Ah kaynana ah

Slm arkadaşlar dün kv gittim biraz iş güç derken yoruldum oturdum kv hemen dert yanmaya başladı ağzımı yokluyo ışte kışın nasıl olacak napıcam daha bide kaynanamın sobası var diye iyice dinledim sonra sakin bir ses tonuyla anne ben sizin kapınıza geldim geleli bu işleri yine yapıyodun gün doğmadan neler doğar hep böyle kalıcak değilsin ya daha kışa kaç ay var böyle yapıp isyan etmiş oluyosun biraz şükretmek lazım bak bende ameliyat oldum benimde sıkıntılarım oldu taşındım yine tek başımaydım bunca gün herşeyle tek başa çıktım ama hep şükür dedim hiç nolucak denedim allahta hep yardım etti dedim dediğiniz öneriyide sundum babanneyle yasaması konusunda kaynanam kabul etmez dedi bende ozaman baksın çaresine siz işinizi daha iyi bilirsiniz dedim yani anlıycanız anladı ne istedigimi daha doğrusu istemediğimi

Ya iki daire kendilerinin birinde kendi birinde babanne oturuyor onları kiraya verseler fazlasıyla yeter kiraya çıkmaya ama nerde ozaman elinin altında uşak olmayacak evleri bukadar kıymetliyse ben nasıl kira paralarını vereyim biz ev kredisi ödüyoruz bizbize anca yetiyoruz ben sadace nasıl engelleyebilirim gelmelerini sağlam bi cvp vermek istiyorum zorlamamaları için eşimlede akşam konuşucam inşallah eşimı arayıp duygu sömürüsü yapıp ağlamaz

Valla babaanne yalnız bir dairede kalıyor karşıda kaç yıllık gelini var (kv) ama cümbür cemaat bir kış sizde kalmaya mi gelecekler . Bi önce kendilerine baksınlar ..

Biraz yavaş ol nerden nereye sıçradın öyle
Hele üsluba bak , ağızda çiklet var sanki .. neyse ban yemek işte istemiyorumda beter ol ozaman ne diyeyim . 10 yıl çocuk tedavisi gören biri olarak diyorum , sitres sıkıntı ki oldukça sitresli günler bekliyor sizi bu yazılanlara göre, çocuk tedavisini etkiliyor ! Ha herşeye rağmen oldu bebeginiz diyelim ki allah isteyen herkese nasip etsin amin, döşegini size atmak isteyen bir kaynana ve koca ailesi var ,minnak evinizde bebekle bu duruma ne kadar dayanırsınız bilemiycem , velhasıl kelam demek istediğim ileride olabilecek bir boşanma durumundan dolayı babasız çocuk büyütmek zor dedim anlayana

Hele üsluba bak , ağızda çiklet var sanki .. neyse ban yemek işte istemiyorumda beter ol ozaman ne diyeyim . 10 yıl çocuk tedavisi gören biri olarak diyorum , sitres sıkıntı ki oldukça sitresli günler bekliyor sizi bu yazılanlara göre, çocuk tedavisini etkiliyor ! Ha herşeye rağmen oldu bebeginiz diyelim ki allah isteyen herkese nasip etsin amin, döşegini size atmak isteyen bir kaynana ve koca ailesi var ,minnak evinizde bebekle bu duruma ne kadar dayanırsınız bilemiycem , velhasıl kelam demek istediğim ileride olabilecek bir boşanma durumundan dolayı babasız çocuk büyütmek zor dedim anlayana
Ciklet sevmem ama sana afiyet olsun bu bir ikincisi de senin yaşadığın o sitresleri bende yaşadım ama burda senden başka kimseye bu üslupla cvp vermedim senin üslubuna karşılık verdim daha güzel bi dille söyleyebilirdin üçüncüsü ben sana beddua etmiycem çünkü acını en iyi ben anlarım allah kucağını doldursun

Ciklet sevmem ama sana afiyet olsun bu bir ikincisi de senin yaşadığın o sitresleri bende yaşadım ama burda senden başka kimseye bu üslupla cvp vermedim senin üslubuna karşılık verdim daha güzel bi dille söyleyebilirdin üçüncüsü ben sana beddua etmiycem çünkü acını en iyi ben anlarım allah kucağını doldursun
Babasız çocuk büyütmek zor ,öngörüsünü tersten okumuş olmanız lazim ,bu şekilde cvp vermeniz için! Ayrıca beddua değil kaynana danası anas9 babası beter ol yani çek ozaman demeye getirdim. Ve hala ısrarla yanlış anlama durumundasiniz ben çocuğunuz olmasinmi dedim yahu !!! Allah isteyen herkese nasip etsin önce size .. benim.bitane oldu tüp bebekle , rabbim aratmasin (amin) . Insallah ir yıl sonra doğum yaptım kaynanam evimden gitmiyor, sütüm yok , diye konu açmazsınız (!)
Son olarak çocuk tedavisini askıya alın,(sitres altında tedavi emekleri boşa gitmesin) babasız çocuk büyütmek zor ( bunlar size gün yüzü göstermez, evlliginiz bile bitirebilir) yazısında üslup diyebileceğiniz ne anladiniz çok merak.ediyorum !! Herkese açık.bir platformda isteyen hakaret etmediği müddetçe istediğini yazar , whatsap grup 'ta arkadaşlarınız ile konuşmuyorsunuz. Hoşunuza gitmeyen yorum cvp vermezsiniz olur biter !! Size sitresli günlerinizde mutluluklar

Babasız çocuk büyütmek zor ,öngörüsünü tersten okumuş olmanız lazim ,bu şekilde cvp vermeniz için! Ayrıca beddua değil kaynana danası anas9 babası beter ol yani çek ozaman demeye getirdim. Ve hala ısrarla yanlış anlama durumundasiniz ben çocuğunuz olmasinmi dedim yahu !!! Allah isteyen herkese nasip etsin önce size .. benim.bitane oldu tüp bebekle , rabbim aratmasin (amin) . Insallah ir yıl sonra doğum yaptım kaynanam evimden gitmiyor, sütüm yok , diye konu açmazsınız (!)
Son olarak çocuk tedavisini askıya alın,(sitres altında tedavi emekleri boşa gitmesin) babasız çocuk büyütmek zor ( bunlar size gün yüzü göstermez, evlliginiz bile bitirebilir) yazısında üslup diyebileceğiniz ne anladiniz çok merak.ediyorum !! Herkese açık.bir platformda isteyen hakaret etmediği müddetçe istediğini yazar , whatsap grup 'ta arkadaşlarınız ile konuşmuyorsunuz. Hoşunuza gitmeyen yorum cvp vermezsiniz olur biter !! Size sitresli günlerinizde mutluluklar
Daha eşimin karakterini bilmeden bu konuda fikrini beyan etmemişken ve bu kadar tedavi stresi yaşayıp beni en iyi şekilde anlaması gerekn kişi olaraktan babasız çocuk büyütmek zor kelimesinin beni ne kadar yaralayacağını tahmin etmeniz zor degil evet sonuçta yüzyüze konuşmuyoruz ben sizin ne söylemek istediğinizi anlamamış olabilirim yazım biçiminiz biraz sert geldi tekrar söylüyorum yanlış anlamış olabilirim sonuçta size özel husumetim yok kul hakkına girmek istemem yanlış anlayıp sizi kirdıysam özür dilerim

Slm arkadaşlar dün kv gittim biraz iş güç derken yoruldum oturdum kv hemen dert yanmaya başladı ağzımı yokluyo ışte kışın nasıl olacak napıcam daha bide kaynanamın sobası var diye iyice dinledim sonra sakin bir ses tonuyla anne ben sizin kapınıza geldim geleli bu işleri yine yapıyodun gün doğmadan neler doğar hep böyle kalıcak değilsin ya daha kışa kaç ay var böyle yapıp isyan etmiş oluyosun biraz şükretmek lazım bak bende ameliyat oldum benimde sıkıntılarım oldu taşındım yine tek başımaydım bunca gün herşeyle tek başa çıktım ama hep şükür dedim hiç nolucak denedim allahta hep yardım etti dedim dediğiniz öneriyide sundum babanneyle yasaması konusunda kaynanam kabul etmez dedi bende ozaman baksın çaresine siz işinizi daha iyi bilirsiniz dedim yani anlıycanız anladı ne istedigimi daha doğrusu istemediğimi

İyi yapmışsın. Ayrıca lafın özünde 'eli ayağı tutan insanlarsınız kimseye muhtaç değilsiniz' i iyi belirtmişsin.
Ama anlayana. Dur bakalım yakında çıkar kokusu..

Teşekkür ederim fikrimi net bi şekilde belli ettim cvp veremedi anladı zaten dün akşam eşimede anlattım eşimde öyle şey olurmu 1 gün değil ki kış dedi ne onlar rahat eder ne biz dedi senin üşütmemen lazım gerekirse sobalarını gider ben kurarım yada bi klima baglatıriz dedi hangisini kabul ederlerse dedi aradada gider yardımcı oluruz bunun için bile seni zorlayamam sen elinden gelenin fazlasını zaten yapıyosun hemde hiç karşılığını görmemişken dedi bakalım ilerleyen günler neye gebe şmdilik böyle eşim benim yanimda olduğunu belirtti :halay:

Kimseye telefon edip de nasilsin diyememe sebebim :KK66: bir dokun bir ah isit misali. Bana ne evin soguksa. Soba yeni mi icat oldu ilk kez mi yakacaksin da kara kara dusunuyorsun be kadin? Bana ne ya.

Evi gercekten soguk olan oturur care dusunur,onun bunun evine yerleseyim diye firsat kollamaz. Bakima da gercekten muhtac olan insan kendine bakici tutar,huzurevine gider. Care cok ama birilerinin ustune yikilmak daha kolaylarina geliyor nedense. Ben baskasinin evinde wcye bile giremem ne rahat insanlar var yahu hayret ediyorum

Mrb arkadaşlar dün konu açmıştım kaynanam sürekli işe çağırıyor diye az önce annem aradı kv aramış nasıl oldun diye oda aynıyım işte felan demiş annemde kendine dikkat et felan demiş kv hemen gelinlerede zor oluyo gelip gitmek eşime söylüyorum gidip kalalım demiş oğlumda çağırdı demiş YALANNN hiç öyle bişey demedik kışın napıcam demiş evleri sobalı nasıl soba yakıcaz demiş annemde senin çağırmanı bekliyo gelmeyi düşünüyolar istersen ayıp kızım çağır dedi sinirimden onu fırçaladım 3 kişi onlar birde babanne var oda yaşlı aynı apartmanda oturuyolar oda yanlız kalamaz oda gelir ettimi 4 kişi ben sabahtan akşama bunlara hizmet etmek zorundamıyım ya ben ćocuk tedavisi görüyorum nasıl rahat edicez evim küçük offf ya gelelim diye tuttururlarsa nasıl tepki almalıyım birde belki ameliyat olma olasılığı varmış çevresi çok geniş gelen giden bitmez napıcam ben :KK43:
Bende bu kafayı anlamiyorum yaa madem soba yakamiycak durumdasin evini kiraya ver yada sat dogalgazli eve çik

Böyle konularda benim anlayamadığım bu insanlar çocukları evlenmeden önce ne yapıyorlardı?
O zaman da kışlar soğuktu öyle değil mi?
Soba o zaman da vardı.
Ne sebepse o zaman da vardı.
Sizi mi bekliyorlardı ısınmak için.
Sırf rahatsızlık vermek maksatlı yapılan hareketler.
O yüzden de her tür muameleyi hak ediyorlar.
Yani "hayır" denmesini...

Haklısınız arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum şimdilik hallettim gibi duruyor umarım bidaha böyle birşeye cesaret edemezler bakalım neler olacak

Back
X