- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 17.207
- Puanlar
- 168
Yok aynı şehirdeyiz ama trafikle aramız 1.5 hatta 2 saat. Ha dedin mi git gelimiz yok spontaneFarkli sehirlerde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aynı şehirdeyiz ama trafikle aramız 1.5 hatta 2 saat. Ha dedin mi git gelimiz yok spontaneFarkli sehirlerde mi
Uzak dursa hic umrumda degilValla benimde 3 tane var çok Garipler ilk başta evliliğimi bile onaylamadlar şu an da görüşmüyoruz böyleleri bizden uzak olsun bacım
O durmuyosa sen dur eşine karşı açık ol görüşmek istemediğini söyle şahsen ben öyle yaptım ve kararıma saygı duydu ki devam etseydik arada kalan eşim olacaktı. Herkes herkesle geçinmek zorunda değil düğün, cenaze zorunlu görüşmelerde saygınızı koruyun yeter. Yaşınız kaç acaba merak ettim deUzak dursa hic umrumda degil
Benim 1 tane var size Allah yardim etsin
Insallah oyle yapabilirim ya o kadar kotu kalpli ki artik ne yapsa ne dese sasirmicam diyorum ama yine beni sasirtmayi basariy
Ya şimdi iç içe oluncada uzak duramiyosun bişey diyemiyorum ama mesafeni koru derim canımUzak dursa hic umrumda degil
Bütün derdiniz işiniz eş ailesi kendinize bir hayat mı edinseniz acabaBu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
27O durmuyosa sen dur eşine karşı açık ol görüşmek istemediğini söyle şahsen ben öyle yaptım ve kararıma saygı duydu ki devam etseydik arada kalan eşim olacaktı. Herkes herkesle geçinmek zorunda değil düğün, cenaze zorunlu görüşmelerde saygınızı koruyun yeter. Yaşınız kaç acaba merak ettim de?
Ben de görümceyim ve ben yengemle çok iyi anlaşırım.İki bacı gibiyiz.Yengem çalışmadığı için elimden geldiğince yardım ederim.Zaten yeğenlerime canım feda.Birbirimizden hiçbişey esirgemeyiz.30 yıldır birbirimizi hiç incitmedik.Yengem abimin gözbebeğidir bizim de başımızın tacıdır.Sevgimizin de karşılıklı olduğundan eminimBu gorumcelerin hepsi mi ayni yoksa sadece benim gorumcem mi böyle o kadar isini bilir bencil ve insanlari kullanmaya calisiyor ki daha 30 yasinda ama rolunu cok iyi oynuyor ama insan da hic sevmez ama oyle bi seviyor gibi yapar ki.
Ne guzel daim olsun insallahBen de görümceyim ve ben yengemle çok iyi anlaşırım.İki bacı gibiyiz.Yengem çalışmadığı için elimden geldiğince yardım ederim.Zaten yeğenlerime canım feda.Birbirimizden hiçbişey esirgemeyiz.30 yıldır birbirimizi hiç incitmedik.Yengem abimin gözbebeğidir bizim de başımızın tacıdır.Sevgimizin de karşılıklı olduğundan eminim![]()
Keske herkes siz gibi dusunseBenim görümcem de iyidir, bir sıkıntımız yok. Ben de harika bir görümceyimdir bu arada.. Herkes kendi evinde ailesiyle mutlu olsun, gerisi beni ilgilendirmez.
Allah yardımcınız olsun. Hepsi aynı değil. Benim bir tane görümcem var, kız kardeşim gibi. Ben de görümceyim, kardeşimin eşini sever sayarım, o da sevgi saygı gösterir. İnsan evladı olmakla alakalı g