• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah gorumce vah gorumce🙂

Uzak dursa hic umrumda degil
O durmuyosa sen dur eşine karşı açık ol görüşmek istemediğini söyle şahsen ben öyle yaptım ve kararıma saygı duydu ki devam etseydik arada kalan eşim olacaktı. Herkes herkesle geçinmek zorunda değil düğün, cenaze zorunlu görüşmelerde saygınızı koruyun yeter. Yaşınız kaç acaba merak ettim de ☺️?

Annesinden kopamayan, her dediğini her istediğini yapan emir eri gibi ezik adamların suçu yok yani. Karısını evde bırakıp neredeyse yatıya kadar annesiyle kalan kocanız değil görümce mi suçlu? Herkesi yönetiyormuş, kocanız yönetilmesin, ben neyi ne zaman yapacağımı biliyorum desin. Bir de gebe kalamıyorum diye strese giriyorsunuz. Hamile kalınca sizi tepesinde mi gezdirecek? Yalnız kalmaz bebekle beklersiniz bu kocayı. Bekar değilim, evim ailem karım sorumluluğum var, zırt pırt gelemem müsait olursam uğrarım diyemeyen kocanız ama kötü olan görümceniz.

Siz niye rest çekmiyorsunuz, eve gelme kal orada istediğin kadar, benim biraz düşünmem lazım, bu evlilikden memnun değilim, yok sayıldığım yerde durmak istemiyorum vs niye demiyorsunuz? Bulunmaz hint kumaşı değil görüldüğü gibi. Hamile kalmak isteyeceğinize önce evliliğinizi düzeltin yola koyun. Çoluk çocuklar sevgisiz ilgisiz düzensiz huzursuz evlerde büyüyor.

Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Bütün derdiniz işiniz eş ailesi kendinize bir hayat mı edinseniz acaba

Benim görümcem de iyidir, bir sıkıntımız yok. Ben de harika bir görümceyimdir bu arada.. Herkes kendi evinde ailesiyle mutlu olsun, gerisi beni ilgilendirmez.

O durmuyosa sen dur eşine karşı açık ol görüşmek istemediğini söyle şahsen ben öyle yaptım ve kararıma saygı duydu ki devam etseydik arada kalan eşim olacaktı. Herkes herkesle geçinmek zorunda değil düğün, cenaze zorunlu görüşmelerde saygınızı koruyun yeter. Yaşınız kaç acaba merak ettim de ☺️?
27

Bu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Ben de görümceyim ve ben yengemle çok iyi anlaşırım.İki bacı gibiyiz.Yengem çalışmadığı için elimden geldiğince yardım ederim.Zaten yeğenlerime canım feda.Birbirimizden hiçbişey esirgemeyiz.30 yıldır birbirimizi hiç incitmedik.Yengem abimin gözbebeğidir bizim de başımızın tacıdır.Sevgimizin de karşılıklı olduğundan eminim 🌸

Allah yardımcınız olsun. Hepsi aynı değil. Benim bir tane görümcem var, kız kardeşim gibi. Ben de görümceyim, kardeşimin eşini sever sayarım, o da sevgi saygı gösterir. İnsan evladı olmakla alakalı sanırım.

Ben de görümceyim ve ben yengemle çok iyi anlaşırım.İki bacı gibiyiz.Yengem çalışmadığı için elimden geldiğince yardım ederim.Zaten yeğenlerime canım feda.Birbirimizden hiçbişey esirgemeyiz.30 yıldır birbirimizi hiç incitmedik.Yengem abimin gözbebeğidir bizim de başımızın tacıdır.Sevgimizin de karşılıklı olduğundan eminim 🌸
Ne guzel daim olsun insallah

Allah yardımcınız olsun. Hepsi aynı değil. Benim bir tane görümcem var, kız kardeşim gibi. Ben de görümceyim, kardeşimin eşini sever sayarım, o da sevgi saygı gösterir. İnsan evladı olmakla alakalı g

Bu duygular karşılıklıdır biliyor musunuz? Karşılıklı iyi niyetle düzelmeyecek ilişki yoktur. İyi niyeti hep karşınızdan beklemeyin biraz insanlığı karşı tarafa öğretin sonra inanın bazı insanlarda ki buzlar eriyor..

Eşimin bir tane kız kardeşi var çok severim, değerlidir benim için..

Kardeşlerimin eşleri var onlar da benim için kıymetlidir. Onlar da saygı duyarlar severler beni.. Sorun arasak bir sürü bahane bulabiliriz ama biz onu tercih etmiyoruz

Gün sonunda herkes iyi niyetli ama herkesin kendine göre mizacı var saygı duyup ona göre davranmak lazım.

Back
X