Ah kaynana ahh

Koskoca adam 1 hafta evde yalnız kalsa ne olur ki. 2-3 günlük yemek yapılır gerektiğinde dışardan söyler yada 2 yumurta kırar yer. Üstünü başınıda yedeklerden giyer. Evide bir haftada b.. götürmez. Ne saçma sapan bir düşünce başına bekçi dililmesi.

Giyin kuşan bir kenara otur... Donup bakarsalar ne oluyor diye.. Sende dersin kocam nereye ben oraya, dugunde kapalar felan dersin

Kp koskoca insan ya kendide gitsin ya da otursun tek başına bi rahatsızlığı hastalığı bi engeli mi var? Yoksa o zaman gelini yabancıysa gelini kalmasın yanında akraba olan elti kalsın mağdem akrabası baksın. Ya da kızı var kızı baksın. Ne saçma iş. Eşiniz ne dedi? O zaman eşinizde gitmesin sizinle kalsın.

Eşinizle beraber gideceksiniz diye konuştuysanız hiç uyandırmayın. Hazırlığınızı yapın planınızı yapın. Emrivaki olur eşinize böylelikle hani kvnin aksini söylemesi ihtimaline karşılık.

Ben kalabalık şekilde cümbür cemaat götürülmeyen, evde sessiz sakin kalabilmek isteyen taraf olurdum. Zaten bir sürü insanla yaşıyormuşsunuz kafa dinlemek için ne güzel fırsat işte. Eşiniz de gitmesin olsun, bitsin.
Sosyalleşme ortamınız düğünler, nişanlar sanırım.

kocani fistekle :))) ben olsam ben gitmesem kocami da yollamam

Böyle bir durmda ben kendi aileme kalmaya giderdim ne münasebet kayinbaba ile tek ne yapacagm. Aaaa ne güzel bende annemde kalırim diyecektin hönk diye kalıverecekti kv. Den

Bunlara yüz verdikçe tepene çıkıyorlar susma kimsenin kalbini kırmadan düşüncelerini belirt her konuda . çünkü susmanın çözüm olmadığını ben öğrendim tepeme çıktılar evliliğimi bitirmek üzereler hiçte yaranamadım susma eşinle kötü olma ama şakayla karışık olsun normal olsun mutlaka dile getir

Oh ya keyfe bak kendisi gezecek sen evde bakıcılık yapacaksın

Otursun baksın kocasına

Sen de eşin nereye gidiyorsa onla git

Evlenmeyi hâlâ kendine hizmetçi alma olarak gören ailelere sinir oluyorum
Ayrıca o kadar kişi o evde nasıl rahat ediyosunuz

kaynana catır catır catlasın, oğlu arkamda olduğu için

Buarada yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürler kızlar dediğiniz gibi hazırlıklarımı görüp gdecem eşim benden yana

Herkes gitsin esinle basbasa kalsaniza ne isiniz var nisanda son dakika rahatsizlandim dersiniz

Birde merak ettigim sey evde kac kisisiniz odaniz varmi size ait.

"Benim de gitmek isteyip istemediğimi soracaksınız herhalde" diye bir tepki verseydiniz keşke. Madem veremediniz konuyu eşinize açın, durum böyle böyle, kendilerince benim hakkımda karar verdiler, oysa ben gitmek istiyorum deyin. Kayınvalidenize de söyleyin. Tavrınız net olursa bir şey diyemezler. Taviz vermeyin derim.

Aynı evde yaşamaya devam edersen daha çok ezilirsin.
Başta evini ayırman lazım.
İş biraz eşinde de bitiyor

Bu konuşma 1 saat önce oldu tabiki kocama söylenti düşünüyorum aslında biz konuşmuştuk gideceğimizi kaynanaya sormam sadece beni saymaması zoruma gitti kendi karar veriyormuş gibi
Sen gidemezsen kocanıda gönderme.senin olmadıgın yerde kocanında işi yok.Kp kaynanan baksın sen niye bakıcakmışsın.

maşallahh tum aıle bırlıkte yaşıyorsunuz... daha neler yaşıycaksınız....

sizi götürmüyorsa ailenizle zaman geçirmek için kaçınılmaz fırsatınız olduğunu söylersiniz,
canları istediğinde sana bakıcılık görevi yüklemek istediklerinde yapmayacağını anlamaları gerekiyor
kp ile gelin ayrıca evde tek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…