• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah kayın validem ah nasıl yapayım bilemedim

Benimkindede var bu huy. Bende inadina baskasinin yaninda yuzune vakmiyorum soguk davraniyorum

merhaba sevgili arkadaşlar bir derdim var ...
sanırım en tehlikelisi ikili oynayan kayınvalide buradayken surat asan yuruyuşe çıktığımızda önden önden yürüyen kadın gitti akrabalarının yanına aman bir samimiyet telefonda aman bir iyi hergün öpüyor falan yanında yüzüme bakmayan kadın gitti sanki melek
kocama bunu anlatamıyorum milletin yanında ölüp bayılıyo sanki
ıspatlayamıyorum ee ondaki değişime ben ayak uyduramıyorum
ne yapacağım bana akıl verin artık çok soğdum eşim arada kalmasa hiç yüzlerine bakasım yok
benim rahmetli kayınvalidemde misafirler varken türk kahvesi ikram etmişti:KK53:çok utanmıştım ..nur içinde yatsın

seninki nasıl belli etti kendini
Oğlunun yanında yapmaması gereken bi davranışta bulundu bana karşı.ben sesimi çıkarmadım o an. Salak gibi bişey olmamış gibi davrandım evden çıktıktan sonra ağladım dayanamadım keşke gelmeseydim dedim. Sonra kavga etti nişanlım kendisiyle ne biçim davraniyosun bi de bana kızı üzme diyorsun diye de yüzüne vurmuştu.

Nefret ediyorum ondan hci kimse nolur Olsun eşinin annesi falan demesin kim olursa olsun iki yüzlü insana tahammül etmek çok zor resmen sizi salak.yerine koyup oynuyor kadın.ordaki kimse ne mal olduğunu bilmiyor ama o sizin bildiğinizi biliyor Ona rağmen sergiliyor showunu. Ve de tepki verdiğiniz an haksız koruma dusuyorsunuz.

Öyle duygusuz insanlar değiliz ki robot gibi yapıyo ama o bi anne diyelim dimi burda da bir sürü anne var ve tepkimizi veriyoruz herkese.

Saygisiz ligi hakediyor ama vereceğim tepki bana yakışmadıgi için susuyorum. Ama oglundan çıkarıyorum işte zavallım o da ne söylese boş kadın arsiz cunku

Oğlunun yanında yapmaması gereken bi davranışta bulundu bana karşı.ben sesimi çıkarmadım o an. Salak gibi bişey olmamış gibi davrandım evden çıktıktan sonra ağladım dayanamadım keşke gelmeseydim dedim. Sonra kavga etti nişanlım kendisiyle ne biçim davraniyosun bi de bana kızı üzme diyorsun diye de yüzüne vurmuştu.

Nefret ediyorum ondan hci kimse nolur Olsun eşinin annesi falan demesin kim olursa olsun iki yüzlü insana tahammül etmek çok zor resmen sizi salak.yerine koyup oynuyor kadın.ordaki kimse ne mal olduğunu bilmiyor ama o sizin bildiğinizi biliyor Ona rağmen sergiliyor showunu. Ve de tepki verdiğiniz an haksız koruma dusuyorsunuz.

Öyle duygusuz insanlar değiliz ki robot gibi yapıyo ama o bi anne diyelim dimi burda da bir sürü anne var ve tepkimizi veriyoruz herkese.

Saygisiz ligi hakediyor ama vereceğim tepki bana yakışmadıgi için sunuyorum. Ama oglundan çıkarıyorum işte zavallım o da ne söylese boş kadın arsiz cunku
aynen öyle benim ki bi kez düştü o hataya gittim surat 5 karış sonra eltim geldi ona canım cicim olunca eşim bi orda fark etti o zamanda tamam haklısın dedi ama bi şey yaptığı yok eğer ben gider konuşursam senin şikayet ettiğini bilecek ve sana daha başka davranacak sen konuş diyo ne diyim bana neden ikili oynuyorsun mu diyim

desene melek yüzlü şeytan benim ki gibi ben hergün dua ediyorum ve dua istiyorum bir an önce gebersin diye

Allaha havale ediyorum valla ben öyle hazır cevapta değilim tepki de vermiyorum içime ata ata hasta edecek beni. Ama bazen bakıyorum öyle hatalar yapıyo ki Allahım sen büyüksun diyorum. Ben karakter.olarak onla ugrasacak çirkeflikte değilim ama tepki alınca geri çekildiğini de farkettim. Ama işte olay anında veremiyorum lanet olası tepkiyi.kadin bildiğin çirkeflikten anliyo

desene melek yüzlü şeytan benim ki gibi ben hergün dua ediyorum ve dua istiyorum bir an önce gebersin diye
yok ben beddua etmiyorum sadece hakkım helal olmasın düğün zamanı yaptıkları akıttığım göz yaşı için senin ki daha beter galiba:KK62:

Allaha havale ediyorum valla ben öyle hazır cevapta değilim tepki de vermiyorum içime ata ata hasta edecek beni. Ama bazen bakıyorum öyle hatalar yapıyo ki Allahım sen büyüksun diyorum. Ben karakter.olarak onla ugrasacak çirkeflikte değilim ama tepki alınca geri çekildiğini de farkettim. Ama işte olay anında veremiyorum lanet olası tepkiyi.kadin bildiğin çirkeflikten anliyo
bende sonradan keşke şunu deseydım falan diye hayıflanıyorum ama olay anında kalakalıyorum

yok ben beddua etmiyorum sadece hakkım helal olmasın düğün zamanı yaptıkları akıttığım göz yaşı için senin ki daha beter galiba:KK62:
ahh ah bizimle yaşıyordu 3,5 aylık hamileydim yaptıklarına artık dayanamadım kavga ettik evi terkettim 15 gün sonra mecburen döndüm bu arada ne aradı ne sordu sonra bir kavga daha ağız dolusu ''allah çocuğundan çıkarsın '' dedi defoldu gitti 8 aydır allahım ondan çıkarıyor belini doğrultamadı ama benim öfkem hiç azalmadı çünkü oğlu körü körüne hala anam diyor herşeyi bildiği halde severek evleniştim şimdi nefret ediyorum ana oğul çok şey yaşattılar bu yazdığım denizde kum sadece

milletin yanında sevgi kelebeği oluyorsa bırakın olsun hatta sizde karsılık verin samimiyetine.yalnızken duvar oluyorsa sizde olun.eşinize kalkıp vay bu kız bana soguk davranıyor bilmem ne diye şikayet ederse, "aaa,olur mu canım gecen gun falanca filancanın yanındaydık.annemi nasıl sevdiğimi herkes gördü.heralde dalgınlıgıma denk geldi,yoksa yaparmıyım oyle,aşk olsun" deyiverin.
artık kayınvalideniz düşünsün:D

ne gadınsın elune! :D haklısınn.. altına imzamı atıyorum....

ahh ah bizimle yaşıyordu 3,5 aylık hamileydim yaptıklarına artık dayanamadım kavga ettik evi terkettim 15 gün sonra mecburen döndüm bu arada ne aradı ne sordu sonra bir kavga daha ağız dolusu ''allah çocuğundan çıkarsın '' dedi defoldu gitti 8 aydır allahım ondan çıkarıyor belini doğrultamadı ama benim öfkem hiç azalmadı çünkü oğlu körü körüne hala anam diyor herşeyi bildiği halde severek evleniştim şimdi nefret ediyorum ana oğul çok şey yaşattılar bu yazdığım denizde kum sadece
benimde nişanlılık dönemim burnumdan geldi hiçe saydı beni hep

benimde nişanlılık dönemim burnumdan geldi hiçe saydı beni hep
benimkini kocası zamanında boşamış kurtulmuş sonra bu oğlunun yanına yerleşmiş yaklaşık 15 yıl birlikte yaşamışlar işte sonra gerizekalı ben evlendim ama sanki kadının kocasını elinden almışım gibi bana direkt birşey söyleyemiyordu ama her fırsatta aramızı bozmaya çalışıyordu şimdi ki aklım olsa aşkından ölsem yine de evlenmezdim

Vega sende sinsi ol kv karsi. Esin varken gulsun yüzün ,esine asla annen soyle yapti boyle yapti deme kadinida takma kafana onun huyu degismez bu saatten sonra. Sen sinir olacagina o olsun. Zaten seni uzmek kocanla arani bozmak icin yapiyor vebali gunahi boynuna. Sen sikayet edeceksin ko canda o benim annem diyecek vs vs. Boşver gitsin.

merhaba sevgili arkadaşlar bir derdim var ...
sanırım en tehlikelisi ikili oynayan kayınvalide buradayken surat asan yuruyuşe çıktığımızda önden önden yürüyen kadın gitti akrabalarının yanına aman bir samimiyet telefonda aman bir iyi hergün öpüyor falan yanında yüzüme bakmayan kadın gitti sanki melek
kocama bunu anlatamıyorum milletin yanında ölüp bayılıyo sanki
ıspatlayamıyorum ee ondaki değişime ben ayak uyduramıyorum
ne yapacağım bana akıl verin artık çok soğdum eşim arada kalmasa hiç yüzlerine bakasım yok
Aynı taktiği sende uygula.
Başbaşa iken mesafeli ama saygılı dur.Fazla da muhatap olmamaya çalış.
Onun oyununu onun taktiğiyle sürdür.

Back
X