Bütün kitaplarını alıp okuduğum bir yazarın son yordueni çıkmış kitabını okuyorum orda şöyle bir şey geçiyordu...
Bir adam boşanmak istiyor O yazar eğer yüz kızartıcı bir suçu yoksa sabredin boşanmayın demiş o kişi de yazara:bilmiyorsunuz,yargılamayın başınıza gelmesin,böyle rahat konuşuyorsunuz diyor.Sebep ne diye soruyor yazar oda:10 yıllık evliyiz bir gece olsun birlikte olamadık tedaviye de yanaşmadı eşim...
Yazar da siz birinin ahını almış olmayasanız diyor o kişiye.O da ben de öyle düşündüm ve aklıma şu hadisem geldi:geçmişte bana aşık olan biri vardı ona seni alacağım dedim ama basit bi sebeple vazgeçmiştim dedi.....
Sizinde böyle başınızdan geçen veya çevrenizde başkalarının bu tür hadisleri varsa yazın herkese,özellikle dertlilere moral olsun....
konuyu anlamadım ama başlığa göre cevaplayım..
annemin ve babamın çok ahını aldım..
şimdi onlarda kınadığım herşey başıma geldi..
nokta.
Anlaşılmayacak bir şey yok adam 10 yıl eşiyle birlikte olamamasını geçmişte ona aşık olan kıza bağlıyor kıza seni alacağım deyip vazgeçmiş acaba onun ahı mı deye düşünüyor...
Örneklerle başınıza gelenleri bilmek isteriz...Yine de siz bilirsiniz....sizle alakalı değil..
son bi saattir konuları anlamıyorum..
sanırım gözlerim yorulmuş..
açıkladığınız için teşekkürler..
Örneklerle başınıza gelenleri bilmek isteriz...Yine de siz bilirsiniz....
Genelde aileler evlenme dedikleri kişi kötü çıkar çocuklar keşke dinleseydim diye hayıflanır....
ben ah etmiyorum ya, yapımda yok. kim ne kötülük ederse etsin allahtandır, ben bunu da aşarım yoluma bakarım derim. kimseyi kınamam. bilirim öteki dünyaya da kalmaz bu dünyada herkes ettiğinin karşılığını alır. kin diye bişi yok bende tutsam yaşayamazdım ne kazıklar yedim. ah etmediğim için aldığımı da düşünmüyorum ama şu nazar yok mu şu nazar... off insanların nazarına fena geliyorum çok nazarım var kızlar yaa..
9 yıl önceki sevgilim (şuan kocam), beni terk ettıgınde ,Allaha yalvarmıştım oda benım gıbı yansın dıye..
1 hafta sonra oturdukları binada yangın çıktı,zor kurtuldular..ha ha ha!!
Bigun sinifimdaki cocuk sacimi cekti ah dedim tenefuste yere dustu ^ filan yani birseyle birseyi bagdastirmak istersek illa birseyler cikar bence .d
Oh olsun der ama o cocuk o kizin sacini cekti diye degil dikkatsizlikten dustu degil mi ama yakin yakina boyle tesaduf olunca biz insanlar ah ettim ondan oldu diyoruz kendimizi rahatlatmak adina boyle bicok bagdastirma yapiyoruzO bile yanan canı rahatlatıyor...
Size mi nazar geliyor siz mi nazar değdiriyorsunuz?
Bence canı yanan ah eder etmeli oda yaşasınki anlasın bi daha yapmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?