Ah kaynana ahh

Madame jolie

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
45
14
8
merhaba hanımlar

Direk konuya girecem, 2 hafta sonra eşimin kuzeninin nişanı olacak başka bi şehirde,
kv ve büyük görümcem konuşurken, kim kim gideceksiniz diye sordu.
Oda eşimi, kayın'ım eltim ve küçük görümcemi saydı bırlıkte gidecez diye söyledi

Kb gitmiyor
Benide evde kb'yı tek bırakmamak için heralde Saymadı eltim akraba ben yabancıyım ya ondan sormadı biliyorum. (Diyeceksinizki ne alaka akraba yabancı farketmez.)

Buarada, kayınvalide ve eltimle bırlıkte oturuyoruz,

Hepsini sayarken eltim ordaydı beni saymadığını farketti duymamış numarasını yaptım bozulduğumu anlamasın diye ama yinede cok üzüldüm beni hizmetçi olarakmı evin önünde bırakıyor....

Çok zoruma gitti. sizce ne yapmalı, ne demeli, bu kv'ye!!!

Onun demesiyle mi? Kocan ne? Heykel mi biblo mu? Agzi yok mu?

onlarla hiç muhattap olma. eşine söyle böyle dediler diye. hizmetçi miyim ben de bastırarak. o laftan sonra zaten birşeye gerek kalmıyor. bu arada görümcen pisleşirse, kimin babasıysa o baksın de.

Senin kocan yok mu canım.Bi yere gidip gidemeyeceğine karar verecek tek kişi kocan o da seninle birlikte karar vermeli.
Ayrıca aynı evin içinde mi yaşıyosunuz kayinvalide eltinler siz falan
Eğer öyleyse kızman gereken kocan,böyle bi aileyi kabul ettiğin için sen de suçlusun ayrıca kusura bakma.
Kayinvalideye hiç kızma yani napsan düzelmez hepimiz biliyoruz bunu

Bu konuşma 1 saat önce oldu tabiki kocama söylenti düşünüyorum aslında biz konuşmuştuk gideceğimizi kaynanaya sormam sadece beni saymaması zoruma gitti kendi karar veriyormuş gibi

Bu konuşma 1 saat önce oldu tabiki kocama söylenti düşünüyorum aslında biz konuşmuştuk

Biri kalip kp e bakacaksa bu kayinvalideniz olmali.hala teyze sifati var,mecbur gitmeliyse o zaman esinizde gitmez size eşlik eder. Neticede babasi. Bu arada kp cok yasli is goremez 2 gun evde yalniz kalamax durumda rahatsizmi

Öncelikle kocam war cok şükür, ve eşimle kendi aramızda biara konuştuk öle gidecez diye ben kvnin böyle bi hamle yapacagını düşünmüyordum açıkcası eşine bakması için beni kurban seçeceğini bilmiyordum

Buarada evle ilgili de şöyle bi durum war evkerimiz yapım aşamasında geçici süreliğine birlikte kalıyoruz

Biri kalip kp e bakacaksa bu kayinvalideniz olmali.hala teyze sifati var,mecbur gitmeliyse o zaman esinizde gitmez size eşlik eder. Neticede babasi. Bu arada kp cok yasli is goremez 2 gun evde yalniz kalamax durumda rahatsizmi

Hayır rahatsız falan değil 1 hafta kadar kalınacak oyuzden sanıyorumki evin temizliği vede yemek yapacak birinin kalması lazım kp için

onlarla hiç muhattap olma. eşine söyle böyle dediler diye. hizmetçi miyim ben de bastırarak. o laftan sonra zaten birşeye gerek kalmıyor. bu arada görümcen pisleşirse, kimin babasıysa o baksın de.

Eşim illaki geleceğimi söylüyor bu durumda örümcek evde kalacak gibi

Hayır rahatsız falan değil 1 hafta kadar kalınacak oyuzden sanıyorumki evin temizliği vede yemek yapacak birinin kalması lazım kp için
Birkac zeytinyağlı dondurucu icine kofte domates peynir herneyse hazirlanir , birkac kiyafet utulenir oda isini halleder. 1 hafta kayinpederle ayni evde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…