Ah kaynana kaynana acilllll

Yeni konu açın isterseniz, o şekilde daha çok cevap alırsınız.
AYYYYYY kaynanamlar bizim dugun icinde hic birsey yapmadilar evime bir cop bile alladilar dugun hazirliklarina bile yardim etmediler hepsiniz biz yaptik
Gelin bohcasi bile hazirlamadilar kaldi ki aileme bile bisey yapmadilar
Dugunler oldu bayramlar gecti beni bir magzaya goruturup bir penye bile almadilar

Kaynananda bu baskinlık esinde de bu pasiflik olduğu sürece kolunu da kırsan boş belini de

Bu kaynanayla görümce ne diyolar acaba aralarında. 'hadi kalk kiz evlilik yıldönümünde bunlarda kalalım, kudursun gelin hahahah' diye mi konuşuyolar. Amaç ne yani ?

Siz de maşallah enseye vur ekmeğini al tipinde bi insansınız. Bunu adı saygı değil. Saygıyı hakedene gösterin. Kv iyi biri olur, hatrı vardır, gönlü yapılır o ayrı. Ama bu kadin bariz kötü bi insan. Aynı bize anlattığını gibi eşine de anlat. Huzursuzluk çıkmasın diye susuyosun da böyle çok mu huzurlusun..

Gorumcelerim var benimde, birisi agzini acip anneme yardim edin gidin diyecek buyuracak agzini yirtarim onun laflarimla. Boyle kocisimle aram acilcak diye korkudan kölelik yapcaksaniz biyeri varamazsiniz gidin kvnin agzina bakarak yasayin kocisinizle araniz acilmaz.
Saygiymis.. saygi birilerinin her dedigini yapmak degil. Bende zaten saygili bir insan sayılmam yapılan terbiyesizlikleri sakinlikle karsilayamiyorum cunku ama oyle veya boyle istedigimi elde ettim mi ettim, problemlerimi cozdum mu cozfum sefam olsun. Cok saygili olup surekli ezilmektense saygisiz desinler.

Yani bu annelere de pes yani.Sizi hiç sevmese bile evladı sizle evli.Sırf evladı mutsuz olmasın diye iyi davranır insan.Maddi durumunuz iyiyse bir yardımcı tutmayı önerin kayınvalideniz için

Herkes yerini bilecek... Artik ses cikartma vakti gelmis. Tepenize binmisler ve esinizde buna araci olmus... İzin vermeyin lutfen.

Selam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana
Kolunu kırmadan :)")esine gitmek istemediğini söylesen ..hatta yerinde olsam kv demede gelmeyeceğini söylerdim

Back
X