Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bilir bunu söylerim
en iyi kaynana ölü kaynanadır:1closedeyes:
bende kaynanamdan,kayınpederımden,görümcemden,eltimden,kaynımdan nefret edıyorum. evliliğimi,huzurumu,mutlulugumu berbat ettıler. ailemide arayıp sormazlar saygısızlar benım ailem esımı cok sever ama onunkıler benı sevmez onlar bastan berı boyle dusunduklerınden bende onları sevmıyorum.
aaahh canıım yarama parmak bastınız.22 yıllık evliyim başından beri eşim benim aileme hep mesafeli eleştirel biriydi.kendi ailesi herzaman el üstünde saygı çok önemli,bizde ailemizden öle gördük ya onun 2.3. kuşak akrabalarına dahi bayram seyran gidilir.bende son noktayı koydum... Yaşlar ilerledi sinirler yıprandı doktor takviyesi derken ipler benim elimde.kimle görüşmek istersem onunla görüşüyorum.kaynana kayınpeder onlarda kimmmmmmm...[/QUOT
hay çok yaşa emi.çok hoş yazmışsın:keşke çooookk uzun yılar önce yapabilseydin.hani sinirler yıpanmadan önce.bende 3 yıllık evliyim.ve bu durumdan bende çok yıpranıyorum.eşim beni ezmesede, onlardan vazgeçmez ve kırmaz.birkaç aydır gidip gelmiyorum artık.sadece ayda 1-2 telefon açıyorum.allah kimseyi yanlız bırakmasın. anne başka şehirde ,baba başka şehirde.ayrılar üstelik.bense bu şehirde.belki bu kadar kimsesiz,yanlız olmasaydım herşey daha farklı olabilirdi.....