Ah kizlar bazen...

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
Ah kızlar bazen o kadar çok özlüyorum ki evli hayatımı anlatamam.cok ta kötü değilmiş sanırım veya hiçbir şeyi yoktu tek taraflı tadını cikarmisim.evliyken yatagima yatinca huzurlu olduğum zamanlar geliyor aklıma bazı geceler ama o odada maçlara , oynayacağı oynadığı iddaa lara bakarmis meğer.konumu bilen biliyor.ama benim bu içimdeki hasret özlem neye bilmiyorum o güzelim evim dağıldı odam gitti yuvam gitti kısacası.. bazen içim cook aciyor nolcak sonum hiç bilmiyorum.. bu yaara geçer mi bilmem..

Rabbim sabir versin..Hersey geciyor ama biraz zaman iste..

Geçer canım. Evli ve mutsuz olmaktansa, boşanmış ve mutlu olmayı tercih ederim.
Ev tamam güzeldi, senindi falan ama içinde mutlu olamadıktan sonra neye yarar..
Mesela ben şuan o evi hiç özlemiyorum. Oysa ki düşünüp düşünüp ağlardım bir önceki ayrılıkta.. Yani geçiyor, evi falan gözün görmüyor. Sabır et. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Eminim ki cok zordur sizin adiniza bende cok uzuldum suan neler unutulmuyor ki neler gecmiyor ki hayatta..uzulmeyin ne olur..

Zaman herseyin ilaci. Mutsuz olmasaniz eminim sizde ayrilmayi istemezdiniz. O guzel seylerden bile vazgecicek kadar mutsuzmussunuz oyle dusunun ve onunuze bakin lutfen. Boyle dusunmek sizi yalnizca daha fazla uzer...

Başta gözün dönüyor gormuyorda Allah pişman
ettirmesin yani mutlu olamadım ama bunu ben yapmadim onun yüzünden ben mutlu olamadım ışte ben bişey yapmadım benim hayallerim yuvam yıkıldı.Senin de yolun açık olsun davan da tez gürültüsüz patirtisiz biter inşallah..

Şu an boşluktan bu kadar özlemeniz. Mutlu olsaydınız zaten o yuvayı dağıtmazdınız. Birazcık zaman geçsin bu duruma da alışırsınız. Ee bir de karşınıza başka bir aşk çıkarsa aklınıza bile gelmez. Umarım zaman sizin lehinize işler :)

Zaman herseyin ilaci. Mutsuz olmasaniz eminim sizde ayrilmayi istemezdiniz. O guzel seylerden bile vazgecicek kadar mutsuzmussunuz oyle dusunun ve onunuze bakin lutfen. Boyle dusunmek sizi yalnizca daha fazla uzer...
Teşekkür ederim ..umarım bazı zamanlardaki acim azalır ve biter..diyorum şimdi eğer benim evliliğim iyi gitseydi belki su an hamileydim ( kaç gündür de bu var aklımda..Allahım zamanında sağlıkla doğum yaptırmayı nasip etsn canım hayırlı evlat olsun. sağol.

Teşekkür ederim bu boşluk bitmez bitmicekmis gibi korkuyorum her şeyin hayırlısı iyi dileklerin için teşekkürlerr.

Ne zamam ayrılık oldu bilemiyorum canım ama gerçektem evlilşkte mutsuz olmaktansa tek başına bir süre mutsız olmak çok daha iyi. Bir süre hep iyileri hatırlayıp üzülürsün ama daha sonra iyi insnalar gördükçe anlarsın iuiki boşanmışım dersin

Senin icin herseyin boyle daha hayirli olacagina kendini inandir. Biz bazen ne hayirli ne hayirsiz bilemeden kendimizi bos yere uzuluyoruz. Rabbim bizi bizden daha cok dusunuyor. Sende o yuzden uzulme canim daha fazla ve tevekkul et...
Iyi dileklerin icinde cok tesekkur ederim,Allah razi olsun canim.

Aynen benim de hayallerim yıkıldı. Oysa ne aşıktım kocama, evime. Evimi öyle böyle değil çok seviyodum. Her şeyiyle ilgilenirdim şirin bi yer yapmıştım orayı. Ama eşim olacak insan attı bende anısı olan bi kaç eşyayı o yüzden nefret ettim ondan da evden de.. Hiç bi eşyam kalmadı orda. Ama çok mutluyum artık özlemediğim için darısı başına. Değmiyor yani boşver takma mutlu olsan zaten şuan orda olurdun..

Cok doğru dedin canım biliyorum Rabbime sigindim da ancak bu kadar toparlayabildim.. senden de Allah razı olsun..

Gözlerim doldu yorumuna sen üzülme canım,benim yaşayacağım varmış..İnşallah geçer..
Inan bsk cok kotu oldum bende evliyim ve evimden ayri bir yer dusunemiyorum senide cok iyi anliyorum.gecer hersey gecer sen yeterki dusunme zamn ilac gibi gercektende bende neler yasadim neler ams gecti cok sukur cok dua et canim Rabbim yardmcn olsun.

Doğru canım degmiyor..hem zaten su kısacık omrumuzde ne bizim ki temelli..Allahım mutlu yuva yapsın sana bana herkese sağlıkla..İnşallah.

Sağol canım amin .. içimi isittin ,yaşamadan anlayan bulabilmekte iyi ..mutlu kal hep sen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…