AH ın yerde kalmadığına dair yaşanmış hikaye.Sizlerin de varsa?

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Bütün kitaplarını alıp okuduğum bir yazarın son yordueni çıkmış kitabını okuyorum orda şöyle bir şey geçiyordu...

Bir adam boşanmak istiyor O yazar eğer yüz kızartıcı bir suçu yoksa sabredin boşanmayın demiş o kişi de yazara:bilmiyorsunuz,yargılamayın başınıza gelmesin,böyle rahat konuşuyorsunuz diyor.Sebep ne diye soruyor yazar oda:10 yıllık evliyiz bir gece olsun birlikte olamadık tedaviye de yanaşmadı eşim...

Yazar da siz birinin ahını almış olmayasanız diyor o kişiye.O da ben de öyle düşündüm ve aklıma şu hadisem geldi:geçmişte bana aşık olan biri vardı ona seni alacağım dedim ama basit bi sebeple vazgeçmiştim dedi.....

Sizinde böyle başınızdan geçen veya çevrenizde başkalarının bu tür hadisleri varsa yazın herkese,özellikle dertlilere moral olsun....

bir gün lisedeyken okula yetişmeye çalışıyorum bembeyaz çoraplarım var üzerimde.
hava bir önceki gün yağmış kenara kirli su birikmiş.
arabanın biri geliyor yanımdan geçiyor o çukurdaki pis suyla beni yıkıyor.
allah belanı versin dedim içimden çok gelerek ama.
sonra adam biraz ilerledi araba tossssss
ve bozuldu çokta iyi oldu

Valla ben kv me ah ettim cektiklerimden..dedim rahat uykusu olmasin bana ettikleri tuzunden..ben affetsem rabbim dilim donmesin hakkimi helal ettimndemeyim dedim okadar tiksindim dusun..ve kv hala derki hix gece uyuyamiyorum asla huzurlu uykum yok diyor. .

konuyu anlamadım ama başlığa göre cevaplayım..
annemin ve babamın çok ahını aldım..
şimdi onlarda kınadığım herşey başıma geldi..
nokta.

konuyu anlamadım ama başlığa göre cevaplayım..
annemin ve babamın çok ahını aldım..
şimdi onlarda kınadığım herşey başıma geldi..
nokta.

Anlaşılmayacak bir şey yok adam 10 yıl eşiyle birlikte olamamasını geçmişte ona aşık olan kıza bağlıyor kıza seni alacağım deyip vazgeçmiş acaba onun ahı mı deye düşünüyor...

Anlaşılmayacak bir şey yok adam 10 yıl eşiyle birlikte olamamasını geçmişte ona aşık olan kıza bağlıyor kıza seni alacağım deyip vazgeçmiş acaba onun ahı mı deye düşünüyor...

sizle alakalı değil..
son bi saattir konuları anlamıyorum..
sanırım gözlerim yorulmuş..
açıkladığınız için teşekkürler..

sizle alakalı değil..
son bi saattir konuları anlamıyorum..
sanırım gözlerim yorulmuş..
açıkladığınız için teşekkürler..
Örneklerle başınıza gelenleri bilmek isteriz...Yine de siz bilirsiniz....

Genelde aileler evlenme dedikleri kişi kötü çıkar çocuklar keşke dinleseydim diye hayıflanır....

ben ah etmiyorum ya, yapımda yok. kim ne kötülük ederse etsin allahtandır, ben bunu da aşarım yoluma bakarım derim. kimseyi kınamam. bilirim öteki dünyaya da kalmaz bu dünyada herkes ettiğinin karşılığını alır. kin diye bişi yok bende tutsam yaşayamazdım ne kazıklar yedim. ah etmediğim için aldığımı da düşünmüyorum ama şu nazar yok mu şu nazar... off insanların nazarına fena geliyorum çok nazarım var kızlar yaa..

Örneklerle başınıza gelenleri bilmek isteriz...Yine de siz bilirsiniz....

Genelde aileler evlenme dedikleri kişi kötü çıkar çocuklar keşke dinleseydim diye hayıflanır....

aynen öyle...

Çalıştığım yerlerden birinde iki ay sonra sigorta yapariz demişlerdi.Ben istemedim bile olmaz deneme süresi dediler.iki ay dolmadan iki patron ve iki eleman patron dolduruşu ile canımı çok yaktılar.Parayada iht.var o aralar işten ayrılırken içinden dedim allah canınızı yaksin.
Çalışan patronun kankasi hırsızlık yapmış işten atmışlar.Patronun gozde elemanı ukala hatun işyerindeki merdivenden dusmus kalcasini kırmış altüst yatmış.Patron ve karısı işyerini kapattı sanırım iş yapamadılar.
Oh olsun hepsine.Ah yerde kalmaz

eski kv nin tek derdi beni sindirmek korkutmak ve uzmekti.. oyle kotuluk dolu ki kalbi.. oglumu parmagimda oynatip gelini de huzursuz edeyim derken Rabbim hepsini kendilerine cevirdi ve oglu aylardir perisan oldu 10kilo verdi.. ha ben asla beddua etmedim Allah a havale ettim.. oyunlari kisa surdu, simdi ogullarinin gozunde kendini aklama derdindeler..

Son düzenleme:

Size mi nazar geliyor siz mi nazar değdiriyorsunuz?
Bence canı yanan ah eder etmeli oda yaşasınki anlasın bi daha yapmasın...

Bigun sinifimdaki cocuk sacimi cekti ah dedim tenefuste yere dustu ^ filan yani birseyle birseyi bagdastirmak istersek illa birseyler cikar bence .d

9 yıl önceki sevgilim (şuan kocam), beni terk ettıgınde ,Allaha yalvarmıştım oda benım gıbı yansın dıye..

1 hafta sonra oturdukları binada yangın çıktı,zor kurtuldular..ha ha ha!!

Anlamadım hem terk ediyor sonra yangın çıkıyor nasıl evleniyorsunuz?

O bile yanan canı rahatlatıyor...
Oh olsun der ama o cocuk o kizin sacini cekti diye degil dikkatsizlikten dustu degil mi ama yakin yakina boyle tesaduf olunca biz insanlar ah ettim ondan oldu diyoruz kendimizi rahatlatmak adina boyle bicok bagdastirma yapiyoruz

Size mi nazar geliyor siz mi nazar değdiriyorsunuz?
Bence canı yanan ah eder etmeli oda yaşasınki anlasın bi daha yapmasın...

bana çok nazar değiyor ya. valla çok kıskanılıyorum hayatım boyunca öyle oldu. ve bunlar hep hastalık olarak çıkıyor karşıma kahretsin ki. anlatsam sığmaz buralara )=

Lisedeyken okul geregi stajlarimiz vardi. Benim staj yaptigim yerde calisanin biri beni resmen kendine usagi bellemisti, her isi bana yaptirirdi. Bende o zamanlar safin salagin önde gideyim bi allahin günü agzimi acip kadina cevap veremezdim.
Bi gün bu rica etti bana surdan dürüm alirmisin bana diye. Ben yagmur camur demeden gittim kadinin istedigini aldim. Hanfendi begenmedi aldigimi, arsiz arsiz beni geri yollamaya kalkti. En sonunda dayanamadim gitmiyorum hic biyere falan dedim. Kadin bana demedigini birakmamisti. O gün kadin icin insallah isinden olursun diye beddua etmistim. Iki hafta gecmeden iflas edip dükkani kapatmislar.

Tabi ben bunu görünce, benim bedduam tutar haciii moduna giriyorum bi sevinmeler falan... Eee ilahi adalet, kendinden 30 yas kücük olan insan evladini eziklerse olacagi bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…