- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya iki daire kendilerinin birinde kendi birinde babanne oturuyor onları kiraya verseler fazlasıyla yeter kiraya çıkmaya ama nerde ozaman elinin altında uşak olmayacak evleri bukadar kıymetliyse ben nasıl kira paralarını vereyim biz ev kredisi ödüyoruz bizbize anca yetiyoruz ben sadace nasıl engelleyebilirim gelmelerini sağlam bi cvp vermek istiyorum zorlamamaları için eşimlede akşam konuşucam inşallah eşimı arayıp duygu sömürüsü yapıp ağlamaz
Keşke durumumuz olsa bırak para vermeyi ev alırım yakamdan düşsün diye ama bizim borçlarımız var ucu ucuna anca geçiriyoruz birde tefavi masrafları malum birdefa eşine küsüp bize geldi kaynanam 1 hafta sinir hastası oldum abartısız evimiz akşam kadar onun eşi dostuyla doluyordu bi haber bile vermiyordu bir bakıyordum zil çalıyo gelen giden bitmedi müsaitmisin kızım diye bile sormadı sonra benim evime beni sahip çıkartmadı mutfağıma sadece kendi misafirlerine hizmet etmek ićin soktu geri kalan eşime yemeği kendisi yaptı birde övündü beni mutfağımdan itip içeri sokmadı daha baktı eşim olmuyo babasını aradı gel annemi al diyeDuygu sömürüsü yaparsa sen de doğru şekilde yönlendir o zaman.
"Başkasının evinde onlar da rahat edemez. Bir tek annen değil ki. Onların yanında rahat hareket edemem huzurumuz düzenimiz bozulur. Kardeşinle ortak para verip havalar soğumadan evlerine doğalgaz döşetelim" de..
Beraber yaşama konusunda çelişme bile net şekilde olmaz de..
En iyisiyle bile zor olur emin ol..
Haydaaaa.....Annem kendisi babamın bütün ailesine baktı yardım etti evlendirdi amcalarimı ama bizim en kötü zamanımızda kimse yanımızda olmadı ve annem hala aynı kafada herkese yardım edelim kafasında tamam edelim ama kendimizdende ödün vermeyelim.kendimizde ezdirmeyelim bu yüzden onada kızgınım benim adına neden konuşuyo
Ayni durumdayiz tasiniyorum anneminde kayinvalideminde tatile çıkası geldi.Ben hastayken taşınırken hić bir zor anımda bana yaklaşmaz ama işi düşünce beni hatırlamasına kızıyorum arada gelip yardım edeyim tamam kabulüm zaten bayramdan bu yana canıma okudun sesim çıkmadı ama aynı ev içinde asla istemem onlar gelirse ben durmam burda
bana zor olmuyo gelmek ben gelirim size deyin. Eşinizi de sıkı sıkı tembihleyin. Genelde oğlanlar annelerine yok diyemezler, tavrınızı net bir şekilde eşinize belirtirseniz bence sıkıntı olmaz. Eğer eşiniz bu konuda tarafsız % 100 sendeler. Allah yardımcın olsun.Mrb arkadaşlar dün konu açmıştım kaynanam sürekli işe çağırıyor diye az önce annem aradı kv aramış nasıl oldun diye oda aynıyım işte felan demiş annemde kendine dikkat et felan demiş kv hemen gelinlerede zor oluyo gelip gitmek eşime söylüyorum gidip kalalım demiş oğlumda çağırdı demiş YALANNN hiç öyle bişey demedik kışın napıcam demiş evleri sobalı nasıl soba yakıcaz demiş annemde senin çağırmanı bekliyo gelmeyi düşünüyolar istersen ayıp kızım çağır dedi sinirimden onu fırçaladım 3 kişi onlar birde babanne var oda yaşlı aynı apartmanda oturuyolar oda yanlız kalamaz oda gelir ettimi 4 kişi ben sabahtan akşama bunlara hizmet etmek zorundamıyım ya ben ćocuk tedavisi görüyorum nasıl rahat edicez evim küçük offf ya gelelim diye tuttururlarsa nasıl tepki almalıyım birde belki ameliyat olma olasılığı varmış çevresi çok geniş gelen giden bitmez napıcam ben![]()
Ya iki daire kendilerinin birinde kendi birinde babanne oturuyor onları kiraya verseler fazlasıyla yeter kiraya çıkmaya ama nerde ozaman elinin altında uşak olmayacak evleri bukadar kıymetliyse ben nasıl kira paralarını vereyim biz ev kredisi ödüyoruz bizbize anca yetiyoruz ben sadace nasıl engelleyebilirim gelmelerini sağlam bi cvp vermek istiyorum zorlamamaları için eşimlede akşam konuşucam inşallah eşimı arayıp duygu sömürüsü yapıp ağlamaz
ayy çıldırım. Yerinizde olsam üşenmem hergün giderim. Diğer eltim ile bölüşürüm gitme işini ama evimi açmam böyle bir durumda. bir yerleşirse daha kaçışın olmaz. En azından ameliyattan sonra az toparlanırsa kaçarsınız sizde, ama size yerleşirse uzunnnca bir süre böyle gider.Kızı yok 15 gün sonra ameliyat olup bana gelecekmiş kışın yarısında bi oğlumda diğerinde bi oğlumda kalsam diyorum ama kısmet diyormuş yer yapıyo kendince
Aynısını biz yapsak saygısız gelin ve hayırsız evlat damgasını yeriz hemenAyni durumdayiz tasiniyorum anneminde kayinvalideminde tatile çıkası geldi.
Bide hastayım sabahtan beri sana anlatamam
Bunlar isi dusunce zaten gelirler
Eşiminde isteyeceğini sanmıyorum ama duygu sömürüsü yaparsa ışte ozaman iş değişebilirbana zor olmuyo gelmek ben gelirim size deyin. Eşinizi de sıkı sıkı tembihleyin. Genelde oğlanlar annelerine yok diyemezler, tavrınızı net bir şekilde eşinize belirtirseniz bence sıkıntı olmaz. Eğer eşiniz bu konuda tarafsız % 100 sendeler. Allah yardımcın olsun.
Ağzınla kuş tutsan yaranamıyorsun ben bunu anladım haklısınBen kvye ameliyatında hastanede ve sonrasında evinde baktım da ne oldu ? Eşimle kendi aramızda tartışırken kv girdi araya "sen yemek yapmamak için hastaneye geldin" dedi. Yani aklını başına al bu durumdan öyle ya da böyle sıyrıl. Kv kendisi kayınvalidesini alsin da baksın o zaman neden karşı dairede kadıncağız? Alemin enayisi biz miyiz ? Sana kocan bir şey derse de kendi annesini örnek ver bu yaşta aynı evde durmuyorlar ben daha çocuksuzum yeni evli sayılırım de geç. Hiç umrun olmasın.
Bu dünyaya kv kahrı çekmeye gelmedik.
Ağzınla kuş tutsan yaranamıyorsun ben bunu anladım haklısın
gerçekten çok mantıklı ben neden bunu düşünemedim evet bencede alsın kendisi kaynanasını yanına hem iki evin işi daha zor oluyo tutsun bi yardımcı ayy çok sağolun ya bak bu süper fikir akşam eşime sunucam bunuO zaman kendi kayınvalidesini o yanına alsın bakalım istiyormu. boşalan evi kiraya versinler. gelen parayla ev yardımcısı tutsunlar hem soba yalar hem temizler.
ne güzel iş ya.
canı sıkılan gelinine taşınmak istiyor.
Evet hem de arkamizdan da konuşurlarAynısını biz yapsak saygısız gelin ve hayırsız evlat damgasını yeriz hemen
Eltimin evi uzak ve 3 çocuklu onun kendi işi başından aşkın hem benimle konuşmuyo ev aldığımızdan bu yanaOnun için olabildigince evinden uzak tut siz gidip gelin işleri de eltinle yarı yarıya paylaş. Eltinle aran iyi olmasa bile iyi tut bu konuda sadece.