- Konu Sahibi azranus_12
-
istese iyi olurdu... bi kere kalp kırmak kabe yıkmak gibidr deniyor.. dusunsene...senın kalbın kırık oda bunu acısını cekıyor.sana kızan arkadasların senı asla anlayamaz içindeki hisleri sadece sen bilirsin...takma onları coktayok helallik istemedi
öylemi gerçektenhic suclama kendini... herkes ederken yaptiklarinin da bir bedeli olacagini dusunmuyorsa, sen niye kendini suclayacaksin ki.... herkes ettigini bulur, takdir onlarda boyle cikmis demekki....
ama ah ettim diye sucluyorlar beni arkadaslarım
ama canım gerçekten cok yanmıştı ve öyle Rabbime havale ettim bendesenin ahında tutmuş olabilir bence sonuçta kuzenin ve sevgilin canını çok yakmış , dünyada erkek mi yok kuzenın senın sevgilini ayartıyo böylelerine az bile oluyo oh ne iyi olmuş, önce gelsinler senden helallik alsınlar dogurur ozaman belki, benım de canımı çok yakmıştı eski sevgilim ama ben asla ah etmem tarzım değil , sonra başına kötü bişey geldiğinde kendimi şuçlu bulup böyle vicdan azabı duymamak için işte ah ederken bile iyi düşünmek lazım...
gerçekten cok tesekkür edrim sana beni anladıgın içinistese iyi olurdu... bi kere kalp kırmak kabe yıkmak gibidr deniyor.. dusunsene...senın kalbın kırık oda bunu acısını cekıyor.sana kızan arkadasların senı asla anlayamaz içindeki hisleri sadece sen bilirsin...takma onları cokta
ne demek rica ederim ... zaten muhalefet olup hislerden anlamayan insanları hiç anlamam...basına gelmeyen bılemez empati yapmak gerek...gerçekten cok tesekkür edrim sana beni anladıgın için
kesinlikle oyle:) hic uzulme...öylemi gerçekten
evet saol artık ne yapacağımı bilmiyorum kardeşimin de nişanı var ee annemler onlarıda cagıracak ya gelirsene demek rica ederim ... zaten muhalefet olup hislerden anlamayan insanları hiç anlamam...basına gelmeyen bılemez empati yapmak gerek...
teşekkür ederimkesinlikle oylehic uzulme...
ee anladıgım kadarı gelır afedersın ama yüzsüz sanıyorum birazcık..bosver o utansın yaptıgından ..görmezden gel..mecbur karsılasacksınız..evet saol artık ne yapacağımı bilmiyorum kardeşimin de nişanı var ee annemler onlarıda cagıracak ya gelirse
evet öyleee anladıgım kadarı gelır afedersın ama yüzsüz sanıyorum birazcık..bosver o utansın yaptıgından ..görmezden gel..mecbur karsılasacksınız..
inşallah dediğin gibidir canımah etmekle olmaz canm sen içini fereh tut,olacağı varmış,kendini suçlu psikolojisine sokma
yok gitmedim gidemedim açıkcası düğün resimlerini gördüm .. babası da davetiyesini vermişti elime sırıtarak halbuki babası bile biliyordu ..yok göremiyorum sadece duyuyorum cok pişmanmışah etsen de etmesende her seyı goren bır rabbım var.ınsanlar haklıysa ahları tutar.sıze de cok uzuldum.gıttınız mı dugune.ve goruyormusunuz onları.ve gercekten unuttun mu onu.ayyy cok zor.yakında cocugum olmuyo dıe ayrılmaları da yakındır...kesınlıkle eslerın boyle durumlarda kadınlarını terketmesınden yana degılım..ama bu durum da hıc uzulmem..
ne uzuluyorsun ,bırak yaptıklarını ceksınler.sen de seyret.
inşallah dediğin gibidir canım
tamam öyle yapacağımm inşallah dua ediyorum gelmez inşallah diye ama belli mi olurNişana gelseler de ne hissedersen hisset sakın suçluluk duyuyormuş gibi davranma. Bu arsızlar seni haklıyken haksız duruma düşürürler. Aksine kardeşinin nişanı bu. Gül eğlen oyna, onlar yokmuş gibi davran. Konuyu açan bir densiz olursa da hani bak beddua ettin hallerine bak gibi, ne beddua edicem, o zamanki üzüntümle Allah'a havale ettim sadece. Sonra da geçti gitti gibi "cool" şeyler söylemeye çalış. Sakinliğini muhafaza et. Renk verme. Asla ezilme, asla suçlu hissetme, hissettiğini düşündürtme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?