahsettiğin gibi olduysa tecavüze uğramışsın farkında mısın? Sen de bunu normal bi anı anlatır gibi anlatıyosun İnandırıcı gelmiyor bu
Ya aslinda mantikli bisey yazdigini dusunuyosun ama tam da etraftakiler senin bu dediklerini dusunecekler diye tecavuze ugrayan kizlar sikayetci olmaya korkuyo. Orada ne yasandi tam bilmiyoruz, kis kac yasindaydi, adam nasil yaklasti vs vs. Kiz isin o kadar ilerleyecegini dusunecek yasta ya da kapasitede olmayabilir. Ayrica kiz opusup koklasip is ilerlemeye baslayinca da vazgecebilir. Tamamen cirilciplakken de vazgecebilir. Olayin herhangi bi aninda vazgecebilir, rahatsiz olabilir vs vs. Ve karsi taraf buna ragmen devam ederse, basinda nasil baslamis olursa olsun bu yine tecavuz olur.Ben bi seyi anlamiyorum. Madem bakire oldugunuz icin iliski yasamak istemiyorsunuz ve bakire kalmak istiyorsunuz, neden kıyafetlerinizi çıkarıp yatağa giriyorsunuz? Mantığı ne bu durumun?
Tecavüz değildir dememiş ki. Herhangi bir aşamada karşı taraf vazgeçtikten sonra ilişkiye devam edilmesi tecavüzdür. Ama bekarete önem veren, bekareti gidince karalar bağlayacak birinin soyunup biriyle aynı yatağa girmesi mantıklı değil. Bu tecavüzü hak ettiği anlamına gelmez ama kendi isteğiyle de yaşamış olsaydı bu adam cinsellik yaşadıktan sonra terk etseydi yine psikolojisi bozulacaktı. Nitekim ondan sonraki sevgilisinde böyle oldu.Ya aslinda mantikli bisey yazdigini dusunuyosun ama tam da etraftakiler senin bu dediklerini dusunecekler diye tecavuze ugrayan kizlar sikayetci olmaya korkuyo. Orada ne yasandi tam bilmiyoruz, kis kac yasindaydi, adam nasil yaklasti vs vs. Kiz isin o kadar ilerleyecegini dusunecek yasta ya da kapasitede olmayabilir. Ayrica kiz opusup koklasip is ilerlemeye baslayinca da vazgecebilir. Tamamen cirilciplakken de vazgecebilir. Olayin herhangi bi aninda vazgecebilir, rahatsiz olabilir vs vs. Ve karsi taraf buna ragmen devam ederse, basinda nasil baslamis olursa olsun bu yine tecavuz olur.
Zaten 'tecavuz degildir' dedi demiyorum. Ama bu tarz yargilayici cumleler kizlari bu durumu paylasmaktan alikoyuyor ve psikolojilerinin bozulmasina sebep oluyor diyorum. Konu sahibinin diger konularini bilmiyorum, zaten konu sahibine ozel yazmadim yorumumu. Genel olarak aslinda masum bi soru gibi kurdugumuz cumlenin toplumdaki 'yargilama'nin bi ornegi oldugunu belirtmek istedim sadece.Tecavüz değildir dememiş ki. Herhangi bir aşamada karşı taraf vazgeçtikten sonra ilişkiye devam edilmesi tecavüzdür. Ama bekarete önem veren, bekareti gidince karalar bağlayacak birinin soyunup biriyle aynı yatağa girmesi mantıklı değil. Bu tecavüzü hak ettiği anlamına gelmez ama kendi isteğiyle de yaşamış olsaydı bu adam cinsellik yaşadıktan sonra terk etseydi yine psikolojisi bozulacaktı. Nitekim ondan sonraki sevgilisinde böyle oldu.
Konu sahibinin yaşı 33 bu arada. Bu olayı yaşadığında 27ymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?