ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Sizin ve KK Hanımlarının ruh sağlığı için bir daha çocuk yapmayın başka konu kaldıramaz bu site

Allah sabır versin biz buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diyoruz

Siz ikinci cocugu yapsanız kıskancligi artacak emin olun. Moralinizi bozmak istemem tabi...Sizi dogurganlıginizla sorguluyor. Hep o iyisini bilir insanı malesef kayınvalideniz...Eşiniz de haklı adam napsın hayatta tek annesi var tek memesi alınmış, rahmi yumurtalıgı yok...ona acıyor tabi bir evlat olarak ses çıkarmayışı ondan onu incitmek istemiyor benim anladigim...

Yine de vermemesi lazimdi ama eski kadinlarda bu kotu bisey degil aslan suruleri gibi birinin yavrusunu o yoksa oburu emzirirmis koy yerlerin de onlara garip gelmio sanirim

Yine de vermemesi lazimdi ama eski kadinlarda bu kotu bisey degil aslan suruleri gibi birinin yavrusunu o yoksa oburu emzirirmis koy yerlerin de onlara garip gelmio sanirim
Sürü mentalitesi olduğuna inanmıyorum. Sütü olmayan kurumuş memenin bebeğin ağzında ne işi var? Bence tamamen kıskançlık. Kanser geçirmiş, memesi alınmış anladık, geçmiş olsun. Ama her kanser olan böyle kıskançlık yapıp etrafındakilere hayatı zindan etmiyor. Konu sahibesinin kocası da hasta diye annesinin normal olmayan davranışlarına göz yumuyor. Karısına ve kızına acımıyor.

yok suru psıkolojısıyle verıyor demedım zaten onlar boyle öğrenmısler onlara cocugun baska bırınden meme emmesı garıp gelmıo hatta sana soyle dıyım ben 13 yasındayken daha memısler yenı cıkmıs 16 yasında bı gelın vardı hemenyan komsumuz cocuk dogurdu bıraz toparlandı kendı bana verdı al bakalım memenı alacak mı dıye ben de heyecan bıle yaptım cocuk emzırecem dıye tabıkı cıcuk almadı dokunmadı bıle

demek ıstedıgım su bazılarına bu olay garıp gelmıor normal bıseyımıs gıbı gelıyor bu kadın kıskanmıs olabılır o ayrı

Ben olsam ılk ben kız cocugunu sevmem dedıği an ipleri coktan kopartmıştım birde kv ismini asla koymazdım sizde kocanızda kv ipleri eline vermişsiniz kukla gibi oynatmakta

Valla gülerek anlatmışsınız ama ben hiç gülmedim gülümsemedim bile ...yani şaşkınlık içinde okudum
Sizin hiç ağzınız yokmu ,eşiniz bu tavurlarına annesine bişiy demiyormu ...yani cidden bu kadın iyi bir dersi haketmiş

Ovvv skintili baska bakacak kimse yokmu peki yada disi sık biraz 5 yasinda okula basliyorlar artik
ben çalışıorum bı de kredı borcumuz var benım maasımın kesılmesı ısımızegelmıo ucretsız ızın alıcam ama alırsam çok sıkısıyoruz

Icim sisti okurkern cok uzuldum senin adina... kiskancligindan dolayi kizini sana karsi doldurup senden sogutmaya kalkmaz insallah... calisiyormussun da bu kadar taviz verme bu kadina ya... inan uzuldum... esinin tavri ne? Senden yanaysa isin daha kolay... aksi halde zooorr cok zoorr

Suc onlarda degil onlara sesini cikarmayip ama bize gelince car car savunmasini bilen ogullarinda. Evimde iki kisilik yalnizlik yasiyorum 7 aylik hamile halimle Allaha havale ediyorum

tıpkı benim kaynana çocuk daha doğmadan ben bakmam adını ben koymazsam adını söylemem şumnu yaparım bunu yaparım hayatımı mahvetti 6 yılımı zindan etti ALLAH ından buksun Allah beni unutturacak bi dert versin

Suc onlarda degil onlara sesini cikarmayip ama bize gelince car car savunmasini bilen ogullarinda. Evimde iki kisilik yalnizlik yasiyorum 7 aylik hamile halimle Allaha havale ediyorum
evet madem annesiz yapamıyorsunuz bizimle niye evleniyor hayatı zindan ediyorsunuz artık kocamdan nefret ediyorum sevyor gibi yapacam çaresiz hele çocuk büyüsün bi işe gireyim Allah ın izniyle

Amanııınnn böyle kaynanalarda mı varmış
Konu sahibi yine mi hamilesiniz hamilelik takvimi yaziyo da

anlamadığım bişey var siz bunu nasıl gülerek anlatıyosunuz? ya bi çekil artık diyemediniz mi bana fenalık bastı ya

Masallah sizde dervis sabri varmis.
Madem ev k.validenin-ki muhtemelen olasi bi bosanmada sizin bi hak iddia edememeniz icin o sekilde yaptirdi-cikin isten bakin bebeginize kendiniz.Esiniz odeyebiliyorsa odesin odeyemiyorsa annesi elini cebine ativersin bi zahmet.

Gozlerimle okuduklarima inanamıyorum bu kadar şeye sustunuzmu ben okurken kadının girtlagını sıkasım geldi hâlâ böyle yaratıklar varmı dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…