Ah kaynana ahh

Bu konuşma 1 saat önce oldu tabiki kocama söylenti düşünüyorum aslında biz konuşmuştuk gideceğimizi kaynanaya sormam sadece beni saymaması zoruma gitti kendi karar veriyormuş gibi
sizde eşinizle anlaşıp gidin
o gün bir güzel hazırlanıp gidin
karışmasın herşeye

3 aile aynı evde mi oturuyosunuz. ayh saray olsa daralırım ya bu ne? kimin sözünün geçtiği de belli zaten. kolaylıklar diliyorum. kendi köşenizde çok bozuldum ühühhü demeye devam ederseniz daha çok bozulursunuz. biraz dişinizi geçirin.

Hersey bi kenara bi gelin 1 hafta boyunca kp le basbasa kalmasi uygunmudur ya?
Benmi garibim yoksa??

Benmi garibim yoksa??

yanlış düşünüyorsunuz. dinen ve hukuken artık o onun babası. Allah göstermesin, eşiyle boşansa kadın. tövbe tövbe kayınbabayla evlenemez. çünkü artık o onun babası ne olursa olsun. kapalıysa yanında açık da gezebilir. amacım dini karıştırmak değildi ama bu böyle.
ha bence kalabalık ailede olabilecek birşey bu. belki evleri yapılıyor diye kalıyor olabilir ama ben kalmazdım. eşyalı ev kiralardım tek oda da olsa böyle koloni hayatı yaşamazdım.

Kayınvalide buna karar veriyor hadi geçtim bu kısmını.. Peki neden sana danışılmıyor ya da izah edilmiyor durum??? Bence sen ne yapmak istiyosan onu yap. Madem seni adam yerine koyup bi açıklama yapma ya da fikrini sorma gereği duymuyolar sen de buna göre bi plan yap kafan da. Ya da senin adına karar alamayacaklarını anlamaları adına sen de onlarda bağımsız bi plan yap düğün dönemi

Sorması ayıp düğün için gidip 1 hafta mı kalacaksınız? Kim de kalınıyor düğün sahibinde mi?

Neden evde kararları kv mi veriyor ?
Siz yada eşiniz bu durumda neci ?
Gitmek istiyorsam eğer kocasına başka bir bakıcı bulsun
Böyle üstelik ulu orta ayrımcılık olmaz çok çirkin !!

Teoride uygun ama pratikte hic uygun degil. Rahat da olmaz.
Benmi garibim yoksa??

Hayır rahatsız falan değil 1 hafta kadar kalınacak oyuzden sanıyorumki evin temizliği vede yemek yapacak birinin kalması lazım kp için
kusura bakmada kb hizmeti size mi düsüyor. ayrica kusura bakma ama eltinle ve kayinvalde kayinbaba ayni evde mi kaliyorsunuz asil buna ne demeli

Evde 8 kişiyiz ve tabikide odam var

Yakında ayrılacaz inşallah sabırla bekliyorum ev yapılmasını
kusura bakma ama sendede akil yok. bir evde 8 kisi nasil kaliniyor banyoya sirayla mi giriyorsunuz. özel hayat? cinselik nasil yasiyorsunuz yahu bukadar kalabalik evde. kendi annem babamla bile oturmam ayni evde evliyken kaldiki kvde kayinbaba ve eltiyle oturcam

Evde 8 kişiyiz ve tabikide odam var

Yakında ayrılacaz inşallah sabırla bekliyorum ev yapılmasını
kusura bakma ama sendede akil yok. bir evde 8 kisi nasil kaliniyor banyoya sirayla mi giriyorsunuz. özel hayat? cinselik nasil yasiyorsunuz yahu bukadar kalabalik evde. kendi annem babamla bile oturmam ayni evde evliyken kaldiki kvde kayinbaba ve eltiyle oturcam

bende kalmazdim ne kadar baba olsada hergün tvlerde olanlari görüyoruz. ne alaka gelin kayinbaba yanliz kocan olmadan

işte ben de diyorum ki hukuken ve dinen o artık evlilik yönünden de haramdır ya da farklı yönlerden. hatta eşiyle boşansa bile kayınbabası hukuken babası gibidir. yani babanız neyse o da o. ha siz babanızla aynı evde kocanız olmadan kalamazsanız tamam. yoksa sorun sizde olur. çünkü öz babalarda var kızını taciz eden öyle düşünürsek.

fakat rahat edemem utanırım sıkılırım derse o da ayrı. yani 8 kişi aynı evde eltili kayınlı kaldıklarına göre utanıp, sıkılacağını düşünmüyorum konu sahibinin.

Yinede ben kalmazdim.
Dini acidan mumkun olmasa bile oluyor.
Kp degilmiydi en son haberlerde gelinine tecavuz eden? Her kp fesat denilemez, ama o ortamdan kacardim ben.

Valla ne alaka anlamadım. Kp 2 saat kendine bakamıyomu? Kocanın gittiği yerde sen niye evde duracaksın? Gitmek istiyorsan kocana söyle ve git. İstemiyorsan kocanıda yollama. Niye abisi eşiyle gidiyoda senin eşin tek gidiyo bekar gibi? Ay bu herşeye karışan kv modelinin me zaman nesli tükenecek?

Valla o kadar çok haberler görüyoruz ki... Haklısınız dinen ve hukuken bakıldığında ama malesef Türkiye'de ensest diye bi sapkın bi gerçek var... Öz babanın dahi çocujlarına yaptıklarından sonra kp ne derece güvenilebilir... Asla öyledir demiyorum genelleme yapmıyorum ama bu konular çok hassas ve dikkat edilmeli... Malesef bu sapkınlığa düşenler sizin kadar temizce dini ve hukuki boyutu düşünmüyor görüyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…