- 14 Şubat 2018
- 123
- 73
- 13
- 33
- Konu Sahibi Fatmagul46
-
sen hakkını kullandın demem de yani evlenmek için senin tekrar evlenmeni bekleyecek hali yok. niyeti varsa çok meraklıysa bırakın evlensin yani zincire vuracak haliniz yok ki.
Sen hakkını kullandın demem ama 7 yıllık ilişkim olsa evlenmek isterim artık yani.işi gücü olayına cok karısmayın anne babanız konussun
Bu işler sırayla olmaz. Her ortamda söylemesi hiç hoş değil. Sana şaka yaptığını sanıyor belli ki. Rahatsız olduğunu üzüldüğünü söyle. Istediği kisi ile de evlensin karışma. İşi olmayabilir ama baban şart koşarsa is bulup girebilir. Babana bırak sen bu konuyu arada kötü olursun.
Guzellikle konustun anlamamis elinden geleni yapmissin . Konustukca kotu olursun nisan atma surecini bilirim ortamlarda oyle konusmasi cok kirici bizim evde konusunu bile actirmam kimse lafini da yapamaz uzulecegimi bilirler bosver herkes kendi hatasinin bedelini oder
Ya kardeşlerinize neden alınıyorsunuz anlamıyorum ki. ? Kardeşiniz o ne olacak ? Nasıl ki siz onun iyiliğini düşünüyorsunuz eminim o da düşünüyordur.
Tekrar sizin evlenmenizi beklemesi saçmalık olur zaten . Kimin her şeyi hazırsa o evlensin. Ne farkeder ki sizin nişan atıp atmamanız? Demekki öyle hayırlıymış öyle olmuş.
Sevgilisi konusunda da siz ne derseniz bildiğini okuyacaktır. Karışmayın derim.
Sen sadece onun mutlulugunu dusundugunden emin misin? Senden 6 ay sonra olsa ne olur 6 yil sonra olsa ne olur?
Kendi nişan atmışlığınızı bu kadar işin içine karıştırmasanız kardeşinizi düşündüğünüze emin olucaktım ama burda siz biraz kardeşinizi kıskanıyomuşsunuz gibi yazmışsınız daha çok..
çok koca meraklısıysa gitsin doysun kocaya. sen nişanlanınca hırs yapmış ondan böyle kuduruyor.sıra sende şimdide seni görelim de.mutluluk değil de sırf koca bulmak için atlı koşturur gibi evlenecekse kendi derdi.yarın öbürgün üzülünce sırayı hatırlatırsın.
iyide sen nişanlıdan ayrıldın diye bütün millet yas tutacak hali yok ,
bitmiş gitmiş sende konunun üzerini kapat artık ,
bence sen ; ben evlenmeden o evlenemz gibi bir düşüncen var ve kardeşin bunu bilerek bu sözleri söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?