Ah kaynana kaynana acilllll

Keşke oglunu bacağı bağlayıp hiç evlendirmeseymis....
yani tamam annesin.tamam aranip sorulmak istiyosun daa...
Bu nedir arkadaş?:oha:
bu arada sen anneni ne zaman görüyosun?

bu kadar dert etme bence. bahaneler üretmeye gerek yok. dikil eşinin karşısına canım gitmek istemiyor de. bir süre sorunlar çıkacaktır. sen eşine hiç bir şey dememekle hata yapıyorsun. mutsuzluğunu belli et. durumu düzeltmeye çalışacaktır. en sonunda seni mutlu etmeyi değil de annesini mutlu etmeyi seçiyorsa yapacağın şey belli zaten.

Araniz bozulmasin diye ugrasiyorsun da , esin ne yapiyor bunun icin acaba? Bir omur onun ailesine hizmetci olursun boyle devam edersen. Goze alacaksin huzursuzlugu, surat asmalari cekiduzen verdireceksin esine. Ha ille annem derse, sana sirt cevirirse yapilacak 2 sey var. Ya buraya kadar der bitirirsin ya senin dedigin gibi olsun dersin. Aslinda olay senin omrunu nasil gecirmek istediginle alakali.

Kesinlikle öyle ama kaynanam benden daha baskın karakter onun yüzündende esimle aram acilmasin istiyorum ama galiba ben yıpraniyorum

Eşiniz sizi anlarsa aranızın açılcağını zannetmiyorum çünkü küçük bi mesele değil mevzu siz de insansınız birktire birktire ne kadar :110: keşke karşı taraf da biraz sizin kadar anlayışlı düşünceli olabilse yani yinede eşinizle konuşun derim önce konuyu en azndan sizin ne kadar yıprandığınızı üzüldüğünüzü görsün

Siz ses çıkarmadıkça eşiniz durumdan memnun olduğunuzu düşünüyor olabilir.
konuşun anlatın sürekli olmuyor bu şekilde çok yoruluyorum deyin.
ha birde konuşmaya başlamadan önce cephe almaması için aşkım ,canım ne diyorsanız "seninle konuşmaya ihtiyacım var" diyerek giriş yapın.:KK66:

Canim daha esin annemlere gidelim demeden once sen bi plan yap haftasonu yemege gidelim de ya da sehirdisina gidelim de sinemaya gidelim de ya da bugun evde basbasa olup film seyredelim de bos zamanlari doldurki o firsat bulup seni annesine goturmesin

Selam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana
Yani sinirden kudurdum konunuzu okurken! Bu nasıl bir bunalmişlik kolunuzu kırmayı bile düşünüyorsunuz! Yazık çok ama çok yazık. Eşinizı karşınıza alıp insan gibi konuşsanız çok bunaldığınızı ve bu şekilde evliliğinizı devam ettiremeyeceğinizı söyleseniz. Ve lütfen kimsenin kölesi değilsiniz. Kayinvalidenize de gereken cevabı verin gerekirse sizde ağlama silahını kullanın!!!!

Ya allah aşkına susmayin bu kocalara kaynanalara artık yeterrrrrrrrr. :sopa:

Madem anneciydi evlenmesin o zaman anasiyla kalsaymis .

Çok sinirlendim gidiyorum .

kaynananda bi suç göremedim..
suç aile olduğnun bilincine varamayan eşinde ve her gidelim dedğnde sustuğn için sende.. böyle dewam edersen yakında oraya yerleşirsinz .

Çık eşinin karşısına buraya yazdığın gibi "bu zamana kadar bunları sırf senin hatrın için yaptım, sen de artık benim hatrım için hayır demeyi öğren. Dayanamıyorum bu kadar yüke" de.

İlk evlilik yıldönümünüzde sizde kalmaları bencillik ve aynı zamanda size değer vermediklerini gösteriyor. Peki bu tempoda kendi ailenizle nasıl görüşüyorsunuz?

Okurken içim şişti. Ben olsam sana ailenle ve özellikle birlikte mutluluklar diye not yazip arkama bile bakmadan kaçardım herhalde.

Bir seferinde yapacaktimda neredeyse senin yaşadığının binde biri olsa bile.

Kesinlikle öyle ama kaynanam benden daha baskın karakter onun yüzündende esimle aram acilmasin istiyorum ama galiba ben yıpraniyorum
Evliliginiz eşinizin ailesinin evinde geçiyor peki siz kendi ailenizle vakit geciriyor musunuz.

Konuşun , anne tamam oğlunu gelinini özlüyosun, beraber vakit geçirmek istiyosun bu kadar çok arayıp ısrar etmek de sıkıcı oluyo, biz de seni özlüyoruz müsait oldukça geliriz zaten 50 kere aramasan da ama böyle baskı yapınca ayaklarım geri geri gidiyo gelirken de. Bu kadar baskı yapma lütfen de. Bizim de işlerimiz, planlarımız olduğunu unutma de. Şimdi yanında kızların da var yalnız da değilsin ki sıkılıyo napsın kadın diyeyim. Bu kadar üstümüze gelme de . Ama tatlı tatlı elini tutarak belki , size kızamayacağı şekilde

Bir yıl bu düzene ses çıkarmamak için çok uzun bir süre .

365 koca gün her şeye he diyip şimdi ses çıkarttığında birde suçlu ilan eder eşin .

Sana ne oluyor ? Yok yere huzursuzluk çıkarıyorsun der .

Çare tabii ki de bundan sonrası için kolunu kırmak ya da ses çıkarmadan devam etmek değil.

3 yaşında bir çocuğu varsa kayınvaliden yaşlı değil. Elden ayaktan düşmüş yardıma muhtaçta değil.

Saçma bir düzen oturtmuş . Oğluda bu düzenden memnun . Sen de gık dememişsin .

Yavaş yavaş çek kendini .

Kavga ile değilde kendinize ait planlar yaparak gidiş gelişleri azalt .

Kendi evinle ilgili tadilatın , temizliğin olsun .

Bu hafta sonu evde kalıp şu şu işleri halledelim de eşine .

Ve evde iyi plan yap.

Güzel zaman geçirin dolu dolu . Onun seveceği şeylerde olsun .

Maalesef bugüne kadar verdiğin taviz yanlıştı. Bu saatten sonra stratejik davranarak eşini kendi evinizde mutlu kılar, sende mutlu olursun .

Mesela bi sonraki hafta için yine hayır diyemeyeceği bir plan yap (atıyorum futbolsa zevki maç bileti )

Bir şekilde onun zevkleri üzerinden beraber zaman geçirecek bir şeyler ayarla işte.

Zamanla düzelir .

Ve bundan sonrası için bir tavsiye , lütfen kimse için yaşama .

O kadar cok konu aciliyor ki boyle esim annesine duskun diye. Okudukca erkekten cok kadinlara kizmaya basladim. Kocamla aram bozulmasin diye bu kole olma kendini ezdirme tavirlari bilmemne niye yani. Artik erkekleri biz kadinlar annelerine yonlendiriyoruz sesimizi cikarmayarak diye dusunuyorum artik. Aman susayim esimle aram bozulmasin diye birsey yok. Eger haksizlik yapan beni ezmeye calisan annesi yuzunden aramiz bozulacaksa, hayatini beraber gecirdigi karisini annesine ezdirecekse zaten gitsin anasinin dizinin dibinde otursun. Arkadaslar ezdirmeyin kendinizi bu kadar. Ay cok sinirlendim ya :sinirli::sinirli::sinirli:

Back
X