:))) amma dertlisinİZ yahuu...kızlarrrr o oğlanları kaynanalarınız doğurdu...yada şöyle dıyelırım yarın öbürgün sizde kaynana olacaksınız:))ben daha bekarken kayınvalıdemle ıyı anlaşırım dıyordum..bana evlı arkadadaşlarım kızardı evlende görürüz derlerdı:)) tam 12 yıllık evlıyım kayınvalıdemı cok severım..oda benı kızından ayırt etmezzz..biraz karşılıklı arkadaşlarr kayınvalıdelerınızı öcü gibi görmeyın .bu bırazda yapı meselesı benım anlaşamadıgım tek allahın kulu olmadı bu yaşıma kadar ..yada şanslıyımki kayınvalıdem gıbı gercekten asil bır kadın cıkardı allah karşıma...onu çok SEVİYORUM:))))UNUTMAYIN O OĞLANLARI OKADINLAR DOĞURDU..:))))
bunu bilir bunu söylerim
en iyi kaynana ölü kaynanadır:1closedeyes:
ilk önce seni kayınvalideni kutlarım ve allah hiç bozmasın inş.hep böyle devam etsin. seninde söylediğin gibi herşey karşılıklı sen iyi davrandığın yada yaklaştığın halde kaynanan sana yakınlık göstermese ters davransa aynı sözleri yazarmydın sen yazamazdın işte bizim de sorunumuz bu.biz ne kadar yaklaşsakta karşılık bulmamayınca pekde faydalı olmuyor.benimde bir oğlum var inş.bende gelinimle sizin gibi ilişkim sağlam olur.ben elimden geleni yapacağıma inanıyorum inş.anlayışlı bir geline sahip olurum.
bunu bilir bunu söylerim
en iyi kaynana ölü kaynanadır:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?